Statystyki

Awatar użytkownika
The Darkest Star

Re: Statystyki forum

Post 19 maja 2009 17:00

bydło to ja mam moi drodzy w zagrodzie ;(

biją drzwiami i oknami, panie slick ;(

121 ;(
astiz

Post 19 maja 2009 20:06

W tych okolicznościach i w takiej atmosferze,nie ma z czego się cieszyć.
Awatar użytkownika
The Darkest Star

Post 20 maja 2009 22:23

190? dobrze widzę? było 190 na live? ;(

no proszzzz... forum-myślnik statystyki na devotees nabija ;(
Awatar użytkownika
devotional
Ulubiony utwór: Master And Servant

Post 28 maja 2009 19:04

Tu nabijac a nie! Konkurs już gdzieś ogłaszałem :P
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
Awatar użytkownika
bARREL
Ulubiony utwór: Poison Heart

Post 28 maja 2009 19:10

ogolnie nowych nickow przybywa ostatnio :)
fajnie jakby czesciej pisali.
Wiec Proszę Państwa Śmiało.
Nie gryziemy tutej :D
Awatar użytkownika
devotional

Post 28 maja 2009 19:13

No właśnie przybyło sporo, poprzedstawiali się i poszli :P Albo pełnią rolę obserwatorów. Może są zawstydzeni ilością postów co poniektórych? Cóż, brac przykład z @newdressa, facet idzie jak burza :D
Awatar użytkownika
bARREL
Ulubiony utwór: Poison Heart

Post 28 maja 2009 19:15

zapraszamy do dyskusji!

p.s. newdress to chyba w 99% procentach zyje dla DM i dzieki DM ;)
slick pisze:Ile wiary na forum - az sie chce zacytowac "Bydlo z drugiego forum sie do nas zlecialo bo u nich lamerski skrypt i serwer nie wyrabia"... :lol:
lamerski skrypt? tam jest ten sam ale w wersji nr 1 z 2002 roku a tu nr 3 z 2007 roku wiec... zanim cos jakis znawca chlapnie a sie naprawde nie zna to niech zwroci skoro umie czytac uwage chociazby na stopke. Zwlaszcza na forum rasowego informatyka z dyplomem - Slicka.

ludzie to są...

z drugiej strony nieco bym zmodyfikowal Slicku na tej skorce to i owo aby spersonalizowac ten skrypt.
jesli wiec masz ochote... moge CI to skorygowac i graficznie w css jak trzeba.
Awatar użytkownika
devotional

Post 28 maja 2009 19:17

Cóż, znam paru takich :P ale przynajmniej, mówiąc materialistycznie ale i utylitarnie - NABIJA! Wzywam do NABIJANIA!
Awatar użytkownika
Hien

Post 28 maja 2009 19:18

devotional pisze:No właśnie przybyło sporo, poprzedstawiali się i poszli :P
No ale pełna kultura ;)
Niech lepiej ilość postów przekłada się na jakość ;)
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
astiz

Post 28 maja 2009 22:31

bARREL pisze:p.s. newdress to chyba w 99% procentach zyje dla DM i dzieki DM ;)
Hehe,no już nie przesadzaj :) No może... 98% :lol:

Ja sobie tak myślę, że gdyby każdy nowy zaczął nabijać posty, to Devotees forum zaczęło by przypominać duszne tamto-toto :/

Jednak np. @katarzynka, @wojtek_kraków, @orxlaguna czy @Kano mogliby się bardziej udzielać.

A gdzie się podziali aktywni niedawno @Yasiu i @Lenka? :/
Awatar użytkownika
Hien

Post 28 maja 2009 22:34

Wyluzuj, niech każdy się udziela jak chce ;)
Jakbym zobaczył tekst "hien mógłby się bardziej udzielać" to by to na mnie podziałało odwrotnie :| A Katarzynka się udziela przecie :tak:
Awatar użytkownika
devotional

Post 28 maja 2009 22:36

W sumie prawda, nakręcajmy obroty, ale delikatnie. Ale chyba każdy chce kilo galaretki, nie? :8
Awatar użytkownika
Hien

Post 28 maja 2009 22:43

Ja wole zdjęcie babci ale gra warta świeczki! :grins:
Awatar użytkownika
Erwartungen

Post 01 cze 2009 22:09

z problemami ogromnymi (dla informacji ogółu - wczoraj pobiegłem z płaczem do slicka, bo zginęły mi jego posty, a precyzyjniej - informacja o ich ilości ;( na szczęście dziś jest już ok :D) ruszamy z bieżącym statsem...

to co najlepsze zachowam na koniec, tzn info o ilości postów za bieżący miesiąc - teraz tabelka wszechczasów, czyli ile, kto i dlaczego Iwona jest dalej w czołówce:

Obrazek

czołówkę trudno zmienić.. ale do czołówki zaczyna się poważnie dobijać Daria the Revelator, wyrzucając z top5 Bartiniego! Godna odnotowania w pierwszej dziesiątce jest też zamiana miejsc Pumy i Eves.

Cuda zaczynają się w czołówce zaplecza top10: devotional niczym Bukareszt z przyrostem naturalnym Bangladeszu atakuje miejsce 11!! z 17!! awans naprawdę godny zapamiętania ;( no i potem oczywiście cała banda po oczku w dół.. spadek nie ominął nikogo z byłych właścicieli miejsc 11-16 - ani martwej Iwonki, ani nieco aktywniejszej Fanty.

