2009-05-23 Warsaw, Gwardia Stadium, Poland (CANCELLED)
-
Hien
Re: Warszawa 23 maj 2009 [koncert odwołany oficjalnie]
Ja nie oglądam.
Wiedziałem ,że to zrobią. Już takie rzeczy w wykonaniu depeszów w życiu widziałem ,że to jest pikuś.
Wiedziałem ,że to zrobią. Już takie rzeczy w wykonaniu depeszów w życiu widziałem ,że to jest pikuś.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
magabalu
- Ulubiony utwór: walking in my shoes
cześć.
czytam Was często, do tej pory tylko czytałam ale ...... masakra 8( co to byyyyłoooooo łaaaaaaaahaha !!!
dżizas ale siara !!!!
błagajcie o zakaz emisji poza Polską
o mamooooooooo
powiedzcie mi, że mam fazę - że to nie to co widziałam
czytam Was często, do tej pory tylko czytałam ale ...... masakra 8( co to byyyyłoooooo łaaaaaaaahaha !!!
dżizas ale siara !!!!
błagajcie o zakaz emisji poza Polską
powiedzcie mi, że mam fazę - że to nie to co widziałam
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Za taką siarę to ja wam de-pesze serdecznie dziękuję... Co za banda kretynów
Sorry, takie moje zdanie
jak brat zobaczy to będzie mi dogryzał przez dłuuugi czas 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Beata
- Ulubiony utwór: Little 15
u siostry i szwagra mam przekichane
jeśli to widzieli 
i u kumpla, który zadzwonił jesienią z pytaniem, czy mam już bilet: ty stary depesz jeszcze nie masz ?
no i pierwszy telefon
z gratulacjami
już za mną 
i u kumpla, który zadzwonił jesienią z pytaniem, czy mam już bilet: ty stary depesz jeszcze nie masz ?
no i pierwszy telefon
-
bARREL
- Ulubiony utwór: Poison Heart
od 19 do 21:20 nie bylo mnie w domu.
serio to bylo? i to az w tv? < o zgrozo >
jako ze nie ogladalem (bo i nie chcialem) ciekawi mnie jedno: duzo ich tam bylo i serio byly znicze???
serio to bylo? i to az w tv? < o zgrozo >
jako ze nie ogladalem (bo i nie chcialem) ciekawi mnie jedno: duzo ich tam bylo i serio byly znicze???
-
astiz
Ponoć powtórka o 0:30 na TVN24 będzie.
-
Beata
było; w tvn24; jako ciekawostka przyrodnicza prezentowana z lekkim uśmiechem na twarzy;
na moje oko jakieś 30,góra 40 osób; zniczy nie widziałam, bo włączyłam dosłownie ostatnią minutę; a i tak zdążyło mi ciśnienie skoczyć;
wyłowionych znajomych proponuję namówić na kolejną akcję w tv w godzinach najwiekszej oglądalności: na przeprosiny za swoje żenuła dzisiejsze i obietnicę leczenia;
na moje oko jakieś 30,góra 40 osób; zniczy nie widziałam, bo włączyłam dosłownie ostatnią minutę; a i tak zdążyło mi ciśnienie skoczyć;
wyłowionych znajomych proponuję namówić na kolejną akcję w tv w godzinach najwiekszej oglądalności: na przeprosiny za swoje żenuła dzisiejsze i obietnicę leczenia;
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Hien, wylap liste wspolnych-znajomych ktorych pokazali w telewizorni celem zmiany mojego obecnego postrzegania ow osob.
(Mam nadzieje, ze nikogo "bardziej znanego" nie bedzie)...
Kurde, u srisa jest zarejestrowana taka sliczna dziewczyna co mieszka obecnie w Warszawie, czytam na biezaco jej wypowiedzi, za jej delikatna uroda ida naprawde madre wypowiedzi, dziewczyna, ktorej z nicka nie wymienie, tak sie przejmuje i angazuje w cala ta akcje BC, teraz w spotkanie na Gwardii na niedoszlym koncercie... kurde i jak ja postrzegac? Piekna, po wypowiedziach - madra, niewiele starsza odemnie a zachowanie 14-latki ktorej robi sie mokro na widok Gahana w Popcornie czy Bravo. Naprawde mieszane uczucia ale jako, ze pisze anonimowo i w sposob taki, ze nikt sie nie domysla o kogo chodzi, to pozwalam sobie jej zgrabna depeszowa dupke leciutko obrobic.
Szkoda slicznotki.
(Mam nadzieje, ze nikogo "bardziej znanego" nie bedzie)...
Kurde, u srisa jest zarejestrowana taka sliczna dziewczyna co mieszka obecnie w Warszawie, czytam na biezaco jej wypowiedzi, za jej delikatna uroda ida naprawde madre wypowiedzi, dziewczyna, ktorej z nicka nie wymienie, tak sie przejmuje i angazuje w cala ta akcje BC, teraz w spotkanie na Gwardii na niedoszlym koncercie... kurde i jak ja postrzegac? Piekna, po wypowiedziach - madra, niewiele starsza odemnie a zachowanie 14-latki ktorej robi sie mokro na widok Gahana w Popcornie czy Bravo. Naprawde mieszane uczucia ale jako, ze pisze anonimowo i w sposob taki, ze nikt sie nie domysla o kogo chodzi, to pozwalam sobie jej zgrabna depeszowa dupke leciutko obrobic.
Szkoda slicznotki.
-
Hien
hm
-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video

