niezła ekipa siedzi ze mną na forum
Chat
-
Iwonka
mogliście ustawke między sobą zrobić 
-
RaV
Alez koszmarnie mi sie spalo, a raczej jak koszmarnie mi sie nie spalo... bo nie moglem zasnac najpierw a potem co chwila sie budzilem.. ech... 
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Ja to dopiero przed godzina wrocile z pracy
-
Bartini
Ja przed chwila wrocilem z sasiedniego akademika gdzie dzis spalem, ze wzgledu na toczącą się tej nocy obok impreze, organizowana przez niemcow ;P
teraz szwaby sprzątają, a zaraz chyba im powiem "arbeit macht frei"
-
DT
proponuje to przemyslec.............Bartini pisze:
fu..'em and their law
-
kawoszka
Gilles
a co ja mam powiedzieć?
sam zobacz....Googlebot, Googlebot, Googlebot, Googlebot, Googlebot, Googlebot, Googlebot, Googlebot, Googlebot, Googlebot, Googlebot, Googlebot, Googlebot, kawoszka
sam zobacz....Googlebot, Googlebot, Googlebot, Googlebot, Googlebot, Googlebot, Googlebot, Googlebot, Googlebot, Googlebot, Googlebot, Googlebot, Googlebot, kawoszka
-
szajajaba
Ale jaja!!!!!!!!!
W poniedziałęk zamawiałam książkę, w księgarni internetowej, wczoraj dostałam info, że ksiażka jest spakowana i moge wpłacic kasę, a dzis...dostałam info, ze wpłata na konto ksiegarni została dokonana i za kilka dni ksiażka bedzie u mnie...Numer polega na tym, ze ja NIE WPŁACAŁAM żadnych pieniażków jeszcze, właśnie za moment miałam iść do banku
Ja nie wiem, czy ja zatrudniałąm jakieś krasnoludki???
Najlepszy numer będzie, gdy ksiażka faktycznie do mnie dojdzie...Kasy nie będę wpłacac, trudno, najwyzej bede musiała mysleć o innym prezencie gwiazdkowym
W poniedziałęk zamawiałam książkę, w księgarni internetowej, wczoraj dostałam info, że ksiażka jest spakowana i moge wpłacic kasę, a dzis...dostałam info, ze wpłata na konto ksiegarni została dokonana i za kilka dni ksiażka bedzie u mnie...Numer polega na tym, ze ja NIE WPŁACAŁAM żadnych pieniażków jeszcze, właśnie za moment miałam iść do banku
Ja nie wiem, czy ja zatrudniałąm jakieś krasnoludki???
Najlepszy numer będzie, gdy ksiażka faktycznie do mnie dojdzie...Kasy nie będę wpłacac, trudno, najwyzej bede musiała mysleć o innym prezencie gwiazdkowym
-
szajajaba
Wiadomość z ostatniej chwili: właśnie dostałam maila, że paczka została wysłana i w ciągu 3 dni roboczych będzie u mnie
No naprawdę, ciekawa jestem, czy faktycznie ksiażka trafi do mnie 
-
Erwartungen
to było kiedyś dość częste zjawisko u supersprzedawców na allegro..
niestety ja nigdy nie trafiłem na taką superpromocję
poza tym na allegro sprzedawca jeśli zorientuje się w porę zawsze może jeszcze pogrozić negatywem... a tu?
niestety ja nigdy nie trafiłem na taką superpromocję
poza tym na allegro sprzedawca jeśli zorientuje się w porę zawsze może jeszcze pogrozić negatywem... a tu?
-
Iwonka
Ale Erwartungen jest mądry i doświadczony.... 
