wobec tego ja tez... nie poznaje.
a tak wogole to o co chodzi?
by sie chociaz ogolili do Telewizji :-Pslick pisze:Barrel: http://www.youtube.com/watch?v=lT6T5IAM ... r_embedded
1:37 - i leze na ziemiiKur.. stare konie a zachowanie jak durnie z podstawowki...
*Komentarz z JuTjuba* pisze:Zeby zrozumiec to co wczoraj zrobilismy na Gwardii trzeba kochac Depeche Mode. Pokazalismy calej Polsce jak wiele ten zespół dla Nas znaczy, oddalismy mu hołd, który mu się jak nalezy. Ave DM...
Czy w mojej wypowiedzi padło choć jedno nazwisko...? To co napisałem na końcu to taki mój eufemizm okreslający wszystkich fanatyków Depeche Mode... taka forma ikaryzmu mi się napisała - a jak skończył Ikar wszyscy wiedzą... po prostu, 'nie wolno wznosic się za wysoko'!Nati pisze:Jari, nie tak ostro![]()
Przecież Kogoś możesz urazić
i prosimy tu bez "nazwisk"
![]()
a ja po przespaniu się z tym zdarzeniem mam je głęboko gdzieś; za kilka dni media wywęszą już inną padlinkę i wszycy zapomną o uroczym zastępczym koncercieWłaśnie zobaczyłem materiał z Gwardii sorry ale wyglądacie jak wycieczka niepełnosprawnych z Wąchocka
Doszukaj sie zatem drugiego dna w tym blocie. Jechanie dla samego jechania byloby naprawde za proste i malo ambitne. Przeczytaj miedzy wierszami i doszukaj sie glebszego sensu tego w jaki sposob (a przede wszystkim - dlaczego) sa tutaj budowane wypowiedzi.angel with silver wings pisze:Luz... przewidywalność, że na tym forum większość obrzuca błotem.