Wymordować, zaorać, wybudowac na nowo miasta itd... Jak po jakiejs zarazie czy cos w tym stylu..
Polityka
-
LucekDM
za słowo paranoja juz mialabys tortury które nawet w średniowieczu budziły odraze... ja jestem zdania ze powinno sie tam wymordowac całą władze, i kilka pokolen wstecz, bo z nich juz nic dobrego sie nie zrodzi...
Wymordować, zaorać, wybudowac na nowo miasta itd... Jak po jakiejs zarazie czy cos w tym stylu..
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
-
kawoszka
No wiem...Ale mam nadzieje,ze na tym forum nie ma zadnych szpiegow....
Popieram Twoje wsaniale pomysly,ale coz...Beda ciezkie w realizacji
Ale jakby cos-to wal do mnie jak w dym
Popieram Twoje wsaniale pomysly,ale coz...Beda ciezkie w realizacji
Ale jakby cos-to wal do mnie jak w dym
-
LucekDM
No na zdjeciach nikt skosnych oczu nie mial... Chyba ze sie maskuje jak Dżekson jakis, ale to juz inna bajka 
Takie poglady ma zdecydowana wiekszosc ludzi na swiecie, ale niestety nikt ich w zycie nie chce wprowadzic... w sumie ja najpierw bym Łukaszenke zamordował a Kim Dzong Ciula zostawil bym na koniec
Takie poglady ma zdecydowana wiekszosc ludzi na swiecie, ale niestety nikt ich w zycie nie chce wprowadzic... w sumie ja najpierw bym Łukaszenke zamordował a Kim Dzong Ciula zostawil bym na koniec
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
-
DT
od lat nikt z tym nic nie zrobil i tak jeszcze dlugo zostanie chyba ze w Korei znajdą rope albo cos co bedą chcialy miec USA to moze wtedy cos...
Totalitaryzm jest zly na maxa ale nam nic nie uda sie zrobic z ustrojem kraju na drugim koncu swiata. Sądze ze po śmierco ,,wodza" cos sie zmieni ale z tym trzeba jeszcze poczekac..... bo za jego kadencji do jakiegos otwarcia na swiat chyba nie dojdzie co najwyzej zbudują jeszcze kilka glowic nuklearnych.....
Totalitaryzm jest zly na maxa ale nam nic nie uda sie zrobic z ustrojem kraju na drugim koncu swiata. Sądze ze po śmierco ,,wodza" cos sie zmieni ale z tym trzeba jeszcze poczekac..... bo za jego kadencji do jakiegos otwarcia na swiat chyba nie dojdzie co najwyzej zbudują jeszcze kilka glowic nuklearnych.....
fu..'em and their law
-
kawoszka
Ja bym ich wszystkich wykastrowala,moze to by ich wszystkich ostudzilo...Sadysci cholerni
A moze tak podrzucic Lukaszence jakis trefny alkohol,he?Napilby sie Ciul,moze by padl
...ale jakby ktos sie pytal...wszystkiego sie wypre
...ale jakby ktos sie pytal...wszystkiego sie wypre
-
LucekDM
ja bym sugerował jakas małą atomówke na Phenian puscic i na kilka innych miejsc w Korei Północnej...
Zanim sie te skosnookie ćwoki połapią to ich atomy będą się łączyć z wszechswiatem... mozemy im zafundowac Nirwane
:D:D
A łukaszenko długo nie porządzi, bo jak mu sankcje nałoża to bedzie sobie mógł trawke wpierdzielac
Zanim sie te skosnookie ćwoki połapią to ich atomy będą się łączyć z wszechswiatem... mozemy im zafundowac Nirwane
A łukaszenko długo nie porządzi, bo jak mu sankcje nałoża to bedzie sobie mógł trawke wpierdzielac
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
-
kawoszka
Niby racja....Ale skad wziasc taka podreczna atomowke
Szczerze mowiac to byloby najskuteczniejsze rozwiazanie problemu,ale nie wiem czy najlepsze
Jestem przeciwna wszelkim TAKIM broniom,dzieki nim w szybkim tempie nadejdzie zaglada ludzkosci 
-
LucekDM
no tak.. ale Korea Północna zatraciłą juz idee człowieczenstwa :]
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
-
kawoszka
Masz racje....niestety

-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
To jest tragiczny kraj, co tu dużo mówić (raczej pisać...)...
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
DT
a moze tylko przywodca i jego najblizsze otoczenie? bo tak piętnowac cały kraj to troche niesprawiedliwe wobec tych wszystkich ktorzy chcą po prostu zyc, tylko ze wladza im to uniemozliwia. A urzycie siły rownało by się z odpowiedzią Korei a to moglo by wywołac konfiklt na skale moze nawet światową. Chyba zeby rzeczywiscie przypuscic zmasowany atak nuklearny i ,,odparowac" Koree ale nie wydaje mi się zeby Rosja i Chiny nie zareagowały.....LucekDM pisze:no tak.. ale Korea Północna zatraciłą juz idee człowieczenstwa :]
fu..'em and their law
-
Bartini
Proponuję wysłać oddział rebeliantów, oni zalatwia sprawe w 3 dni i to na dodatek w miare czysto.
-
DT
oni tylko na to czekają są przygotowani i zdesperowani a do tego część armii naprawdę fanatycznie podległa ,,wodzowi" i zrobią dla niego wszystko ale jezeli oddzial rebeliantów byłby duzy to kto wie......
fu..'em and their law
-
DMartyna
To są jacyś niedouczeni ludzie!!Przecież koreańczycy, żyją w takim zakłamaniu to jest tortura a nie komunizm a oni jeszcze mówią o wspaniałości tego ,, wodza'' i o wspaniałości komunizmu!
Ile ludzi w 1941 roku np. z Ameryki przyjechało do Rosji wierząc, ze komunizm będzie lepszą przyszłością a skończyli albo zabrani przez NKWD albo umarli z głodu na tej pieprzonej wojnie z niemcami!
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Jestem ciekaw na kogo byscie zaglosowali. Ot. taki topik o polityce 
-
szajajaba
Hiehie, najpierw mi sie skojarzyło z wyborami jakiejś Miss świata czy cuś takiego...
A głosowac nie pójdę, nie lubię polityki, nie interesuje mnie ona. Jest to jakieś pójście na łatwiznę zapewne, ale uważam, że i tak znaczne większość Polaków się tym interesuje, więc ja sobie odpuszczam...
A głosowac nie pójdę, nie lubię polityki, nie interesuje mnie ona. Jest to jakieś pójście na łatwiznę zapewne, ale uważam, że i tak znaczne większość Polaków się tym interesuje, więc ja sobie odpuszczam...
-
Iwonka
Ja pójde tak sobie dla frajdy
Zagłosuje na ładnego Donalda i wróce do domu na obiad
-
Bartini
Jeszcze nei moge glosowac, ale jakbym mial glosowac to:
partia: Demokraci (bo lubie Frasyniuka)
prezydent: Cimoszewicz (jedyny w miare normalny obok Borowskiego, kaczorom, burakom i innym psychicznym dziekujemy)
partia: Demokraci (bo lubie Frasyniuka)
prezydent: Cimoszewicz (jedyny w miare normalny obok Borowskiego, kaczorom, burakom i innym psychicznym dziekujemy)
-
szajajaba
Eh, i tak nasz rząd przypomina bajke Disney`a.... same Kaczory i Donaldy w nim...
-
Jacek DM
Kliknąłem na Platformę, ale mam nadzieję, że wygra Lepper
. Bo jaki naród taki prezydent.