moze na jakims neutralnym gruncie sie spotkamy? a sylwek na jakiejs depie czy w gronie rodzinnym jesli mozna spytac?
Forumowa melina Devotees
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
-
soultaker
- Ulubiony utwór: In Your Memory
sylwka bede spedzal na imprezie ze stara ekipa i moja kobieta
juz niemoge sie doczekac !! nowy rok bedziemy oczywiscie witac w rytmach DM !!
Spreading the news around the world...
-
DT
Slick pisze:bez powodu pija tylko alkoholicy
e tam gadanie.........
ja pije bo lubie tak jak teraz np. siedze sobie i robie mala zaprawe przed wieczorem......
fu..'em and their law
-
szajajaba
Właśnie wróciłam z piwerek kilku, było...srednio 
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
trafiasz jeszcze w klawiaturke?:D
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
szajajaba
trafiałam, bo było...średnio 
-
RaV
No to w sobotke poznym popoludniem (i tak bylo ciemno
) wybralem sie na spotkanie. Odebralem Kawo z Pl. Wilsona i ruszylismy najpierw metrem a potem spacerkiem do Bikers. Na miejscu czekalismy na spoznionego mojego kumpla Krzysia, ktory od razu zaczal opowiadac co takeigo mu sie przydarzylo, ze sie spoznil
Kilka piwek, zaje... muza (ciezkie brzmienie, aczkolwiek wywazone
) szalenstwo na parekiecie (po ktorym boli mnie kark
) i milusie towarzystwo, ktore wkrotce powiekszylo sie o Gabi + kolezanke. Git imprezka, i dluuuuugi powrot do domu...
Kawusiu Dzieki, ze sie wyrwalas by umilic ten wypad swoim humorem i czarem...
Krzysiu Opamietalbys sie z tym Kwiatkiem...
Kawusiu Dzieki, ze sie wyrwalas by umilic ten wypad swoim humorem i czarem...
Krzysiu Opamietalbys sie z tym Kwiatkiem...
-
kawoszka
RaVciu
teraz juz wiem ile musisz wypic,zeby zaczac chodzic szlaczkiem
Dziekuje za sponsorstwo,odrobie kiedys.....

Muzyka byla cudowna,wspaniala,bosssska
Akurat takie mocne uderzenie uwielbiam
Gdy uslyszalam Type O Negative to po prostu odlecialam........ 
Muzyka byla cudowna,wspaniala,bosssska
-
RaV
Eee tam szlaczek.. nie widzialas jaka glebe zaliczylem poprzednim razem na parkiecie
Ale tak szczerze to wczoraj jakos alkohol nie dzialal zbyt wyskokowo 
...Moze to i dobrze
...Moze to i dobrze
-
kawoszka
No fakt.....pani barmanka(wiadomo ktora
) ostrzegala mnie,zebym uwazala na to co mi leja do szklaneczki

-
Disease
Owszem, Plantator (zwany u nas Plantataremszajcia pisze:Diz, a te plantatoryto drinczek jakiś jest?
@ kawo
Najwyższy czas wybrać sie na stare śmiecie
-
kawoszka
Dizzi
po Twoich zachwytach nad jednym z barmanow z Bikers,bacznie przygladalam sie wszystkim facetom tam obslugujacym i ......szczerze mowiac ZADEN z nich nie zainteresowal mnie chociaz w najmniejszym stopniu
Natomiast panie wyszly przy nich nadspodziewanie dobrze
Wszyscy(ze mna na czele) czuli za kazdym razem nagly przyplyw ciepla,gdy w poblizu pojawiala sie piekna,ciemnowlosa barmanka(jeszcze nie wiem,jak ma na imie ale to tylko kwestia czasu
).
Ps.Szczegolnie mocno bylo widac ten przyplyw ciepla po Krzysiu ,ktory to przyszedl do Bikers mocno zmarzniety,a juz po uplywie paru minutek zaczal sciagac z siebie kolejne warstwy ubrania......
....zaluj,ze tego nie widzialas

