Moda na homoseksualizm???

Awatar użytkownika
Disease

Post 24 wrz 2005 05:36

szajajaba pisze:Ja jestem tylko ciekawa, co Diz na to powie... :roll: Proszę więc ją na Łódeczkę odpowiednio przygotować... :twisted:
Duuuża buźka dla słodkiej Kawusi... :*
Fiu fiu, słyszałam, że porobiło się tak, że spadną mi trampki, ale że aż tak, to nie przypuszczałabym :shock: . Czy naprawdę nikomu nie można już ufać :roll: ???
Spox, Diz nic wiecej na to nie powie, bo woli odejśc zamiast walczyć :roll: . A żeby nie przeszkadzać, nie pojedzie do Łodzi, a do Pozka, bo tam jest Ktoś, kto na nią czeka :roll: ...
Wracając do tematu, wydaje mi sie, ze najwięcej, choć niekoniecznie najmondrzej, maja do powiedzenia Ci, o których mowa. Homo- i bisexualizm, jak słusznie zauwazył @ rafi, istnieja od zarania dziejów. Wystarczy dorwać cokolwiek Platona, żeby sie o tym przekonac, choć osobiscie polecam Ucztę, bo rewelacyjnie sie czyta ;) . Z biegiem czasu, kiedy kościół katolicki zaczął rozpuszczać swoje macki na całym swiecie, ogólnie przyjętą preferencją stał się heterosexualizm. Dwie pozostałe były tepione lub, w najlepszym przypadku, nieakceptowane, wiec zeszły do podziemi ;) , zeby nie drażnic ludzkich uczu. Siedziały sobie w tym podziemiu, mając sie całkiem nieźle, czekając na bardziej tolerancyjne czasy. Doczekały sie naszych, których wprawdzie tolerancyjnymi nie nazwałabym, ale na pewno znacznie wiecej zachowań jest przyjętych obecnie niż kiedyś.
Inność sexualną, czy jakakolwiek inną, nosi sie w sobie od urodzenia i próby wykorzenienia jej z góry zakładaja porażke. Mozna sobie wmawiać, że nie wypada, bo co sobie ludzie pomyślą, że nie wolno, bo to nieetyczne (bądź nieestetyczne ;) ) , że jest to zakazane, bo po smierci człowiek spali sie w ogniu piekielnym albo milion podobnych bzdur :lol: . Nic się z tym nie da zrobic poza chwilowym uspieniem. Kiedy ta bestyjka znów sie obudzi, to ziewnie i pomknie na łowy :P . Jezeli dotrze do niej, kim jest, zdecyduje, jak chce postępować.
Dla szczerze kochających tę sama płeć co własna, trzymanie sie za rączki, publiczne calowanie się, wspolny pełen erotyzmu taniec to naturalne odruchy, okazanie uczucia a nie szpan, próba pozostania trendy czy pokazanie obserwatorom, co to nie ja i że publika mi niegroźna. Reakcja otoczenia jest miara jej tolerancji, a nie miarą słuszności zachowań inaczej czujących. A te reakcje bywaja nieprzewidywalne i zaskakujące :shock: ...
Miałam szczęście byc z facetami, którzy nie mieli nic przecifko mojej fanaberii ;) . Dwóch nawet niesamowicie to jarało-doznawali swego rodzaju rozkosznej extazy, obserwując mnie z kobietą ;) . Pomijam fakt, że kombinowali jakies trójkaty, czworokaty etc., choc dotychczas nic z tego nie wyszło ;) . Faceci, o których pisze @ olz, to chyba skrajne przypadki Marsjan :lol: . Gdybym była z takim, szybko wysłałabym go do kąta, żeby przemyślał zasadność swojej reakcji :D . Gdyby nie zmienił zdania, w trybie natychmiastowym wylądowałby na wycieraczce :D . Oby był wtedy mróz ;) . Przynajmniej minus czterdzieści stopni :lol: .
Kim jestem, wiem od szóstej klasy podstawówki. Jednak przez dwanaście latek, poza kilkunastoma mniej lub bardziej istotnymi epizodami, pozwoliłam bestii spać. I przyszedł dzień, a własciwie noc ;) , że uswiadomiłam sobie, że po jaka cholerę udawać :?: . Nie przed otoczeniem, a przed sobą samą. Nie ma to żadnego związku z modą, chęcią afiszowania się ani tym bardziej pokazania, jaka to ja jestem odwazna.
Na dwóch fotach u @ TheP'a z Sylfka w Zielonej paparazzi nakryli mnie z dwoma, wtedy szalenie mi bliskimi, kobietami. W lutym na depce w Łódce wlazłyśmy we trzy na scene w Punkcie, odśpiewałyśmy karaoke przy Shake zakonczone pocałunkiem w swietle reflektorów (zawsze chciałam byc gwiazdą :haha: ). Ostatnio we Wrocku przeżyłam cudowne chwile dzieki dwóm Kobietom na oczach kilku bądź kilkunastu osób :twisted: . I mam w głębokim powazaniu, co one sobie mogły pomyśleć :| .
Jeżeli cos wypływa z głębi serca, nie ma mowy o robieniu tego pod publiczkę. A to, że ktos to przy okazji widzi, wstaje od stolika i ostentacyjnie sie przesiada, to juz jego problemo. Nie moje ;) .
Awatar użytkownika
-Orzech-

