2009-05-23 Warsaw, Gwardia Stadium, Poland (CANCELLED)

Awatar użytkownika
bARREL
Ulubiony utwór: Poison Heart

Re: Warszawa 23 maj 2009 [koncert odwołany oficjalnie]

Post 23 maja 2009 17:44

Beata pisze:barrel - anielska istoto - tak zrobię :fletch: -dzięki :fletch:
no ja tak bede musial.
aby na idiote nie wyjsc w pracy :-/
Awatar użytkownika
Beata
Ulubiony utwór: Little 15

Post 23 maja 2009 18:02

w trojce radiowej już o "symbolicznym koncercie" na gwardii mówią :/
matko jedyna - a ludzie boją się świńskiej grypy :/ przecież to jest bardziej zaraźliwe :/
Awatar użytkownika
bARREL

Post 23 maja 2009 18:17

no nie gadaj ze to sie wydarzy na serio :-/

edit: doczytalem iz...Gwardia, 23.05 godz. 20:00 - before przed afterem - tvn24

p.s. mam nadzieje ze na 20:00 moj kurier zdazy, bo wyslalem im 200 zniczy ktore chca ponoc palic, kilka probek DNA roznych podobnych do Dave'a kolesia, i kilka innych gadżetów :-P
Awatar użytkownika
Hien

Post 23 maja 2009 18:21

To się stanie, to pójdzie w świat i będa się z nas smiać.
Ale powiem Wam jedno... ciupciać to :]
Ja dzisiaj wieczorem siadam sobie z piwem i słucham muzyki (nie, nie DM) i mam to wszystko gdzieś, proponuje Wam to samo (może być w innej konfiguracji bez piwa albo bez muzyki). Zaskakuje mnie tylko ,że Trójka jeszcze to propaguje. Zawsze miałem olbrzymi szacunek do tej stacji.
Reportazu live nie bede oglądał bo jeszcze zobacze kogoś znajomego i będzie dziwnie :/
bARREL pisze:before przed afterem
qwa jak to brzmi :D
tylko before przed czym i after po czym? przed i po sobie nawzajem? :lol:
tvn rules lololololol
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
Awatar użytkownika
bARREL

Post 23 maja 2009 18:24

zaczynam sie wstydzic... swoich depeszowskich preferencji :-///
Awatar użytkownika
Beata

Post 23 maja 2009 18:32

taaaa

ja im wysyłam kilka miłych słów niekoniecznie kojących :x a jedyne próbki, jakie mogę im posłać, aby je rozmnożyli wśród siebie, to próbki mojego osobistego moczu :x
oglądać nie będę, bo jestem wrażliwa psychicznie i mogę dostać wylewu albo ataku wściekłości;
ale jesli ktoś obejrzy, to niech mi poda średnią wieku pokazywanych fan-atyków;
(żeby to były dzieciaki, żeby to były dzieciaki - tak sobie będę mantrować do 20ej )
wtedy wszystkim opowiadać będę, co to burza hormonów robi z człowiekiem;
jeśli pokażą dzieciate baby w moim wieku, to mi zostanie jedynie pukanie się w czoło podczas rozmów ze znajomymi na ten temat :|
a wieczór spędzę na generalnych porządkach, bo dziecko wraca z zielonej szkoły; a ja w tym czasie miałam urlop nawet od wycierania kurzy, nie mówiąc o reszcie :D
Awatar użytkownika
Hien

Post 23 maja 2009 18:37

Niestety stawiam na średnia wieku 30.
To mozna wytłumaczyć tym ,że jeżeli ktoś żył tyle lat z myslą ,że Dave Gahan jest jego celem zycia to teraz robi takie rzeczy. No ale na miłosć Boską... :(

Beato, jeżeli dzieciaki nadal tak przezywają zielony szkoły jak za moich czasów to będzie pociechę nosić ;) Lepiej uwazać na dom ;)
pamietam jak kiedyś wpadłem do domu po wycieczce i mało nie rozwaliłem drzwi...
Awatar użytkownika
Beata

Post 23 maja 2009 18:43

dzięki temu doświadczeniu zacznę chyba swoje preferencje muzyczne traktować tak samo jak polityczne, wyznaniowe i seksualne :lol: o takich intymnych rzeczach nie rozmawia się z byle kim i nie obwieszcza wszystkim przy każdej okazji :P
tyle że to dotyczyć będzie przyszłych nowych znajomych; obecni muszą już żyć z tą świadomością :D

swoją drogą - jeszcze kilka takich akcji i bycie fanem dm stanie się równie obciachowe, co bycie fanem disco polo :rotfl:

zejdziemy do podziemia i to dopiero będzie jazda :>

lecę do odkurzacza i innych atrybutów idealnej gospodyni domu :papa:

hien - muszę na psa uważać bardziej; bo z radości gotowa nalać pod siebie na środku pokoju, co niejednokrotnie już pokazała :grins:

wiesz co hien?
ja od 25 lat uważam dm jako grupę wszechczasów; przeżywałam z nimi swoje pierwsze miłości, porzucenia, pierwsze smutki i wszystko inne pierwsze, o ile pamięć mnie nie zawodzi;
przeżywam każdy nowy album i zamęczam nim rodzinę i sąsiadów,dopóki się nie nasycę nowością;
jednak w te ostatnie dni spałam dobrze, jadłam dobrze;
miałam trochę kłopotów z koncentracją, bo po odwołaniu koncertu musiałam przeorganizować kilka dni swojego i cudzego zycia, a miałam na to mało czasu;
jednak nie płakałam, nie zasłuchiwałam się muzyką dm aż do utraty tchu i do głowy mi nie przyszło po odwołaniu koncertu nic innego poza pomysłem zrealizowania wyjazdu w grudniu do uk, gdyby ostatecznie krajowy całkowicie nie wypalił :lol:
i dlatego uważam, że jeśli 30 parolatek trwa nadal w "zakochaniu" i fascynacji do tego stopnia, że wymyśla akcje, o których tu wszyscy uprzejmie donosiliśmy :lol: - to powinien udać się jak najszybciej na terapię do dobrego psychologa; to jest brak kontaktu z realnym życiem;
Ostatnio zmieniony 23 maja 2009 19:18 przez Rajca, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Taka dobra rada na przyszłość, używaj opcji "zmień" jeśli piszesz tak szybko jedno i drugie.
Awatar użytkownika
Hien

