Best of Forum (edycja filmowa)
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
No ja tez komputera nie uzywam. Na komorce rowniez mozna fajnie obejrzec, ale mozna tez z komorki ogladac na telewizorze. 50 cali lrpsze od monitoru komputera 
Enjoy The Silence
-
Hien
Nie no, Panowie, żarty żartami, ale umawiamy się - oglądamy na telewizorku, w ostateczności na kompie jeśli nie ma tv.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Dla mnie wszystko lotto, nie ma oglądania bez należytej uwagi po prostu. Jeśli źródłem vider/cda/chomik/itd - oglądam na kompie, jeśli jakimś cudem mam nagrane lub będzie w TV - oglądam w TV.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Cholera, ja chciałem na Smartwatchu obejrzeć
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Lol dobra. Okej.Hien pisze:22 sie 2022 13:53Nie no, Panowie, żarty żartami, ale umawiamy się - oglądamy na telewizorku, w ostateczności na kompie jeśli nie ma tv.
Miłego oglądania, ja odpadam.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Hien
Raczej ja odpadam, bo chciałem zaproponować filmy, których nie ogląda się na telefonie, w przerwie w pracy. W których obraz i jakość dźwięku mają olbrzymie znaczenie. To trochę jakby bestki albumów słuchać na głośniku mono dodawanym do pringlesow kilkanaście lat temu. Oglądajcie jak chcecie, ale ja z moimi filmami niestety odpadam.
-
Dragon
Ja też odpadam, nie będę mógł robić w międzyczasie tostów i narzekać na shitpost lewicowy na Messengerze
-
mintaj
xD
Luz, odkąd się dowiedziałem, że i tak nie mogę w tej zabawie wrzucać Kiepskich to i tak nie chciało mi się w niej partycypować hehe.
A tak serio to pewnie wieczorem coś kurde ten, ale nie deklaruje się, bo sami wiecie xd
Luz, odkąd się dowiedziałem, że i tak nie mogę w tej zabawie wrzucać Kiepskich to i tak nie chciało mi się w niej partycypować hehe.
A tak serio to pewnie wieczorem coś kurde ten, ale nie deklaruje się, bo sami wiecie xd
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Ja zawsze twierdziłem, że olbrzymie znaczenie w słuchaniu muzyki ma to, na czym się słucha i w jakich okolicznościach. Ja słucham Waszych wrzutek również w pracy z komputerowych głośniczków, ale zawsze też uczciwie w domu przesłuchuję w dobrych słuchawkach w pełnym skupieniu, bo wiem jakie to ważne.
Z wieloma filmami jest podobnie. Na telefonie nie zrobią odpowiedniego wrażenia. Zresztą po co ludzie chodzą do kina? Po to, żeby obejrzeć film na dużym ekranie. Bo chyba jest różnica między oglądaniem np. Gwiezdnych wojen w kinie a na telefonie.
Z wieloma filmami jest podobnie. Na telefonie nie zrobią odpowiedniego wrażenia. Zresztą po co ludzie chodzą do kina? Po to, żeby obejrzeć film na dużym ekranie. Bo chyba jest różnica między oglądaniem np. Gwiezdnych wojen w kinie a na telefonie.
-
Dragon
Nie mam problemu z oglądaniem na spokojnie w domu na telefonie, który to umożliwia w odpowiednio wysokiej jakości. Nikt raczej nie zamierza odpalać kopii rodem z YouTube'a z 2008 roku i oglądać robiąc jednocześnie sto innych rzeczy, a to dla mnie byłby problem nie do pominięcia i przeskoczenia
Ja też bardziej wieczorem kurde ten, przynajmniej szybko znalazłem link
Ja też bardziej wieczorem kurde ten, przynajmniej szybko znalazłem link
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Dżizus fookin Krajst, kto ogląda filmy na telefonie xDDD
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Hien
Mnie bardziej chodzi o rozmiar ekranu, a nie jakość. Jak się ogląda film setny raz, to też coś innego, ale pierwszy seans niektórych rzeczy na telefonie to dla mnie abstrakcja. zwłaszcza, że skoro macie telefony, to chyba każdy ma też komputer? a na kompie wygodniej i lepiej.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
No dokładnie chodzi o rozmiar ekranu, a nie rozdzielczość.
-
Hien
W każdym razie, bawcie się dobrze, ale ja sam nie będę ryzykował, że ktoś odpali moja propozycje na jakimś pokruszonym smartfonie i będzie ją oglądał po raz pierwszy siedząc na kiblu, a potem takie wrażenia recenzował xD Narajoł, jak to mówi Dev.
-
Dragon
A ja szykowałem już odpowiednie światło w klozecie
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Myślałem, że będziesz chciał to odpalać na spłuczce. Ekran trochę większy
xD
xD
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
mintaj
Whoa, trzeba mieć naprawdę silną psychike z molibdenu, by bawić się w klub filmowy na forum Depeche Mode
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Jesus jaki snobizm xd chyba polecę do Empiku po Dark Side of the Moon na winylu a potem jakieś dojebane stereo ogarniać żeby mentos się nie obraził że płyty na kartoflu słuchałem xd
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Dragon
Mam nadzieję, że Hienowi przejdzie uniesienie im. wujka shodana, ale teraz każdy przed obejrzeniem musi zrobić fotkę, na której będzie widać:
- ekran telewizora/komputera,
- karteczkę z datą i godziną,
- życzliwe pozdrowienia dla reszty
- ekran telewizora/komputera,
- karteczkę z datą i godziną,
- życzliwe pozdrowienia dla reszty