Post 24 wrz 2005 07:44

Olz.... hm... Widze ze ja cos Duzo powiedzialem w Twoim Cytacie i jeszcze płec zmienilem.... ;) Wybacz musialem sie przyczepic... tak juz mam.... ;)

Piszesz ze cytat konczy sie dla Ciebie po "dla mnie przynajmniej jest" Hm.. nic nie poradze ze zjawisko LESBIJSKIE <chyba moge je tak nazwac> jest dla nie Ciekawe... i dziala na moją pod ja i swiadomosc :)
Awatar użytkownika
szajajaba

Post 24 wrz 2005 08:29

Disease pisze: Inność sexualną, czy jakakolwiek inną, nosi sie w sobie od urodzenia i próby wykorzenienia jej z góry zakładaja porażke.
Kiedyś, gdzieś, przeczytałam stwierdzenie, że heterosexualizm istnieje tylko dlatego, że tak jest wychowany ogół społeczeństwa, jego znaczna większość. Oczywiście, tak jest w tzw.cywilizowanym świecie. Gdyby ludzie od urodzenia niebyli nastawiani w żadnym kiedunku, gdyby ich wybór sexualności pozostawić w spokoju, bez narzucania ograniczeń, większość ludzi wybierałaby do sexualnych i sercowych rozrywek swoją płeć...I to byłoby jak najbardziej naturalne, w końcu jedynie swoją własną płeć znamy świetnie... :roll:
Awatar użytkownika
-Orzech-

Post 24 wrz 2005 18:08

Hm... nie przesadzajcie Ludzie... :/

Na grubszą mete to Homosexualizm czy tez bisexualizm....to jednak odchylenie od praw natury !! Nie jestem osobą szczegolnie wierząca w Boga a juz na pewno nic nie znaczy dla mnie ogolne pojecie KOsciola w Polsce... jednak Natura... jasno okresla zachowania jesli idzie o sex lub tez zwierzęca czysta prokreację ... Moje zdanie....ze nie jest to NORMALNE.... Jednak nie mowie ze to straszne złe czy cos w tym stylu....Tak samo jak np Mankuci, czy tez osoby z płaskostopiem .... :) Im jakos dajemy zyc w spokoju....wiec zostawmy i naszych Homo czy tez Bi czy jeszcze inno-sexualnych "Braci" i "Siostry" w spokoju :) Niech sobie kazdy Kocha kogo wybierze serce....trzyma za łapke....czy tez Całuje kogo sobie CHCE :)

Adios ;)
Awatar użytkownika
Iwonka

Post 24 wrz 2005 20:22

Iwoniszon to mańkut z płaskostopiem, a żyje grzecznie w wierze katolickiej :)
Awatar użytkownika
Disease

Post 10 paź 2005 00:49

Jednak dochodzę do wniosku, że faceci to dupki :x . Zapiełam dzis suwak czarnego worka numer siedem :| . Basta :evil: . Chocby truposz zmartwychwstał, nie ma bata, nie wylezie :lol: . Jusz ja mu na to nie pozwolę ;) .
Męska tolerancja kończy się za granicami ich wycieraczki :x . Ostatnio zwierzyłam sie dwóm kiedys bliskim mi facetom ze swoich upodobań sexualnych. Jeden sie wk*** i stwierdził, że coś ze mna nie halo, a drugi przestał się odzywać i zapadł pod ziemię :shock: . A najsmieszniejsze jest to, że obaj niemal przysiegali mi swego czasu miłość do grobowej deski i akceptację zmasowanych ilości moich fanaberii :haha: . Śmiech na sali, a mi sie autentycznie zbiera na rz***.
I oni jescze osmielaja sie miec pretensje, że ich konkurentką jest kobieta :evil: . K o n k u r e n t k ą :lol: . Uśmiałam sie jak norka. Konkurencje mozna mieć, gdy ma sie jakies szanse. A ten, kto włazi do mojego łózia, żeby sprawdzic, z kim sypiam, zostaje z niego wypierniczony na wstepie :x . Bez ż a d n e j mozliwosci powrotu :| .
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 21 gru 2005 23:40

Czytajac artykul jaki przed chwila w melinie zaserwowala EveS (zupelnie nie zwiazany z homoseksualizmem), nasknalem sie na sonde Onet.pl gdzie padlo nastepujace pytanie.
Czy w Polsce powinny zostać zalegalizowane partnerskie związki homoseksualne?