-
kawoszka
...i stary
(sorry,to takie moje czarne poczucie humoru)
-
DT
i tak fajnie sie czerwieni.......
fu..'em and their law
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
mam nadzieje ze to byl zartBartini pisze:teraz szwaby sprzątają, a zaraz chyba im powiem "arbeit macht frei"
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
Bartini
nie rozumiem, nadal jestem na nich wkurzony, bo musialem isc spac do sasiedniego akademika zeby sie wyspac na wczorajsze zaliczenie z angola
jestem zmeczony jak cholera, drugi dzien z rzedu tlumaczylem algorytmy
jestem zmeczony jak cholera, drugi dzien z rzedu tlumaczylem algorytmy
-
_precious_
WSTYD MI ZA KAŻDYM RAZEM ZA OSOBY WYPISUJĄCE TAKIE żeczy [wykryto błąd ortograficzny]olz pisze:mam nadzieje ze to byl zartBartini pisze:teraz szwaby sprzątają, a zaraz chyba im powiem "arbeit macht frei"
-
pimpf_101
Szufla ( specjalnie dla mojej kobiety - EveS)..
)
-
platyna
Fajowy tekścik Disease
Na dzień dobry się pośmiałam 
A tak w ogóle to "łelkam ol", bo "ajem nju"
P.S. A ja butów na zimę jeszcze nie kupiłam
A tak w ogóle to "łelkam ol", bo "ajem nju"
P.S. A ja butów na zimę jeszcze nie kupiłam
-
_precious_
CZY MI SIE WYDAJE CZY OSTATNIMI CZASY JAKIŚ MAŁY RUCH NA FORUM CHYBA WSZYSCY JUŻ BIEGAJĄ ZA PREZENTAMI POD CHOINKE .
[ Dodano: 16 Gru 2005 15:28 ]
36 zarejestrowanych użytkowników odwiedziło forum przez ostatnie 24 godziny: amia, anik, Bartini, bodzioch, Bojdis, d2t6, depmodew, devotional, don corleone, Erwartungen, EveS, Generato:R, gilles, Gocek, Iwonka, kawoszka, Kri$, krzysztofzawadzki, ksioonc, Lost Paradise, Lucia, Matyś, no mer cy, olz, painkiller.dm, pimpf_101, platyna, precious, RaV, regina, Ringhsilven, secretgarden, slick, soultaker, SweetLittleGirl, szajajaba
...A PRZEGLĄDAJĄC TEMATY CIEZKO TO ZAUWAŻYĆ !!!!
[ Dodano: 16 Gru 2005 15:28 ]
36 zarejestrowanych użytkowników odwiedziło forum przez ostatnie 24 godziny: amia, anik, Bartini, bodzioch, Bojdis, d2t6, depmodew, devotional, don corleone, Erwartungen, EveS, Generato:R, gilles, Gocek, Iwonka, kawoszka, Kri$, krzysztofzawadzki, ksioonc, Lost Paradise, Lucia, Matyś, no mer cy, olz, painkiller.dm, pimpf_101, platyna, precious, RaV, regina, Ringhsilven, secretgarden, slick, soultaker, SweetLittleGirl, szajajaba
...A PRZEGLĄDAJĄC TEMATY CIEZKO TO ZAUWAŻYĆ !!!!
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
1. precious, mam pytanie - czemu ty zawsze piszesz drukowanymi literami?:P
2. bartini - rozumiem ze mozesz byc na nich zly ale skoncz z tymi nazistowskimi odzywkami. przypominam ci, ze jeszcze niedawno nabijales sie ze mnie, ze nie znam za dobrze polskiej historii, ale ja przynajmniej zdaje sobie sprawe, co dla ludzi znaczylo 'arbeit macht frei'
2. bartini - rozumiem ze mozesz byc na nich zly ale skoncz z tymi nazistowskimi odzywkami. przypominam ci, ze jeszcze niedawno nabijales sie ze mnie, ze nie znam za dobrze polskiej historii, ale ja przynajmniej zdaje sobie sprawe, co dla ludzi znaczylo 'arbeit macht frei'
I want your touches to scar me so I'll know where you've been