Na 23 rzeź niewiniątek poczynił Hien.. o jego liczbie postów trochę niżej, niemniej awans spoza pięćdziesiątki do pierwszej 25-ki popularnego forum o blisko pięcioletniej historii jest niczym trzęsienie ziemi.. Piękne awanse zanotowali także bARREL, em., oraz Rajca... Hien +29 do góry, Rajca +28.. i to wszystko w pierwszej pięćdziesiątce :o :o :o :o

Za to w drugiej pięćdziesiątce dla odmiany dzieje się niewiele.. poważniej awansował tylko marcindreszcz, oraz prey - o 25 miejsc do góry, jednak awans ten zawdzięcza zaledwie (uprzedzę fakty) stu dwudziestu jeden postom... no nie mogę, ale czasy nastały, żeby na 121 mówić zaledwie :D

no i druga lista:

Obrazek

Jest masakra.

Ilość postów Hiena osobiście mnie zabiła. Wiem, że kiedyś Fanta "zrobiła" taki wynik (w granicach 500) ale
1) Fanta miała coś około 500, a Hien prawie 600!
2) Fanta swoim wyczynem wtedy zdystansowała resztę na trzy długości łodzi, a co mamy w tym miesiącu?? devotional posiadł liczbę niewiele mniejszą - prawie 440, Rajca prawie 400, newdress prawie 400!! Niech dowodem tego, że dzieją się rzeczy kosmiczne będzie to, że newdress poprawił swój rewelacyjny wynik z poprzedniego miesiąca o 30 postów i.... spadł z 1 na 4 ! To wszystko każe mi powiedzieć mocnoo... i stanowczoo... że tak na tym forum nie było nigdy
O jakie sumy poprawili w ogóle swoje notowania ci najlepsi - każdy z pierwszej trójki poprawił się o ponad 300 postów! Nic dziwnego że newdress spadł na 4 :)
Znakomity jest także wynik slicka, chociaż niesamowita ilość 317 postów jest już ilością niemal dwukrotnie mniejszą niż dorobek lidera bieżącego notowania! Piękny wynik Barrela, piękny wynik The Darkest Star.. a potem ogromne spadki shodana i Jari'ego (odpowiednio z 2 na 8 i z 3 na 9) mimo, że oboje poprawili swój dorobek sprzed miesiąca (!). Zresztą co tu dużo opowiadać, skoro do miesjca 15 włącznie wszyscy poprawili swój wynik... :o

Godne odnotowania jest też wysokie miejsce "nowego" rafała_74, oraz nowej Beaty :)

Tu wyjaśnienie: statystyki za bieżący miesiąc będą obarczone błędem, którego uniknięcie kosztowałoby mnie horrendalną ilość roboty. A mianowicie:

- nowy użytkownik (czyli taki który zapisał się na forum w miesiącu bieżącym (przykład 1 - Beata i przykład 2 - luczar75) ile by postów nie napisał - pojawi się na liście nabijaczy za bieżący miesiąc (czyli liście dolnej)

- w następnym miesiącu Beata również pojawi się na liście nabijaczy, jeśli napisze np trzy posty, natomiast luczar75 w przypadku napisania 3 postów nie pojawi się na tej liście - powód: mam dostęp tylko do pierwszej dwusetki nabijaczy, a żeby w niej się znaleźć - trzeba mieć napisane przynajmniej 16 postów. Beata ma 40 postów
więc się kwalifikuje, natomiast luczar75 ma postów 8, jak napisze 3 - będzie miał 11, więc nie obejmie go pierwsza dwusetka, skutkiem czego ilość jego postów za czerwiec będzie się równać 0 (a nie 3). I to jest właśnie ten niewielki błąd.

Doceńcie (Furman), że starałem się to objaśnić naprawdę prosto ;( ende.
Awatar użytkownika
prey

Post 01 cze 2009 22:18

Spadek o jedno oczko w dobie kryzysu uważam za dobry wynik :8
Nie znam żadnej płyty z dyskografii Recoil, ale jestem jego fanem od wielu lat.
Awatar użytkownika
wojtek_krakow
Ulubiony utwór: Rush

Post 01 cze 2009 22:20

Matko, co tu się dzieje, nie zaglądałem do tego tematu. Masakrujecie, chciałem napisać gratuluje, ale sam nie wiem, boje sie Was :P :mrgreen:
tylko przed siebie
Awatar użytkownika
The Darkest Star

Post 01 cze 2009 22:26

Hien jakąś masakrę nam tu odprawia :8
dev tak samo :8

TBS się poprawiła. postara się jeszcze mocniej zeby wujek Erwart nie krzyczał jak ostatnio :8
Awatar użytkownika
devotional

Post 01 cze 2009 22:29

Ej, wszyscy chcą nagrody :D

@Erw, miej to na względzie ;(

WSZYSCY mają tak nabijac :P
Awatar użytkownika
Hien

Post 01 cze 2009 22:34

Szacunek za te statystyki!

Teraz każdy myśli, że ja 24/7 siedzę na forum a mój pokój wygląda jak w starej reklamie Quake 3 :P
Awatar użytkownika
shodan
Ulubiony utwór: Halo

Post 01 cze 2009 22:44

Ludzie co tu się wyrabia. Po nocach siedzę i piszę pościki, a i tak spadłem w zestawieniu miesięcznym o 6 miejsc. ;(
A Hien to normalnie całkiem oczadział. :lol: W jeden miesiąc napisał prawie dwa razy tyle postów, co przez wszystkie poprzednie lata!