Personal Jesus
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Re: Personal Jesus
W ankiecie wzięło udział 31 osób. Nie wiem, czy to zdecydowana większośc użytkowników. No ale na tym polega manipulacja statystyczna i demagogia - proszę, zadasz pytanie "reprezentatywnej" grupie 100 moherów, czy popierają rząd Platformy, 98 powie, że nie (jakżeby inaczej!..), a już powiedzmy te 2 że tak. I co? "Wg naszych badań, prawie 100% społeczeństwa jest przeciw rządowi Tuska." Czasem jeszcze się podaje że to "przeprowadzono na grupie takiej a takiej w takim zakresie. Ale umówmy się - z prawdą niewiele to ma wspólnego. 31 osób, z czego 17 oddało głos na wersję albumową, co sprawia, że "miażdżąca większosc forumowiczów (i tak niecałe 60%) jest za wersją albumową". Zbyt wygodne. A ankieta jest tu od dłuższego czasu ^^ Dlatego w tym co mówi Hien jest coś na rzeczy ;p
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Uwielbiam wersje abumową ,ale głos padł na Holier than .... bo jest troche inna troche lepsza... nie wiem ... inna , zawsze mnie w niej coś ekscytowało 
-
Rajca
A mi się rzeczony utwór przejadł, rozwlekł, rozmamłał i rozciapkał.
Miksy, jak ogólnie słucham tylko wybranych, tak remiksy Personalnego są dla mnie nie do przyjęcia. Aż mi się coś w kiszkach buntuje.
Miksy, jak ogólnie słucham tylko wybranych, tak remiksy Personalnego są dla mnie nie do przyjęcia. Aż mi się coś w kiszkach buntuje.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Trzeba przyznac ze udala im sie zmiana aranzacji do Personala na TOTU, mi w kazdym razie przypadla do gustu ta wersja.
Enjoy The Silence
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Świetny kawałek, mam z nim bardzo przyjemne skojarzenia (m.in. beztroskie lata gimnazjum i granie w San Andreas, gdzie ta piosenka pojawiła się na ścieżce dźwiękowej.
)
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Czez
A co to za gra?
Enjoy The Silence
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Najprościej rzecz ujmując, to symulacja gangstera. Dość popularna seria.
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Fen.
To zupełnie jak mi.Rajca pisze:A mi się rzeczony utwór przejadł, rozwlekł, rozmamłał i rozciapkał.
Dla mnie to najcięższy przypadek tzw. wymęczenia utworu do granic jego brzmienia
Odnośnie ankiety: nie głosuję. Nawet żaden najwspanialszy mix, nie uratuje już dla mnie Personala.
Here's where the fun begins.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Nie no, żeby Personal Jesus się przejadł i rozciapkał? Skandal. 
-
Czez
Podoba mi sie wersja z TOTU jak juz napisalem, tymczasem nagle dzisiaj jeszcze cos do mnie dotarlo, mnie olsnilo. Wersja z RAH jest inna niz na calej trasie.
Enjoy The Silence
-
FREE STATE
I moim zdaniem, gorsza...Czez pisze:Podoba mi sie wersja z TOTU jak juz napisalem, tymczasem nagle dzisiaj jeszcze cos do mnie dotarlo, mnie olsnilo. Wersja z RAH jest inna niz na calej trasie.
-
Czez
Niekoniecznie, po prostu inna.
Enjoy The Silence
-
FREE STATE
Istotnie, to jest nie do pomyślenia! Jak taki energetyczny mim o wszystko kawałek mógł się przejeść? Cóż, wielu rzeczy na tym świecie nie zrozumiem.shodan pisze:Nie no, żeby Personal Jesus się przejadł i rozciapkał? Skandal.
Ale Personal dalej będzie dla mnie wyjątkowy i na swój sposób uroczy.
-
FREE STATE
-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Była Kowalska męcząca "Indżoj di sajlens", teraz nam to sprofanują... Lubię covery, o ile nie wykonuje się ich dla szpanu na jakimś festivalu - zwłaszcza, że te osoby na pewno nic nowego na tym polu nie odkryły/odkryją, a swojego repertuaru maja w cholerę i trochę. A jak już słyszę, że to ma być Skawiński... Matko. Czemu oni sobie czegoś od Skaldów nie wezmą?
-
Hien
Od Skaldów wara, to jakieś 10 poziomów wyżej niż Kombi/ii było i będzie.
Świat się nie skończy, Kowalska śpiewała Enojya i jakoś się przeżyło.
Nie będziemy tego oglądać.
Świat się nie skończy, Kowalska śpiewała Enojya i jakoś się przeżyło.
Nie będziemy tego oglądać.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Miri
A DM nie są wyżej niż Kombi? Jakkolwiek, bardziej by mnie usatysfakcjonował cover "Prześlicznej Wiolonczelistki"...
.
Ja mam zamiar to obejrzeć. Szczerze. Uwielbiam się pastwić
Ja mam zamiar to obejrzeć. Szczerze. Uwielbiam się pastwić
-
Hien
Mam lepsze rzeczy do roboty 
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
FREE STATE
Hien, przywracasz mi wiarę w ludzkość. 
-
Miri
Ja jestem raczej ogólnie typem szydercy, tzn zawsze krytykuję jakieś ultramądre książki z biblioteki, ubrania pokemonów z mojej szkoły, telewizję śniadaniową... Może tutaj tego tak nie widać, bo staram się nie narażać
.