I tak powiem
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
Nati
- Ulubiony utwór: Stripped
W takim razie poszła ch*jnia na świat
Pozostaje się tylko smucić i być zażenowanym
BTW...chciała bym to wszytko zobaczyć stojąc z boku bądź po drugiej stronie ulicy
jestem za stara aby uczestniczyc w takiej szopce (mimo iż Jari mówi, że nadal mam nasrane
). Może gdybym miaŁa z 18 lat... 
BTW...chciała bym to wszytko zobaczyć stojąc z boku bądź po drugiej stronie ulicy
-
Beata
slick 
bo u kobiety wiek nie musi iść w parze z mądrością
poza tym my potrafimy być mądre na spokojnie, ale jeśli w grę wchodzą uczucia - czasami nas ponosi
niezależnie od wieku 
i wtedy osoby będące obok jedyne co mogą zrobić, to powiedzieć - upsssss
wlazłam z ciekawości na tamten topik o akcji na gwardii; anonimowość anonimowością, jednak niewielki wybór dziewcząt był,a co dopiero pięknych
p.s. ile postów muszę wymęczyć, żeby być w końcu "clean" ???
bo u kobiety wiek nie musi iść w parze z mądrością
i wtedy osoby będące obok jedyne co mogą zrobić, to powiedzieć - upsssss
wlazłam z ciekawości na tamten topik o akcji na gwardii; anonimowość anonimowością, jednak niewielki wybór dziewcząt był,a co dopiero pięknych
p.s. ile postów muszę wymęczyć, żeby być w końcu "clean" ???
-
Jari
I ten wiek nigdy z mądrością nie idzie... 
-
Beata
najczęściej nieJari pisze:I ten wiek nigdy z mądrością nie idzie...
-
bARREL
- Ulubiony utwór: Poison Heart
kolejna wyczytana "tam" perełka:
"Dziś rano moja sześcioletnia córka stwierdziła, że boli Ją brzuch, tak jak Dava... Odjechałem...
Potem prosiła bym włączył "I just can't get enough" Live in Milan, bo tam taki wesolutki...
Na koniec mnie uspokoiła, że Mu przejdzie, Ją często boli i zawsze przechodzi..."
coz za inteligentna 6 latka
jaka terminologia sie posluguje wow, i coz za jasnowidztwo wiedzace co naprawde Dave'a boli czy nie boli. Biedna mala Little 6, katowana wydawnictwami DVD, i znuszana do uczenia sie tytulow piosenek na pamiec
no normalnie tylk odzownic na niebieska linie za pastwienie sie nad rodzina 
Ludzie to faktycznie w tej martydologii narodu sa ... a raczej w czasach nie wymagjacych martydologii tworza ja sztucznie, bo to taki naród cierpiacych od zawsze jest, i jak nie ma za co cierpiec, to cierpiec trzeba i juz. CHocby za jakiegos anglika czy japonczyka bo zachorowal.
i dobrze ze do ziemii obiecanej (Gwardii) jakis samozwanczy Mojżesz wyprowadził zaledwie garstke z 35.000 wysprzedanych biletów. uff

"Dziś rano moja sześcioletnia córka stwierdziła, że boli Ją brzuch, tak jak Dava... Odjechałem...
Potem prosiła bym włączył "I just can't get enough" Live in Milan, bo tam taki wesolutki...
Na koniec mnie uspokoiła, że Mu przejdzie, Ją często boli i zawsze przechodzi..."
coz za inteligentna 6 latka
Ludzie to faktycznie w tej martydologii narodu sa ... a raczej w czasach nie wymagjacych martydologii tworza ja sztucznie, bo to taki naród cierpiacych od zawsze jest, i jak nie ma za co cierpiec, to cierpiec trzeba i juz. CHocby za jakiegos anglika czy japonczyka bo zachorowal.
i dobrze ze do ziemii obiecanej (Gwardii) jakis samozwanczy Mojżesz wyprowadził zaledwie garstke z 35.000 wysprzedanych biletów. uff
w sumie 500. jestes na dobrej drodze bo zostalo CI tylko 468Beata pisze: p.s. ile postów muszę wymęczyć, żeby być w końcu "clean" ???
-
slick
Tak to wyglada Beatko. 
-
Beata
gadatliwe bydlątko ze mnie 
468? no to za miesiąc witacie mnie w klubie
?
468? no to za miesiąc witacie mnie w klubie
-
Rajca
Beato, Ty już od pierwszego posta jesteś w klubie 
Dla nas nie ważne cyferki, dla nas ważny człowiek!
(Kolejne hasło a'la PRL...)
Dla nas nie ważne cyferki, dla nas ważny człowiek!
(Kolejne hasło a'la PRL...)
-
slick
Beatko, nie traktuj zabawy w to forum jak wkupywanie sie w zgromadzona tutaj gromadke.
Cieszymy sie, ze jestes bez wzgledu na to ile takie bydlatko jak Ty napisze tutaj [przekresl]cielaczkow, znaczy sie[/przekresl] postow.
Mam tylko nadzieje, ze masz odpalony jakis zniczus tudziez gromnice, inaczej ban na dzien dobry, zrobie Ci dodatkowo print screena, wrzuce go na serwer i podam do prokuratury *.
*. - gdybys nie zrozumiala tego zarciku na zielono to Hien, Jari badz bARREL moga to kolezensko wyjasnic.

*. - gdybys nie zrozumiala tego zarciku na zielono to Hien, Jari badz bARREL moga to kolezensko wyjasnic.
-
Hien
czarusie