Tour Of The Universe
-
Jari
Re: Tour Of The Universe
Tak, zamienią... Home i LSoul... miejscami.... 
-
SinnerInMe
- Ulubiony utwór: Higher Love
To by było całkiem sporo jak na nich...
http://www.rp.pl/artykul/9131,323821_Ga ... lski_.html - no ja myślę...
http://www.rp.pl/artykul/9131,323821_Ga ... lski_.html - no ja myślę...
-
mg
- Ulubiony utwór: higher love
uuuuuuu, nowe spekulacje????
nie mogę się doczekać efektu
nie mogę się doczekać efektu
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Jari, jak tam bedzie? 
Enjoy The Silence
-
Jari
No będzie, będzie... Ten jeden koncert będzie... prawdopodobnie w lutym i to niestety Katowice...
-
esque
- Ulubiony utwór: dream on
Jak zwykle nie wiem czy w dobrym temacie piszę
Wiecie może, co się stało na M&S w Budapeszcie? Wyglądało to na kłopoty z mikrofonem albo coś, oglądałam film na YT - widać było że Dave próbował śpiewać kilka razy linijkę tekstu i jakby coś nie wychodziło.
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
No wiesz co....niestety??? powiem jak w jednym kabarecieJari pisze:No będzie, będzie... Ten jeden koncert będzie... prawdopodobnie w lutym i to niestety Katowice...
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
astiz
Dla mnie byłby wypas,ale boję się,że to znowu obiecanki.Już im nie wierzę.
-
mg
podpisuję się pod tą wypowiedzią obiema ręcymaDla mnie byłby wypas,ale boję się,że to znowu obiecanki.Już im nie wierzę.
-
DT
czym sie podpisujesz 
fu..'em and their law
-
mg
ręcyma
siedzę w pracy i różne przypadki do mnie wpadają - taki był właśnie rano ( pani mnie pomoże konto doładować bo ja doch mam problem z ręcyma) ,że aż se zacytowałam

siedzę w pracy i różne przypadki do mnie wpadają - taki był właśnie rano ( pani mnie pomoże konto doładować bo ja doch mam problem z ręcyma) ,że aż se zacytowałam
-
Marcin
Po odsłuchaniu (w końcu) boota z TOTU (Werchter dałem radę , wczesniej jakośc nagrań zabijała mnie po Wrong
)wydaje mi się że koncertowo po wywaleniu ''In sympathy'' (co było błędem) z samego SOTU , najlepiej brzmi ''Come back'' , no i może Peace 
-
SinnerInMe
Też tak myślę, PiS, Come Back i HTF wypadają na żywo znacznie lepiej niż na albumie, natomiast In Chains, Wrong i Jezebel na żywo wypadają trochę słabiej. O Little Soul to nawet nie wspomnę... Chciałbym, żeby zagrali Fragile Tension i Corrupt, może na halowej trasie... 
http://www.youtube.com/watch?v=hyxlRs4WGlg&fmt=18 - Master & Servant z Budapesztu - Dave nie "wstrzelił się" z wokalem za pierwszym razem i strasznie się stremował, nie mógł złapać tonacji i pół utworu przeleciało bez jego wokalu.
http://www.youtube.com/watch?v=hyxlRs4WGlg&fmt=18 - Master & Servant z Budapesztu - Dave nie "wstrzelił się" z wokalem za pierwszym razem i strasznie się stremował, nie mógł złapać tonacji i pół utworu przeleciało bez jego wokalu.
-
Marcin
Fragile Tension i Corrupt
a może jeszcze Miles Away
eee. rozmarzyłem się
, bo o Ghost to chyba nie mam co marzyć
.
-
astiz
Ta trasa-mimo falstartu-jest chyba zdecydowanie lepsza od trzech poprzednich,przynajmniej jeśli chodzi o setlistę,na poprzednich zdecydowanie brakowało Fly On The Windscreen,Strangelove,czy Master And Servant.
-
SinnerInMe
Ghost to wg. mnie idealny kawałek na singla. Na żywo pewnie też zabrzmiałby genialnie. Jakim cudem ten kawałek znalazł się wśród B-side'ów?! Wrong, Ghost, PiS i Fragile Tension/Corrupt/In Chains (wedle uznania) - takie powinny być single promujące ten album.
-
Marcin
Mam pytanko do Newdress'a jak brzmi ''Waiting for the night'' bo wcześniej trochę
psioczyłeś a ja w owym boocie z werchter nie mam tej piosenki.
-
Marcin
Właśnie słuchałem ''Master and Servant'' z Budapesztu,trochę mi to BBC 1986 przypomina(instrumental czy cóś)apropo to nagranie które widziałem dźwiękowo,nawet dobrej jakości.
-
astiz
Jest akustyczny,grany na "fortepianie" przez...Eignera!marcindreszcz pisze:Mam pytanko do Newdress'a jak brzmi ''Waiting for the night'' bo wcześniej trochępsioczyłeś a ja w owym boocie z werchter nie mam tej piosenki.
W zasadzie wolałbym oryginalną wersję,ale cóż,wersja bare wprowadza romantyczny nastrój na pożegnanie
-
Hien
Ja jestem od początku przeciwny takiemu zakończeniu.
I nie chodzi mi o wprowadzanie romantycznego nastroju, Goodnigh Lovers było świetne i moim zdaniem zdecydowanie lepiej sprawdzało się jako "closer", zdecydowanie lepiej niż Never.
Rzecz w tym, że WFTN to nie jest dobry numer na koniec. Mnie osobiście wcale nie wprowadza w romantyczną atmosferę bo to nie jest romantyczny utwór.
Wersja bare jest ok jako ciekawostka ale nie jako materiał na trasę koncertową i to do tego na koniec koncertu.
Ja wiem, że chcieli zaskoczyć, spróbować czegoś nowego ale im nie wyszło.
I w ogóle pomysł z perkusistą grającym na klawiszach podczas ostatniego utworu jest sciągnięty z poprzedniej trasy U2.
I nie chodzi mi o wprowadzanie romantycznego nastroju, Goodnigh Lovers było świetne i moim zdaniem zdecydowanie lepiej sprawdzało się jako "closer", zdecydowanie lepiej niż Never.
Rzecz w tym, że WFTN to nie jest dobry numer na koniec. Mnie osobiście wcale nie wprowadza w romantyczną atmosferę bo to nie jest romantyczny utwór.
Wersja bare jest ok jako ciekawostka ale nie jako materiał na trasę koncertową i to do tego na koniec koncertu.
Ja wiem, że chcieli zaskoczyć, spróbować czegoś nowego ale im nie wyszło.
I w ogóle pomysł z perkusistą grającym na klawiszach podczas ostatniego utworu jest sciągnięty z poprzedniej trasy U2.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn