Jeśli chodzi o glosowanie na miss forum to jednak oddam głos na Erwa, on nie pamięta, że ja od 2002 roku iskrzę i nie popuszczę...
Komentarze do zdjęć forumowiczów
-
Iwonka
Swoich fot wakacyjnych nie bede wstawiać, żeby nie psuć tu dobrej passy pieknych kobiet
Nie no na serio EVes, nawet ode mnie jestes stokroć ładniejsza i na pewno LŻEJSZA, co jest najwazniejsze, bo zawsze można sobie przecież twarz zaslonić...
Jeśli chodzi o glosowanie na miss forum to jednak oddam głos na Erwa, on nie pamięta, że ja od 2002 roku iskrzę i nie popuszczę...
-
MaroMT
O tak podobieństwo jest wręcz ogromnedevotional pisze: Wujo mój powiedział że wyglądam na tym zdjęciu nieco jak Morten Harket ;p .
-
szajajaba
Iwonko, świetna fotka, bardzo ładna jesteś
Mały też, oczywiście 
-
kawoszka
Śliczne zdjęcie Iwonko
Miłość 
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Jari , a co tam było w buteleczce ????? Chyba nie herbatka 
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Przeciez widac, ze to Jack Daniels. 
-
Jari
Autentyczny alkohol przez co sesja wydawała mi się bardzo przyjemną... 
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Marian cykal fotki?

Proponuje wrzucac do kazdego katalogu pusty index.php/index.html bo mozna sobie nosem weszyc ile sie da...
tiru riru
Proponuje wrzucac do kazdego katalogu pusty index.php/index.html bo mozna sobie nosem weszyc ile sie da...
tiru riru
-
__Zombi
heh po raz chyba pierwszy widze fana upodabniajacego sie do Alana
< tak trzymac> za duzo sie Davów namnozylo
eheh
-
_precious_
angel with silver wings - czy u Ciebie na szyjce wisi ludek (Mister Feathers)
z okladki PTA ?
Mysle , że wisi sobie na tyle długim sznurku , że pod bluzka było by mu o wiele milej
Fajna fotka , wakacyjna co ???
z okladki PTA ?
Mysle , że wisi sobie na tyle długim sznurku , że pod bluzka było by mu o wiele milej
Fajna fotka , wakacyjna co ???
-
angel with silver wings
@_precious_
Nie, to nie ten ludek, to literka "K"... Fotka jak najbardziej wakacyjna, a proponowane umiejscowienie...ekhmm
Nie, to nie ten ludek, to literka "K"... Fotka jak najbardziej wakacyjna, a proponowane umiejscowienie...ekhmm
-
_precious_
To juz choroba wszedzie widze Depeche Mode
, ale koszulka jak najbardziej DM
Witaj wśród nas .
Witaj wśród nas .
-
angel with silver wings
Heh.. Witam... Koszulkę sama zrobiłam 
-
_precious_
Hym , a jak sie takie cuda robi , to znaczy czy , za pomocą czego no wiesz o czy mówie
-
angel with silver wings
Litery drukowane w sklepie robiacym koszulki. Prawdziwe cudo jest z tyłu, bo tam są własnoręcznie namalowane przeze mnie skrzydła, które zeskanowane do Corel'a zostały wydrukowane w owym sklepie
W 100% moja i niepowtarzalna koszulka... To lubię
W 100% moja i niepowtarzalna koszulka... To lubię
-
_precious_
Myślałem , że naprawde wykonałaś ją sama , ale już sama chęć by coś oryginalnego samemu zaprojektować się liczy.
Pamiętam lata temu gdy w kraju ciężko bylo dostać koszulki , naszywki czy inne gadgety , kupiłem trzy kolory farb do malowania po materiale i zrobiłem sobie SAM własną pierwszą naszywke , nie mówiąc już o koszulkach- kartonowy szblon , spray i poprostu graffiti , ale byłem wtedy z tego dumny (to były inne czasy
)
Pamiętam lata temu gdy w kraju ciężko bylo dostać koszulki , naszywki czy inne gadgety , kupiłem trzy kolory farb do malowania po materiale i zrobiłem sobie SAM własną pierwszą naszywke , nie mówiąc już o koszulkach- kartonowy szblon , spray i poprostu graffiti , ale byłem wtedy z tego dumny (to były inne czasy
-
angel with silver wings
Spray spoko, ale może się szybko sprać. Btw. Własnych projektów to kiedys zrobiłam własne kimono i powalowałam je akrylami... One są nieśmiertelne... Ale to trochę OT 
-
_precious_
Lata 80-te pozwalały na noszenie nawet spranych koszulek

-
angel with silver wings
A u mnie to kwestia nie mody tylko tego co mi sie podoba, a sprane napisy mi się nie podobają 
-
angel with silver wings
@Slick, spoko zdjęcie