Newsy ze świata i komentarze do nich…
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Re: [kultura] Newsy ze swiata i komentarze do nich
Oh boi, no pewnie.
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Rajca

Prosz
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Cudowny. 
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Stalker
- Ulubiony utwór: In Your Room
Ale on umarł od wysiłku intelektualnego jak bronić (czytaj doprowadzić do niebytu) umiłowany kraj....
....i raczej normalnym państwem nie będzie, chyba że wszyscy uciekną. Masakryczne jest to, że ludzie tam mają tak wyjałowiony mózg, że kilku chciało zetrzeć Amerykę w pył, po tym jak tamtejsze ministerstwo zdrowia postanowiło kilkudziesięciu obywatelom zrobić zabieg operacji jaskry...(lekarz z zagranicy przyjechał, bo w tamtych szpitalach to kroplówka leci z butelki). Trochę filmów o Korei widziałem, jedyne co mają opanowane do perfekcji to robienie parad z tymi ruchomymi kartkami na stadionach. Tam jest kompletna nędza.
....i raczej normalnym państwem nie będzie, chyba że wszyscy uciekną. Masakryczne jest to, że ludzie tam mają tak wyjałowiony mózg, że kilku chciało zetrzeć Amerykę w pył, po tym jak tamtejsze ministerstwo zdrowia postanowiło kilkudziesięciu obywatelom zrobić zabieg operacji jaskry...(lekarz z zagranicy przyjechał, bo w tamtych szpitalach to kroplówka leci z butelki). Trochę filmów o Korei widziałem, jedyne co mają opanowane do perfekcji to robienie parad z tymi ruchomymi kartkami na stadionach. Tam jest kompletna nędza.
I've been watching You...
-
marecki129
Ale on umarł od wysiłku intelektualnego jak bronić (czytaj doprowadzić do niebytu) umiłowany kraj....
i pół narodu to docenia
http://www.youtube.com/watch?v=pSWN6Qj9 ... e=youtu.be
dżizas, to schiza jakaś ...
-
Strange69
- Ulubiony utwór: Sea of Sin
Komunizm jest czymś tak totalnie nienaturalnym, że prędzej czy później musi upaść.
W wieku dwudziestym ludzkość łyknęła sporo bzdur - wspomnianą komunę, nazizm, demokrację w we współczesnym wydaniu, ale układ wybity z równowagi siłą rzeczy do równowagi wróci.
EDIT
Obejrzałem sobie filmik.
Nie wiem co napisać - z komunistami się nie gada, komunistów się torturuje albo od razu zabija.
Niech fani tego kawałka gówna dołączą do swojego senseia, a reszta niech żyje wolno...
HITLER, STALIN, A TERAZ TY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W wieku dwudziestym ludzkość łyknęła sporo bzdur - wspomnianą komunę, nazizm, demokrację w we współczesnym wydaniu, ale układ wybity z równowagi siłą rzeczy do równowagi wróci.
EDIT
Obejrzałem sobie filmik.
Nie wiem co napisać - z komunistami się nie gada, komunistów się torturuje albo od razu zabija.
Niech fani tego kawałka gówna dołączą do swojego senseia, a reszta niech żyje wolno...
HITLER, STALIN, A TERAZ TY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Naród głupszy niż ustawa przewiduje.marecki129 pisze:i pół narodu to docenia
http://www.youtube.com/watch?v=pSWN6Qj9 ... e=youtu.be
dżizas, to schiza jakaś ...
-
dejmien
Jaki teatrzyk.
Ale tam ministrowie za źle przygotowane ustawy dostają z automatu. 
Właśnie oglądam wypowiedzi Koreańczyków po jego śmierci, łzawe wypowiedzi i przychodzi mi do głowy, że to na pewno aktorzy a płaczą bo boją się o swoje życie jeśli coś przekręcą.
Amerykański kongresman powiedział, że Korea Płn. to "rodzinna organizacja przestępcza". Trafne i zabawne. 

Właśnie oglądam wypowiedzi Koreańczyków po jego śmierci, łzawe wypowiedzi i przychodzi mi do głowy, że to na pewno aktorzy a płaczą bo boją się o swoje życie jeśli coś przekręcą.

-
Stalker
Zawodowe płaczki stoja pod pomnikiem tego starszego imbecyla. Wszystko uszyte, ale jak ma iść do obozu z przydziałem kolby kukurydzy na tydzień to woli popłakać....
-
marecki129
Szkoda, że nie ma tam ropy ... problem pt: Korea Płn dawno już by się rozwiązał 
-
Rob=t
Misja pokojowa znaczy się ;]
-
marecki129
Jak nie, jak tak ... 
opis mnie rozwalił 
opis mnie rozwalił -
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Czy po 26 stycznia policja znów zapuka do naszych drzwi?
http://www.tvn24.pl/0,1732146,0,1,polsk ... omosc.html
http://www.tvn24.pl/0,1732146,0,1,polsk ... omosc.html
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
dejmien
Osobiście uważam, że każdy polityk, który w jakimkolwiek stopniu będzie odpowiedzialny za wejście tej ustawy w życie zostanie zmieciony z powierzchni ziemi w następnych wyborach. Amen.
-
Stalker
Bedziemy tak jak w Chinach, po TORze

-
em.
Jestem wielce zasmucona 
Whitney była przepiękną kobietą, a jej piosenki towarzyszyły mi przez całe dzieciństwo dzięki mamie, która jest jej wielbicielką.
Kibicowałam jej, żeby podniosła się z bagna, w które wpadła.
I wydawało się, że już wyszła odrobinę na prostą..
Whitney była przepiękną kobietą, a jej piosenki towarzyszyły mi przez całe dzieciństwo dzięki mamie, która jest jej wielbicielką.
Kibicowałam jej, żeby podniosła się z bagna, w które wpadła.
I wydawało się, że już wyszła odrobinę na prostą..
gwiazdy...
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Mnie szkoda, że nie ma już Szymborskiej. Artystki, która umiała perfekcyjnie bawić się słowem.
-
Stalker
Spoko, jeszcze coś wydadzą Szymborskiej. Coś tam do szuflady chowała.
A Whitnej z Chustkom, no cóż, każdy amator wciągania kreski kończy mniej więcej tak samo.
Średnio mi jej szkoda.
A Whitnej z Chustkom, no cóż, każdy amator wciągania kreski kończy mniej więcej tak samo.
Średnio mi jej szkoda.
-
marecki129
za to w Kolumbii żałoba ...

-
Stalker
Myśle że akurat tyle wciągnęły przez te naście lat. Jeszcze jej córka się podpięła pod to...