Polityka
-
obi
- Ulubiony utwór: Halo
Ja przeprowadzam się do Białegostoku żeby zagłosować na Krzysztofa Kononowicza z partii Podlasie XXI wieku:
http://www.kononowicz.prv.pl/
http://www.kononowicz.prv.pl/
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Na allegro już chodzą sweterki:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=140333387
A wczoraj w "Szkle kontaktowym" ponoć po puszczeniu spotu Kononowicza, Jachimek i Sianecki nie byli już w stanie prowadzić programu
Teraz wcale mnie nie zdziwi jak pan Krzysiu znajdzie się co najmniej w drugiej turze
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=140333387
A wczoraj w "Szkle kontaktowym" ponoć po puszczeniu spotu Kononowicza, Jachimek i Sianecki nie byli już w stanie prowadzić programu
Teraz wcale mnie nie zdziwi jak pan Krzysiu znajdzie się co najmniej w drugiej turze
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Sweterek typu "szetland"
Dzis w pracy nikt o niczym innym nie rozmawial tylko o panu Ksysiu
Dzis w pracy nikt o niczym innym nie rozmawial tylko o panu Ksysiu
-
EveS
Na wybory ludzie, na wybory!
Nie pozwólcie by one zadecydowały za was:

Nie pozwólcie by one zadecydowały za was:

-
EveS
Po dzisiejszym programie Tok2Szok Kononowicz przestał mnie bawić zupełnie. Cała sytuacja byłaby może zabawna gdyby ten facet z własnej woli chciał kandydować, sam się starać o wystąpienie w tv (na początku mi się wydawało, że to jakiś kolejny oszołom w stylu Leppera) itp. A tu się okazuje, że to dwóch gości (notabene narodowców i wielkich katolików) pojechało do żyjącego w skrajnej nędzy upośledzonego faceta, z którego śmieją się okoliczne dzieciaki i kusząc 'wielką polityką' zaproponowało start w wyborach. Jawnie zrobili sobie jaja z chorego człowieka, sami wpuścili materiał do internetu licząc na odzew. I nie pomylili się. Teraz walą głupa, że Kononowicz to ma kompetencje, zna języki i w ogóle byłby dobrym menedżerem dużego miasta. Jakoś nie przychodzi mi do głowy inne słowo niż skurwysyństwo i cynizm (jak to trafnie określił Żakowski: "tak cynicznych gości jeszcze w programie nie mieliśmy"). Ktoś im powinien za przeproszeniem wyje*ać w ryj, żeby im się przypomniało jak należy traktować ludzi
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
w sumię to moja aktywnosc polityczna ograniczyla sie ostatnio do zerwania dwoch flag, wreczenia jednej z nich w kamienna reke Sienkiewicza i owiniecia jego glowy druga 
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
EveS
No chyba pierwszy raz w mojej karierze pełnoprawnego obywatela nie pójdę na drugą turę wyborów prezydenckich. Albo pójdę i napiszę na karcie do głosowania, że ciule nie mogą liczyć na mój głos
A te ciule to: Pisior oraz facet u którego robiłam kartę pływacką (kompetencje wprost zajebiste na to stanowisko) popierany przez środowiska prawicowe. Miód, malyna
Już nawet w tej konfiguracji nie ma mniejszego zła, jak to było z Tuskiem i Kaczorem 
Niektórzy powiadają, że na szczeblu lokalnym nie głosuje się na partie, ale na ludzi, ale co z tego skoro w.w. Pisior to szuja jakich mało (w środku kadencji został wykluczony PRZEZ SWOICH z rady powiatu). Ale gdybym mieszkała w Łodzi, to chyba bym jednak zagłosowała na Kropka, bo faktycznie coś robi w tym mieście, choć otacza się idiotami (vide Orzechowski albo Chądzyński). Ale lepszy Kropek niż Kwiatkowski z PO, wcześniej AWS, wcześniej jeszcze coś tam (notabene viceprezio Zgierza ;]) - typowy karierowicz i chorągiewka na wietrze. Już nawet jego sposób mówienia doprowadza mnie do czystej kurwicy, a kompetencji też chłoptaś ni ma.
Niektórzy powiadają, że na szczeblu lokalnym nie głosuje się na partie, ale na ludzi, ale co z tego skoro w.w. Pisior to szuja jakich mało (w środku kadencji został wykluczony PRZEZ SWOICH z rady powiatu). Ale gdybym mieszkała w Łodzi, to chyba bym jednak zagłosowała na Kropka, bo faktycznie coś robi w tym mieście, choć otacza się idiotami (vide Orzechowski albo Chądzyński). Ale lepszy Kropek niż Kwiatkowski z PO, wcześniej AWS, wcześniej jeszcze coś tam (notabene viceprezio Zgierza ;]) - typowy karierowicz i chorągiewka na wietrze. Już nawet jego sposób mówienia doprowadza mnie do czystej kurwicy, a kompetencji też chłoptaś ni ma.
-
DT
znajoma startowala na radną(nie wiem z jakiej opcji listy itp. ale nie o to chodzi) dostała 0 (słownie: zero) głosow - mimo ze na siebie glosowala znajomi tez glosowali nawet mnie to nie zdziwiło tylko rozsmieszyło ... Polska
fu..'em and their law
-
EveS
Tak to jest jak do komisji biorą łebków, którzy bez liczenia wstawiają cyferki i nic za to nie mają (wybory są tajne i nikt nie może udowodnić, że oddał nawet na siebie głos) Pełno takich przypadków w całej Polsce.
-
EveS
Ide pomajstrować przy mojej karcie wyborczej, czyli szachery-machery za kotarką