Tak 30%
Nie 66%
Nie wiem 4%
Moj komentarz to poprostu: 'uffff'.
Jak dzisiaj zobaczylem Eltona i tego jego mężo-żone to zaczelo mnie czyscic.

Grunt to nie dac sie zwariowac. :roll:
Awatar użytkownika
devotional
Ulubiony utwór: Master And Servant

Post 22 gru 2005 13:22

Heh sam głosowałem przeciw :) .
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
Awatar użytkownika
Jacek DM

Post 22 gru 2005 14:51

Ja bym zagłosował za, ale nie chce mi się wchodzić na onet. Z legalizacją, czy też bez, i tak osoby te żyją ze sobą. Więc jeśli szczęściem dla nich jest legalizacja związku to czemu im tego zabraniać. Ich wolność. Sprzeciwiam się tylko wychowyaniu dzieci przez takie osoby.
Awatar użytkownika
szajajaba

Post 22 gru 2005 15:05

Poza tym, "legalnym" związkom jest czasem łatwiej - kwestie prawne i tyle.
Awatar użytkownika
olz
Ulubiony utwór: in your room

Post 22 gru 2005 18:59

Jacek DM pisze: Sprzeciwiam się tylko wychowyaniu dzieci przez takie osoby.
czemu? :|
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
Awatar użytkownika
Jacek DM

Post 22 gru 2005 19:13

prawa natury, ojciec i matka ma być
Awatar użytkownika
olz

Post 22 gru 2005 19:17

ale ja nie rozumiem, czemu? :| <nie kumata chyba jestem :S:S:S>
Awatar użytkownika
Jacek DM

Post 22 gru 2005 19:22

Bo dzieci biorą przykład z rodziców. To chyba wystarczający powód.:P
Awatar użytkownika
olz

Post 22 gru 2005 19:23

nie biora, przynajmniej nie wszystkie. uwierz :P
Awatar użytkownika
kawoszka

Post 22 gru 2005 20:09

Świat malenkiego dziecka jest i ma byc poukładany.Ciezko byloby mu zrozumiec to,dlaczego akurat jego rodzice są inni :| Oj,cieżka sprawa,nie wyobrazam sobie takiej sytuacji z moja Mają :roll:
Mama i tata to dla dziecka tak oczywista sprawa jak jedzenie i oddychanie :!:
Awatar użytkownika
devotional
Ulubiony utwór: Master And Servant

Post 22 gru 2005 20:46

To już nawet nie chodzi o to. Proszę sobie wyobrazić, nawet jeśli zalegalizują (co bardzo wątpliwe) adopcję dzieci przez homoseksualistów, popatrzcie w jakim kraju żyjemy. To dziecko i tak będzie miało zniszczone życie. Będzie napiętnowane przez kolegów w szkole, na podwórku, potem na 75% w dorosłym życiu. Niewykluczone że będą go unikać wszyscy, obmawiać i wytykać palcami. Nie mówiąc już o komentarzach (głośnych) w stylu, nie wiem, "wracaj do ojców pedale" (to usłyszałem gdzieś nawet). Nasz kraj NIE jest tolerancyjny. Od kogoś takiego będą się odsuwać wszyscy, a napewno zatruwać mu życie. Moje zdanie.
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
Awatar użytkownika
olz

Post 22 gru 2005 20:47

no jesli byloby zalegalizowane, to musialaby byc wladza bardzo tolernacyjna. zeby wladza byla tolerancyjna, musieliby byc polacy tolerancyjni. wiec nie byloby problemu.
Awatar użytkownika
szajajaba

Post 22 gru 2005 20:51

Ergo, dyskusja jest bezcelowa. Polacy nie są tolerancyjni.
Awatar użytkownika
Dark Fate

Post 27 gru 2005 11:47

udowodniono, że homoseksualizm transseksualny jest wrodzony, wiec to nie moda tylko koniecznosc dla tych ludzi, ktorzy maja w ten sposob rozwiniety mozg. Ale sa na pewno tacy, ktorzy uwazaja ze to szpan.