Powitanie, czyli "Witaj wśród Devotees"
-
Hien
Ja osobiscie na temat władz tamtego forum już się nie będe wypowiadał.
Mozna wierzyć w to co napisał admin tamtego forum lub nie ale wywalono mnie albo ze strachu albo ze zwykłaej głupoty. Najechano po czym wywalono bez mozliwości wytłumaczenia się lub chociażby pożegnania forumowiczów po dobrych 3 latach tam spędzonych :]
Anyway witam forum Devotees.
Widze ,ze panuje tu przyjazna atmosfera i nie ma dyktaury.
I może skońzą się gadki ,że niezaleznie jakie byłby władze i zasady forum to on i tak Hien marudzi :]
See You!
Mozna wierzyć w to co napisał admin tamtego forum lub nie ale wywalono mnie albo ze strachu albo ze zwykłaej głupoty. Najechano po czym wywalono bez mozliwości wytłumaczenia się lub chociażby pożegnania forumowiczów po dobrych 3 latach tam spędzonych :]
Anyway witam forum Devotees.
Widze ,ze panuje tu przyjazna atmosfera i nie ma dyktaury.
I może skońzą się gadki ,że niezaleznie jakie byłby władze i zasady forum to on i tak Hien marudzi :]
See You!
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
szajajaba
Kładac lachę w kwestii nieprzyjaznego forum, witam nowych-starych forumowiczów 
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
O jak ladnie powiedziane. Witajcie!
Jeszcze tylko Eowyn dojdzie i chyba bedzie komplet.
Swoja droga Eo to jedna z pierwszych forumowiczek...
Eowyn zarejestrowala sie jako 11. Tylko, ze poza kilkoma wiadomosciami za wiele nie napisala.
Eowyn zarejestrowala sie jako 11. Tylko, ze poza kilkoma wiadomosciami za wiele nie napisala.
-
Bartini
Siema nowym - starym 
@Hien: gdzie twój tapir?
@Hien: gdzie twój tapir?
-
Hien
tapir może wróci 
musze poszukać tego obrazka
musze poszukać tego obrazka
-
SLAWEK
HIEN to Ty, czy mi sie wydaje
Jesli tak ,to co sie stalo? Ze juz nie "TAM"?.....
Powiem tak. Sam zarejestrowalem sie na tamtym forum i bylem na nim troche czasu. Powoli jednak atmosfera na tym drugim forum zaczela mnie denerwowac. Ludzi ktorych uwazalem tam za naprawde wspanialych , zaczeli sie jakos stawac nieprzyjemnymi i wrednymi. Bardzo zaluje , ze tak jest.. Ale nic nie zmienie. Ogolnie nie podoba mi sie ten podzial i dlatego min na swojej stronie umiescilem linki do forum tego i drugiego {taki moj skromny protest}... A tak na temat, to chcialem sie z Wami bardzo serdecznie przywitac 
-
Hien
czesć Sławek! 
Oficjalnie zostałem usunięty za to ,że bezpodstawnie oskarzałem admina.
Nieoficjalni, ostatnio sprawy zaczełi iść nie po jego mysli. Ankieta na dodatkowy pokój wygrała, ludzie zaczęli zwracac sie przeciwko jego krzywym decyzjom. Musiał coś zrobić aby zszkokowac opinie publiczną więc szach mat :] nie ma Hien i Jariego.
Bez uprzedzenia mimo ,iż tamtego dnia nic nie pisałem więc decyzja musiała zostać podjęta wcześniej. Nawet nie zostawiono chwili abym mógł powiedziec ostatnie słowo (co tez zrobiłem dzisiaj bo ,żadne IP nie jest tak na prawde stałe
). Nie chce już więcej o tym mówić. Hien na tamtym forum unosi się jak zmora. Mimo blokad, wszystko widzi i czyta. Nikt nie będzie atem robił mi koło d..y za moimi plecami.
pozdrawiam
ps.: prawde mówiąc na to własnie czekałem aż dostane bana. To był ostatni gwóźdź do trumny chrissa i ukazanie jego słabości.
Podpis Jariego mówi wszystko...
Oficjalnie zostałem usunięty za to ,że bezpodstawnie oskarzałem admina.
Nieoficjalni, ostatnio sprawy zaczełi iść nie po jego mysli. Ankieta na dodatkowy pokój wygrała, ludzie zaczęli zwracac sie przeciwko jego krzywym decyzjom. Musiał coś zrobić aby zszkokowac opinie publiczną więc szach mat :] nie ma Hien i Jariego.
Bez uprzedzenia mimo ,iż tamtego dnia nic nie pisałem więc decyzja musiała zostać podjęta wcześniej. Nawet nie zostawiono chwili abym mógł powiedziec ostatnie słowo (co tez zrobiłem dzisiaj bo ,żadne IP nie jest tak na prawde stałe
pozdrawiam
ps.: prawde mówiąc na to własnie czekałem aż dostane bana. To był ostatni gwóźdź do trumny chrissa i ukazanie jego słabości.
Podpis Jariego mówi wszystko...
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Hmm... Ja się witam, a co do tamtego forum... zacytuję (deczko przerobione, tzn. chodzi o osobę) Ultravox -> "(...)Couldn't control the power THEY handle, and THEY All Fall Down ... " ... ;p
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
_precious_ mówi dzieńdoberek wszystkim "banitom" 
-
Jari
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Chciałam się zarejestrować, ale przychodzi jakis lipny klucz aktywacyjny
Pokazuje jedynie komunikat "wybrany użytkownik nie istnieje" 
A po samej rejestracji wyświetliło się:
Ran into problems sending Mail. Response: 550 message to verify they are valid."
Ran into problems sending Mail. Response: 550 message to verify they are valid."
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Napisalem na forum Cabaretu zeby Jari wkleil to do nas i zrobi sie osobny topik.

-
Hien
tak się zdarza, czasami linki aktywujące przychodzą z błędem i wtedy trzeba sobie poradzić ręcznieEveS pisze:Chciałam się zarejestrować, ale przychodzi jakis lipny klucz aktywacyjnyPokazuje jedynie komunikat "wybrany użytkownik nie istnieje"
Musiałem skopiować link i usunać jeden znak i dopiero zadziałało.. trudna robota.
-
Jari
Wszystko już działa - to administracja forum zatwierdza zapisanie się na forum danej osoby poprzez aktywację jej profilu. Jest tojakby 2 krokowa aktywacja: użytkownik ze swojej strony, administrator ze swojej. Także serdecznie zapraszam.
-
Zagi
Witam wszystkich 
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Witaj @Zagi - zagladaj jak najczęściej i pisz dużo 
-
Hien
cześć Zagi
miło Cie widzieć w normalnych warunkach
miło Cie widzieć w normalnych warunkach
-
JIGGA_SOUND_GEAR
DZIEŃ - DO - BRY!!

-
Depesza87
- Ulubiony utwór: Useless
Witam wszystkich, jestem tu już tydzień, a nawet się nie przywitałam. 
Cześć Hien, dobrze, że chociaż tutaj jesteś.
Cześć Hien, dobrze, że chociaż tutaj jesteś.
-
Depesza87
- Ulubiony utwór: Useless
EveS, czyżbyś Ty też mieszkała w Zgierzu?EveS pisze:Witamy![]()
To ja się jeszcze przywitam z koleżanką po sąsiedzku, już 3 osoba z zadupia zwanego Zgierzem, niedługo pobijemy Śląsk