-
Bartini
A ja się pochwalę, w dniu dzisiejszym zostałem członkiem partii Zieloni 2004 
-
EveS
Odtajniam swoją kartę do głosowania:

Dla niemogących się rozczytać, na górze jest napis "obydwaj mogą mnie pocałować w pompę", zaś na dole "Stawiam na Tolka Banana!"

Dla niemogących się rozczytać, na górze jest napis "obydwaj mogą mnie pocałować w pompę", zaś na dole "Stawiam na Tolka Banana!"
-
Bartini
PO (Przy Okazji): http://kmp.contrario.pl/quiz/index.php
Bardzo dobry test, niemal idealnie odzwierciedla twoje miejsce na politycznej mapie
Ja jestem na styku Zielonych i SdPL, dokładnie nad literką "S"
Bardzo dobry test, niemal idealnie odzwierciedla twoje miejsce na politycznej mapie
Ja jestem na styku Zielonych i SdPL, dokładnie nad literką "S"
-
EveS
Pytania są tendencyjne, ale ostateczny wynik jest dobry:
http://kmp.contrario.pl/quiz/result.php?y=12&x=40
http://kmp.contrario.pl/quiz/result.php?y=12&x=40
-
Erwartungen
a mnie wyszło tak:

ten krzyżyk to pewnie ja, tylko pewnie miałem wyglądać w inny sposób - sposób jaki stara wersja opery jaką używam nie obsługuje

ten krzyżyk to pewnie ja, tylko pewnie miałem wyglądać w inny sposób - sposób jaki stara wersja opery jaką używam nie obsługuje
-
DT
mi wyszło identycznie
fu..'em and their law
-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video
A mi wyskoczyl krzyzyk nad literka O w "Zieloni 2004"...no tak conajmniej centymetr nad 
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
delegalizacja Mlodziezy Wszechpolskiej 
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
EveS
Tego to się i w przyszłym życiu nie doczekamy 
Już Romek stwierdził, że to ktoś się pod MW podszywał na imprezach faszystowskich
Tak samo jak Krzyś "Clearasil" Bosak niegdyś zapewniał, że ludzie z transparentami MW obrzucający Wałęsę snieżkami i wykrzykujący pod jego adresem obraźliwe hasła to na pewno lewacy, którzy chcą skompromitowąc jego organizację. A gestem Sieg heil to przywołuje się po prostu kelnera 
Edit: właśnie obejrzałam filmik i oczom nie wierzę - moja ulubienica Leosia Wiącek!!
Przykład paszteta, którego normalny facet patykiem by nie tknął, ale jakiś niedorozwinięty skin po paru winach może i by się skusił 
Już Romek stwierdził, że to ktoś się pod MW podszywał na imprezach faszystowskich
Edit: właśnie obejrzałam filmik i oczom nie wierzę - moja ulubienica Leosia Wiącek!!