2009-05-23 Warsaw, Gwardia Stadium, Poland (CANCELLED)
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
Re: Warszawa 23 maj 2009 [koncert odwołany oficjalnie]
Serio prawdziwe depesze byly w tv?
a ja nie moglam tego zobaczyc! 
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
a właśnie, można prawdziwą, depeszową brać spod gwardii zobaczyć gdzieś na necie? 
-
Beata
- Ulubiony utwór: Little 15
zamierzają to wrzucić na youtube; więc masz szanse
slick, w zyciu nie próbuję się wkupywać
czy ja na taką wyglądam
?
slick, w zyciu nie próbuję się wkupywać
-
Rajca
http://www.youtube.com/watch?v=07T1EXwv2uE
Wierzymy. Będzie bardziej depeszowy. A ona przeżyła jak jej pociekło...
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
o, dzięki Wam moi drodzy.
całe mnóstwo ich widzę. 
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Obejrzalem to i nawet nie wiem jak to skomentowac
Hien, z tym tematem to zamierzony efekt, wczytaj sie.
Hien, z tym tematem to zamierzony efekt, wczytaj sie.
Enjoy The Silence
-
Beata
- Ulubiony utwór: Little 15
hmmm
to jest z powtórki koło połnocy
po 20ej puszczali na żywo chyba jeszcze nie zmontowany obraz i wyglądało to o wiele żałośniej;
w sumie teraz to wygląda jako tako
do momentu spowiedzi do mikrofonu 
to jest z powtórki koło połnocy
po 20ej puszczali na żywo chyba jeszcze nie zmontowany obraz i wyglądało to o wiele żałośniej;
w sumie teraz to wygląda jako tako
-
prey
Oglądajcie dzisiaj tvn24, będą powtórki. Dzisiaj krótką relację puścili. Co do samej akcji wyglądało to jak przygotowania do supportu przed koncertem Rubika 
Nie znam żadnej płyty z dyskografii Recoil, ale jestem jego fanem od wielu lat.
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Hien, juz nie szukaj...Rajca pisze:http://www.youtube.com/watch?v=07T1EXwv2uE
-
Rajca
Czyżby ten krótki urywek spełnił swoją "mroczną" powinność w kwestii znajomości z pewnymi osobnikami?
-
slick
Witki mi opadly, starczy ten klip. 
Takie emocje mi zawsze towarzyszyly jak pod choinke dostawalem najwieksze zestawy Lego Technic...
lekki obciach i wiocha...
Takie emocje mi zawsze towarzyszyly jak pod choinke dostawalem najwieksze zestawy Lego Technic...
-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video
Dejwid Gahan, Dejwid Gahan

Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Obejrzałem sobie dziś na You Tube występ fanów na Gwardii. No i się dziwię tej całej aferze. Dlaczego? Bo pierwotnie myślałem, że weźmie w niej udział jeśli nie tysiące, to przynajmniej setki ludzi. A tu się okazało, że była ich ledwie garstka. Nie ma się więc czym przejmować, bo wszędzie się znajdzie podobnych zapaleńców, którzy nie muszą świadczyć o całym środowisku.
W piłce np. bywa gorzej, bo oprócz telewizorów za oknami po przegranym meczu bywają samobójstwa z rozpaczy. A jeden bułgarski kibic Manchester United tak ukochał swój klub, że wiele wiele lat włóczył się po sądach aby wywalczyć sobie wreszcie zmianę imienia na Manchester a nazwiska na United. To jest dopiero fanatyzm.
Mnie tam celebracje na Gwardii nie obchodzą. Ja w nich udziału nie brałem. A za tamtych się wstydzić też nie muszę, bo co mnie z nimi tak naprawdę łączy oprócz sympatii do muzyki DM?
W piłce np. bywa gorzej, bo oprócz telewizorów za oknami po przegranym meczu bywają samobójstwa z rozpaczy. A jeden bułgarski kibic Manchester United tak ukochał swój klub, że wiele wiele lat włóczył się po sądach aby wywalczyć sobie wreszcie zmianę imienia na Manchester a nazwiska na United. To jest dopiero fanatyzm.
Mnie tam celebracje na Gwardii nie obchodzą. Ja w nich udziału nie brałem. A za tamtych się wstydzić też nie muszę, bo co mnie z nimi tak naprawdę łączy oprócz sympatii do muzyki DM?
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
No żebyś się nie zdziwił że to wystarczy, powiesz komuś ze lubisz DM a jemu w głowie zaświta taki głupi reportaż i pomyśli sobie "O rany..."
Tak to działa, stereotypowe myślenie, pokażą za granicą że Polak kogoś zabił przykładowo i niechęć rodzi się łatwo, nie wszyscy ludzie zadają sobie trud by filtrować informacje którymi karmią ich media, ot co. Problem w tym że w TV nie pokaże się normalnych depeszów tylko takich co mają parcie na szkło 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Rajca
A ja jestem za tym, żeby głupotę piętnować do pewnego stopnia. Na "forum" TVN24 opinie pochodzące od nie-depeszów są raczej nieprzychylne. Coś sobie Blek Selebrejszynem i Wordsami co są Anneseseri sympatii narodu nie zaskarbili...
Ludzie niezwiązani z DM, znajomi, na to co wczoraj się działo reagowali mniej więcej w podobny sposób: Japierd.le.
Ludzie niezwiązani z DM, znajomi, na to co wczoraj się działo reagowali mniej więcej w podobny sposób: Japierd.le.
-
Nati
- Ulubiony utwór: Stripped
Jak dobrze się lookniecie to rozpoznacie w pierwszym rzędzie śpiewających na gwardii naszą koleżankę z forum
Narazie tylko ona rzuciła mi się... 
-
Hien
Nie oglądałem i nie mam zamiaru tego oglądać.
Ja na szczęście nie jestem depeszem i się nie utożsamiam z tym ruchem (anymore bo kiedyś...) więc mi wisi czy poleci fama na świat. Na szczęście to nie Steven Wilson lezy w szpitalu... 8(
Ja na szczęście nie jestem depeszem i się nie utożsamiam z tym ruchem (anymore bo kiedyś...) więc mi wisi czy poleci fama na świat. Na szczęście to nie Steven Wilson lezy w szpitalu... 8(
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
bARREL
- Ulubiony utwór: Poison Heart
no fakt. jedna z forum tam jest
SLick wiesz o kogo chodzi? 
-
slick
Pojecia-nie-mam.
Dejwid Gachan, Dejwid Gachan!
Az chce mi sie w tym momencie zacytowac Gahana z '05 po nieudanym starcie podkladu do Everything Counts - "What the fuck was that"??

Dejwid Gachan, Dejwid Gachan!
Az chce mi sie w tym momencie zacytowac Gahana z '05 po nieudanym starcie podkladu do Everything Counts - "What the fuck was that"??
-
Nati
- Ulubiony utwór: Stripped
Slicku, zgrywasz się co? Wiesz dobrze o kogo chodzi. Ja imienia nie rzucę, siary nie chcę robić.
Generalnie to w sumie jej sprawa, że tam poszła.
Generalnie to w sumie jej sprawa, że tam poszła.