Piłka Nożna
-
Bartini
siusiak bombki strzelił, tak powiem
-
Jacek DM
Kur.... z tymi polaczkami. Zawsze muszą się tylko bronić. Szkoda słów.
-
kawoszka
Slick wypali pol paczki fajek i wroci....spokojnie..... 
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Mecz owszem ogladałam ale pozwoliłam sobie wyłączyć TV i oddać się konsupcji pizzy przy wyniku 2:0. Na chwilkę włączyliśmy jak usłyszeliśmy ryk połowy osiedla
Ale co to była za gra...
Ewidentny dowód na to, że w tym sporcie po prostu nie istniejemy i jeszcze przez długi czas nie zainstniejemy
Najlepszym zawodnikiem zdecydowanie był pan Gmoch i jego przezabawne teksty: ""to było tak po wioskowemu", "u nas nazywamy to sandłicz", "on jest taki rozbójniczek", "trochę go zgremplował", "nogi po 50 kg każda" itp itd. Nie myślałam, że to mozliwe, ale był śmieszniejszy niż "Żaba" Szpakowski
Najlepszym zawodnikiem zdecydowanie był pan Gmoch i jego przezabawne teksty: ""to było tak po wioskowemu", "u nas nazywamy to sandłicz", "on jest taki rozbójniczek", "trochę go zgremplował", "nogi po 50 kg każda" itp itd. Nie myślałam, że to mozliwe, ale był śmieszniejszy niż "Żaba" Szpakowski
-
Jacek DM
Uczcijmy to minutą ciszy. Trzeba ochłonąć, bo mnie zaraz wywalą z forum. 
Ten GMOCH to mnie dobijał. I jeszcze Szpakowski się podniecał. Najlepszy był najazd kamery na Gmocha i ten się podjarał ostro.
:):lol:
Ten GMOCH to mnie dobijał. I jeszcze Szpakowski się podniecał. Najlepszy był najazd kamery na Gmocha i ten się podjarał ostro.
-
Dydeo
uuuu 4:1 dla Greków lipa, i znów odpadliśmy.
-
Bojdis
- Ulubiony utwór: Walking In My Shoes
Zaczynam się powoli zasatanawiać nad sensem polskiej piłki nożnej ?
Dlaczego zawsze co roku musi się tak kończyć?
Dlaczego polscy piłkarze grają dobrze tylko pierwsze 45 minut a reszte się tylko bronią
Szczerze powiedziawszy ten mecz mogli wygrać, a jak nie to choćby zremisować
Żal mi w tym najbardziej Radka Majdana !!! Wielki szacunek dla niego, bo mogłoby się skończyć 1:9
Prawda jest taka że polskie kluby są jeszcze za mało profesionalne aby zagrać w Lidze Mistrzów. Brakuje im "zimnej krwi" oraz pewności siebie, noo i oczywiście umiejętności.
Reasumując: Nie wykorzystane okazje się mszczą
Dlaczego zawsze co roku musi się tak kończyć?
Dlaczego polscy piłkarze grają dobrze tylko pierwsze 45 minut a reszte się tylko bronią
Prawda jest taka że polskie kluby są jeszcze za mało profesionalne aby zagrać w Lidze Mistrzów. Brakuje im "zimnej krwi" oraz pewności siebie, noo i oczywiście umiejętności.
Reasumując: Nie wykorzystane okazje się mszczą
-
Dydeo
Doda Smroda nie da mu teraz dup....... za te 3 bramki puszczone i będzie się w zemście puszczać.
-
DMartyna
Bo tak to jest zawsze jak nikt się nie nastawia na ich wygraną to bach wygrywają 3:1 a jak wszyscy myślą, że o polacy napewno wygrają to bach przegrywamy 
-
Bartini
Za duza presja odejmuje im jaja do gry... 
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
-
Bojdis
- Ulubiony utwór: Walking In My Shoes
Przypomniała mi się mała anegdotka, która (na fakcie) miała miejsce w Czeskiej telewizji. W latach osiemdziesiątych pan Gmoch miał wywiad dla czeskiej T.V. Wszyscy znamy charakterystyczą "urodę" aa raczej brodę pana Jacka
Podczas wywiadu na dole ekranu był następujący komunikat:
"NIE REGULOWAĆ - ON TAKI JE"

"NIE REGULOWAĆ - ON TAKI JE"
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Najpierw przeczytaj to ci napiszesz zanim wdusisz przycisk 'WYSLIJ'DydekMode pisze:Doda Smroda nie da mu teraz dup....... za te 3 bramki puszczone i będzie się w zemście puszczać.
-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video

Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Nieee!!! Nieeeee!!!!! Tak zwalić sytuację!!!! Nie utrzymaliśmy!!!
Co za WSTYD!!!! ....
Co za WSTYD!!!! ....
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
DMartyna
A byliśmy tak blisko od awansu 
-
Dydeo
Sorki za wulgarne wypowiedzi o Dodzie, a mówiąc o meczu wczorajszym, to lipa, żeby wygrac 3:1 w pierwszym meczu i nie dopuścić za wszelką cene by w drugim nie przegrać, Polacy byli chyba za bardzo pewni awansu 
-
Jacek DM
PRAWIE robi wielką różnicę. Nie lubię jak kobiety wypowiadają się o piłce nożnej bo zazwyczaj nie mają o tym pojęcia.
:):)
-
Dydeo
Ty męski szowinisto