Tour Of The Universe
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
No właśnie powiem wam, że może jestem naiwny, ale mi to wyglądało trochę tak, że fani zaśpiewali to za niego. Jak usłyszał że znają tekst to może dał odpocząć strunom głosowym (leniuszekSinnerInMe pisze:http://www.youtube.com/watch?v=hyxlRs4WGlg&fmt=18 - Master & Servant z Budapesztu - Dave nie "wstrzelił się" z wokalem za pierwszym razem i strasznie się stremował, nie mógł złapać tonacji i pół utworu przeleciało bez jego wokalu.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Wątpię. Coś mu nie wyszło. Rzeczywiście nie mógł złapać tonacji.
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
Wiecie jak to jest w tym wieku , skleroza 
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
Jari
Odsłuchy... Ewidentnie padły jego własne odsłuchy i facet nie mógł chwycić nutki. Musiało mu paść bo nawet nie łapał kiedy jest zwrotka a kiedy refren... Zaskoczył chłopak przy tym dobrze znanym chórku i potem już chyba pojechał pamięciowo.
-
cecyl
mogl krzyknac ze trzy razy "fuckfuckfuck", radosci byloby co niemiara. no i kolejny bezcenny bootleg 
-
SinnerInMe
- Ulubiony utwór: Higher Love
Jaki to model Gretscha na którym gra Martin? Świetnie wygląda.
Pytam z czystej ciekawości.

-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Gretsch Anniversary.
Uzywany na takich trasach jak Music For The Masses, World Violation czy Devotional.
Zapraszam serdecznie do tras koncertowych. Tutaj dowiesz sie masy informacji o sprzecie i kwestiach technicznych w Depeche Mode. Na zadnej innej stronie o DM w Polsce tego nie znajdziesz. Milej lektury.
Uzywany na takich trasach jak Music For The Masses, World Violation czy Devotional.
Zapraszam serdecznie do tras koncertowych. Tutaj dowiesz sie masy informacji o sprzecie i kwestiach technicznych w Depeche Mode. Na zadnej innej stronie o DM w Polsce tego nie znajdziesz. Milej lektury.
-
wojtek_krakow
- Ulubiony utwór: Rush
haha
co za reklama, genialne. Brakuje jeszcze " Z poważaniem zespół depechemodeforum.pl"
Ps. dlaczego słowo "devotees" zaznacza mi ciągle na czerwono jako błąd ? Ktoś w drodze wyjątku powinien dodać to słowo do słownika
Ps. dlaczego słowo "devotees" zaznacza mi ciągle na czerwono jako błąd ? Ktoś w drodze wyjątku powinien dodać to słowo do słownika
tylko przed siebie
-
SinnerInMe
To nie jest Anniversary, chyba każdy wie jak wygląda słynna już Anniversary Martina.
(Nawet jest na moim awatarze) Już sam znalazłem odpowiedź - to Gretsch White Falcon. Martin pykał na niej już na poprzedniej trasie, w "John The Revelator".
Co do materiałów na Devotees to oczywiście wszystko już dawno przeczytałem, kawał dobrej roboty.
Co do materiałów na Devotees to oczywiście wszystko już dawno przeczytałem, kawał dobrej roboty.
-
Jari
To nie jest Gretsch Falcon! Slick ma rację mówiąc, że to model Anniversary w wersji Custom Made - dodatkowe regulatory do przystawki.
-
SinnerInMe
Ok, nie znam się, zapytałem z ciekawości. Dzięki, Jari i Slick. 
-
SinnerInMe
Dzisiaj dali d.upy, dwa koncerty pod rząd i zero zmian, mogliby chociaż dać sprawdzony już zestaw z Jezebel i AQOL, jakby ich to cokolwiek kosztowało... 
-
SinnerInMe
Kopenhaga bez zmian. Jutro Hamburg, więc jest szansa na jakąś zmianę.
-
Jari
5 noc z rzędu to samo... popelina...
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Dzisiaj EveS w Hamburgu.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
I znowu to samo, ale nie znaczy ze byli ci sami sluchacze
Enjoy The Silence
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
Ale ci sami forumowiczeCzez pisze:I znowu to samo, ale nie znaczy ze byli ci sami sluchacze
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
SinnerInMe
Mnie nie irytuje może sam fakt, że nie zmieniają setlisty, ale to, że grają tą okropną aranżację Little Soul... "Rozrywające d.upę" In Sympathy wyrzucili rzekomo dlatego, że ten kawałek osłabiał setlistę, a grają ten szajs...
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
O_o
Łódź... to przecież tak blisko, eh... tylko skąd kasę wziąć? Może by się znalazła do tego czasu
no niepowtarzalna szansa jak dla mnie, muszę rozważyć, o ile to nie plota.
Łódź... to przecież tak blisko, eh... tylko skąd kasę wziąć? Może by się znalazła do tego czasu
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup