Powitanie, czyli "Witaj wśród Devotees"
-
szczur242
witam jestem nowy.albo i nie 
-
kawoszka
Witaj "stary" znajomku
Miło kiedyś było w depeche'owskim światku,co?
Pozdrowienia od Jacobsa
Miło kiedyś było w depeche'owskim światku,co?
Pozdrowienia od Jacobsa
-
Alison
witajcie mało tu zaglądam,trza to zmienić..
-
Ringhsilven
Czyli to jest ten watek do korego powinnam była trafic na samym poczatku? :)
Ok, zeby nie bylo, ze jestem nieuprzejma ;)
Co prada date rejestracji mam dawna, ale tak naparwde dzis zaczełam sie udzielac. Mam nadzieje, ze czas pozwoli mi zagladac czesciej i brac udział w dyskusjach. Niestety (a moze stety;) mam dosc szerokie zainteresowania wiec duzo tych forum (forów?:) obskakuje dziennie, a jeszcze czas na obowazki trzeba miec, ale sa pewne priorytety, a DM jest jednym z nich :)
Ok, zeby nie bylo, ze jestem nieuprzejma ;)
Co prada date rejestracji mam dawna, ale tak naparwde dzis zaczełam sie udzielac. Mam nadzieje, ze czas pozwoli mi zagladac czesciej i brac udział w dyskusjach. Niestety (a moze stety;) mam dosc szerokie zainteresowania wiec duzo tych forum (forów?:) obskakuje dziennie, a jeszcze czas na obowazki trzeba miec, ale sa pewne priorytety, a DM jest jednym z nich :)
-
Janek Rewolwerowiec
juz sie wprawdzie przed chwila witałem na chacie...ale znalazłem odpowiedniejsze,jak sądze, miejsce
REACH OUT AND TOUCH FAITH !
REACH OUT AND TOUCH FAITH !
-
Bartini
Hmm, Janku, a pod jakim nickiem jestes na forum z kreska? A moze postanowiles zmienic tez e-mail? No bardzo ciekawe...
-
Biskup
Witam wszystkich, nie widzialem topiku powitalnego na poczatku ale po krotkim spacerze znalazlem.
Podoba mi sie tutaj z wami. Cieplo jakos. 
Now let your mind do the walking
And let my body do the talking
Let me show you the world in my eyes
And let my body do the talking
Let me show you the world in my eyes
-
Renata
Witam. Szuka³am tego tematu przez... (rzut oka na zegar wisz±cy na ¶cianie) d³u¿szy czas. A skoro ju¿ tu jestem, to pozwolê sobie powiedzieæ wszystkim "dzieñ dobry" (dzieñ dobry!). Nazywam siê Renata, s³ucham Depeche Mode, Yello, The The, Siouxsie Sioux, Laurie Anderson (piêæ zespo³ów, do których siê zawsze oficjalnie przyznajê, kiedy kto¶ pyta, a reszta... w³a¶ciwie to s³ucham wszystkiego, co mi siê podoba, nie pomijaj±c Roxette, The Streets, Green Daya, Melanie C i wszystkiego innego, co jest przyjemne dla ucha). Lat mam... cztery i pó³ raza wiêcej, ni¿ moja córka, a za sze¶æ lat bêdê liczy³a sobie trzy razy wiêcej, ni¿ ona. Policzcie sobie, je¶li nie szkoda wam czasu.
Pozdrawiam wszystkich i bardzo serdecznie ¿yczê mi³ego dnia,
Ren
Pozdrawiam wszystkich i bardzo serdecznie ¿yczê mi³ego dnia,
Ren
-
TEJE
- Ulubiony utwór: In your room
BRY...
-
JIGGA_SOUND_GEAR
Zameldowana 05.05.2006.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
AdriannaDM
Zapomnialam sie przywitac - nadrabiam zaleglosci.
Czesc.
Czesc.
-
Jacek DM
No coz, jak widac kultury panience brakuje.
-
AdriannaDM
Jak brakuje, kiedy panienka sie przywitala.
-
aGi
jestem nowa, witam wszystkich 
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
At last!
Czesc aGi 
-
Megi
Witam wszystkich po raz pierwszy na tym forum:)
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Witamy
To ja się jeszcze przywitam z koleżanką po sąsiedzku, już 3 osoba z zadupia zwanego Zgierzem, niedługo pobijemy Śląsk
Witam również kolegę odwiedzającego Solsburyhill.org 
To ja się jeszcze przywitam z koleżanką po sąsiedzku, już 3 osoba z zadupia zwanego Zgierzem, niedługo pobijemy Śląsk
-
Jari
A no to i ja witam resztę paczki. Większość mnie zna, ale Ci którzy nie to przypomnę nieco skromną osobę. Jari from Warsaw DC/Jelenia Góra, kiedyś fanzin SHAME, strona SHAME SITE, strona Missing Piece, obecnie zespół CABARE+ (http://www.cabaret.webd.pl) a od wczoraj zesłany wraz małżonką i z Hienem na banicję z forum tzw-polskie-forum-dm przez jednego chłopczyka w krótkich spodeneczkach co to jego piaskownica i jego zabawki... Witam wszystkich.
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Swoją drogą to ciekawe, jak mozna kogoś, kto budował forum tak wywalić za słowa krytyki. Jeszcze tym bardziej, jak się zna drugą osobę w realu
. Nie pierwsza taka sytuacja i nie ostatnia. Ja przynajmniej nie rozumiem pobudek, które kierowały "panami i władcami".
Szczególnia rozbawiła mnie (i zniesmaczyła zarazem) jeszcze jednolitośc poglądów moderatorów na kreskowym forum. Oni samodzielnie myśleć już nie umieją, o wyrażaniu swoich poglądów nie wspominając
Szczególnia rozbawiła mnie (i zniesmaczyła zarazem) jeszcze jednolitośc poglądów moderatorów na kreskowym forum. Oni samodzielnie myśleć już nie umieją, o wyrażaniu swoich poglądów nie wspominając