Ps.Szczegolnie mocno bylo widac ten przyplyw ciepla po Krzysiu ,ktory to przyszedl do Bikers mocno zmarzniety,a juz po uplywie paru minutek zaczal sciagac z siebie kolejne warstwy ubrania......
....zaluj,ze tego nie widzialas
-
Bartini
heheh, dzisiaj ze Slickiem w polske idziemy, wracamy rano 
-
DT
Ja CHCE znowu na studia...........
fu..'em and their law
-
Disease
Heh, może nieuważnie się rozglądałaśkawoszka pisze:bacznie przygladalam sie wszystkim facetom tam obslugujacym i ......szczerze mowiac ZADEN z nich nie zainteresowal mnie chociaz w najmniejszym stopniu.
Może to jakis nowy nabytekkawoszka pisze:Natomiast panie wyszly przy nich nadspodziewanie dobrzeWszyscy(ze mna na czele) czuli za kazdym razem nagly przyplyw ciepla,gdy w poblizu pojawiala sie piekna,ciemnowlosa barmanka.
Wiesz, między nami mówiąc do Bikers chodzę regularnie od czterech lat
Moją skrajną sympatię budzi jedynie Atomówka, poprzednia właścicielka, która czasem wpada i jeszcze dwie inne laseczki zza baru (blondyna ciągle robiąca fotki i brunetka przesiadująca czasem w szatni)
Nie mam czego żałować, bo już to widziałamkawoszka pisze:Szczegolnie mocno bylo widac ten przyplyw ciepla po Krzysiu ,ktory to przyszedl do Bikers mocno zmarzniety,a juz po uplywie paru minutek zaczal sciagac z siebie kolejne warstwy ubrania......![]()
.
....zaluj,ze tego nie widzialas![]()
BTW, nie wszyscy mają wolne soboty
Mam koszmarną ochotę na tydzień chlania bez przerwy
Najśmieszniejszy jest fakt, że nie znalazłabym absolutnie nikogo, kto popłynąłby w ten alkoholowy rejs ze mną
-
kawoszka
I tu sie mylisz,nawet nie wiesz jak bardzoDisease pisze: Najśmieszniejszy jest fakt, że nie znalazłabym absolutnie nikogo, kto popłynąłby w ten alkoholowy rejs ze mną...
Poki co,bawcie sie dobrze,bo z pocharatana noga to sobie jeszcze dlugo nie zatancze
[ Dodano: 01 Gru 2005 09:20 ]
Chyba byl,przynajmniej wedlug innych wtajemniczonychDisease pisze:
Heh, może nieuważnie się rozglądałaś? A może zawiesiłaś oczka na kimś, kto zna sie na gastronomii, ale barmanować jeszcze nie potrafi? Jeżeli obie opcje odpadają, pozostaje trzecia: widocznie po prostu Adasia nie było
.
[ Dodano: 01 Gru 2005 09:23 ]
Byc moze nowy nabytek,tego to nie wiem.Ta sliczna,bardzo seksowna brunetka rozsiewala wokol siebie niezwykla aureDisease pisze: Może to jakis nowy nabytek?
Wiesz, między nami mówiąc do Bikers chodzę regularnie od czterech lat. W tym czasie widziałam tam co najmniej stado barmanek i większośc z nich była mocno przeciętna
.
Moją skrajną sympatię budzi jedynie Atomówka, poprzednia właścicielka, która czasem wpada i jeszcze dwie inne laseczki zza baru (blondyna ciągle robiąca fotki i brunetka przesiadująca czasem w szatni).
[ Dodano: 01 Gru 2005 09:27 ]
Zrob to jak najszybciej,koniecznieDisease pisze:
Mam koszmarną ochotę na tydzień chlania bez przerwy. Olania WSZYSTKICH i wszystkiego, pracy, szkoły, domu, obowiązków i przyjemności
. Chcę się rozbijać po knajpach, kulturalnie betonić ku polewce przypadkowych obserwatorów i wracać samotnie do królestwa moich prywatnych cieni
.
-
Disease
kawo pisze:I tu sie mylisz,nawet nie wiesz jak bardzo![]()
Tak mówisz
Poza @ RaV'em raczej nikt nie może kojarzyc Adasiakawo pisze:Chyba byl,przynajmniej wedlug innych wtajemniczonychJesli to taki przylizany na maxa to jest wybitnie nie w moim typie,oj nie.....
![]()
Dlaczego akurat osobiściekawo pisze:Ta sliczna,bardzo seksowna brunetka rozsiewala wokol siebie niezwykla aureOj,musze Ci ja osobiscie pokazac,moze kiedys......
![]()
Sadzisz, że po takim tygodniowym maratonie miałabym do czego/kogo wracaćkawo pisze:Daj sie poniesc,oderwij sie od tej cholernej ziemii
BTW jutro o tej porze będziemy z @ RaV'ciem uskuteczniac szaleństwa parkietowe
Rozkosznego wieczorka moi Słodcy
-
kawoszka
Bawcie sie dobrze i wypijcie zdrowko Tej,co tanczyc teraz nie moze
[ Dodano: 03 Gru 2005 10:35 ]
Powiem jedynie... O gustach sie nie dyskutuje ,mi nie pasi taki typ urody-tyle
Podejrzewam,ze masz inny gust jesli chodzi o kobialki....tej barmance jest daleeeeko do "urody" Pameli Anderson
Szkoda tylko,ze w calej tej historii to ja wychodze na czarna owce,a
wy bawicie sie doskonale......przykro i tyle
[ Dodano: 03 Gru 2005 10:35 ]
Wole czyny od slow,slowa potrafia cholernie ranic.Poza tym...nie umiem ladnie pisac o swoich odczuciach,zawsze gdzies po drodze ktos sie do glupiego slówka potrafi przyczepic....bez sensuDisease pisze: Tak mówisz? Słowa, słowa, słowa... Czyj to text
?
No wlasnie to on pokazal mi tego "pieknisia"Disease pisze:
Poza @ RaV'em raczej nikt nie może kojarzyc Adasia. A to, że nie jest w Twoim typie, wcale nie znaczy, że niedobre z niego ciacho
. Dobre niedobre i tak nieosiagalne, bo od wielu lat oblane jedna i ta sama polewą
.
Spokojnie,chyba jeszcze dlugo nigdzie nie wyjde,na zadne balangi...sila wyzszaDisease pisze: Dlaczego akurat osobiście? Sama ja sobie jutro obejrze i ocenie krytycznym okiem prawie brunetki
.
Szkoda tylko,ze w calej tej historii to ja wychodze na czarna owce,a
wy bawicie sie doskonale......przykro i tyle
-
RaV
Kolejne wyjscie do Bikers, kolejny wieczor dobrej muzy... niestety jakos kiepski nastroj do tanca... Browarek byl, niedzielka do przespania.. jest super i o to mi chodzi 
-
kawoszka
Czyli wypiles o jedno piwo za duzo,RaVciu-Balangowiczu
Pękam z ciekawości,czy była tam moja upatrzona,cudna barmanka
No nic....i tak nic was nie obudzi przed tą godziną 16 
Pękam z ciekawości,czy była tam moja upatrzona,cudna barmanka