Post 23 maja 2009 19:04

No i to jest zdrowe podejście do sprawy :)
Nie chce się powtarzać bo to już było pisane wielokrotnie ale te wszystkie akcje sa dziwne i na swój sposób straszne.
Dorośli ludzie zachowuja się jak dzieci w imię... no własnie. W imię czego?
Depeche Mode? Depeche Mode to zespół i muzyka do słuchania, spędzania przy niej mile czasu itd. To nie jest zycie.
Awatar użytkownika
Beata

Post 23 maja 2009 19:26

Rajca - sie robi sziefuniu :wstyd:

Rjc- Wstydzić się nie ma co, od tego w końcu jesteśmy jako społeczność, żeby sobie pomagać we "wdrożeniu" się ;D
Awatar użytkownika
Hien

Post 23 maja 2009 19:39

Rajcuś a Ty co taki smerfny? :mrgreen:
Awatar użytkownika
Rajca

Post 23 maja 2009 19:42

Hien, trafiłeś kurna chata w dziesiątkę. W czasie chrztu w LO mój rocznik odgrywał smerfy :D

Ludzie, ja się pytam, gdzie jest fotorelacja z wspólnego zapalania świeczek? Gdzie zdjęcia upamiętniające ułożenie podgrzewaczy i zniczy w litery D G i ogromniaste serducho?
Ogólnie, warszawiaki, do was pytanie, nie ma transmisji na tym waszym TVNie?
Jari

Post 23 maja 2009 19:43

Jeśli ci ludzie tam faktycznie będą na Gwardi i zrobia tę szopkę a jeszcze tv to nagra to znaczy, że poziom żenady w społeczeństwie sięgnął dna! Kurw* co to jest? Kraje bałkańskie przyjęły godnie odwołanie koncertów a my w ten swój sentymentalno-cepeliowy sposób pokazujemy się światu jako jakiś zaściankowy naród gromadzący się wspólnie cholera wie po co na stadionie na którym nic nie ma.
Awatar użytkownika
Rajca

Post 23 maja 2009 19:47

A imię jego czterdzieści i cztery.

Jari, przecież to jest normalna zbiorowa histeria i masowy kretynizm. Ja nie lubię uogólniać, ale jak tu czasem tego nie zrobić. I jak nie nazwać tej zgrai stadem bałwanów złapanych na onanizmie przy topieniu Marzanny...
Awatar użytkownika
Beata

Post 23 maja 2009 19:51

Rajca pisze:Ludzie, ja się pytam, gdzie jest fotorelacja z wspólnego zapalania świeczek? Gdzie zdjęcia upamiętniające ułożenie podgrzewaczy i zniczy w litery D G i ogromniaste serducho?
Ogólnie, warszawiaki, do was pytanie, nie ma transmisji na tym waszym TVNie?
o 20tej zaczynają :D
trochę cierpliwości :D
Awatar użytkownika
Hien

Post 23 maja 2009 20:08

Rajca, widzisz :D Ja czytam z kolorów :D

A co do sentymentalizmu to cóż, mamy to zakorzenione w społeczeństwie.
Cząstkę tego mozna odnalesc na przykład w sukcesach upadłych gwiazd w Polsce.
W jakim kraju upchniecie jeszcze efektywnie Modern Talking i ludzie bedą się jarać? Gdzie fale zachwytu wywoła Drupi? Kto na świecie (poza Polską) pójdzie na koncert Budgie? Polacy to nostalgicy i sentymentaliści. Wszystko mocno przezywamy i zawsze jest do dupy. Po przełożeniu tegowszystkiego na depeszowy fanatyzm to wydaje się być wszystko na swoim miejscu.
Jak to w znanym dowcipie, "jaki kraj tacy terroryści".
astiz

Post 23 maja 2009 20:11

Ja sobie chyba zobaczę tę parodie wTV,przy piwku;pośmieję się,hehe :lol:
Awatar użytkownika
stripped
Ulubiony utwór: hajerlow

Post 23 maja 2009 20:31

Jeeest w TVN 24, sa depesze na Gwardii ;(
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
Awatar użytkownika
Rajca

Post 23 maja 2009 20:35

Zacząłem oglądać. Nie, ja teraz nie popisze się jakąś metaforą itd. Jestem zwyczajnie zażenowany.
Awatar użytkownika
Beata

Post 23 maja 2009 20:36

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :/
zajrzałam i żałuję :/
na miejscu znajomych przez najbliższe dni zabijałabym ich śmiechem na dzień dobry :/
jeszcze jakieś babsko dziecko chyba 2letnie trzymało na rękach :/
boszzzz i to moi rówieśnicy :/
wyglądali na szczęście na grupkę dezerterów ze szpitala psychiatrycznego, klaszczących w łapki z radości, że widzą słoneczko :roll: