Brzmi na dość kuriozalną sytuację, aż przez sekundę żałowałem, że radia nie słuchamshodan pisze:14 maja 2024 11:44E tam, wpisy obcych anonimowych ludzi znających 1,5 utworu danego wykonawcy a mądrzących się na prawo i lewo mnie nie ruszają. Nie każdy musi lubić Taylor. Tak jak nie każdy fan DM lubi Exciter. Oczywista sprawa. Śmieszne dla odmiany, jak np. zagorzały metalowiec krytykuje taką Taylor. No w sumie jak taki ktoś miałby ją lubić? Kiedyś byłem świadkiem w radio, jak jakiś dureń metalowiec puścił najgorszy singiel PSB w historii tylko po to, żeby się wyżyć, jaka to ujowa muzyka.mintaj pisze:13 maja 2024 21:36[SHODAN NIE CZYTAJ] Generalnie to słuchając tego cały czas mam skojarzenie z tym memem, w którym ktoś wrzucił zdjęcie jakiegoś do bólu nijako wyglądającego jedzenia i podpisał, że tak dla tej osoby brzmi muza Taylor
Best of Forum V
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Re: Best of Forum V
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Hien
piosenkę
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Ale od czego lepszą, bo nie jarzę.
Ja radio słuchałem dawno temu, jak nie było innych możliwości. Generalnie różne są gusta muzyczne, różne preferencje. Nauczyłem się nie naśmiewać z czegokolwiek. Teraz potrafię się jarać muzyką, którą przez dziesięciolecia pogardzałem.
Ja radio słuchałem dawno temu, jak nie było innych możliwości. Generalnie różne są gusta muzyczne, różne preferencje. Nauczyłem się nie naśmiewać z czegokolwiek. Teraz potrafię się jarać muzyką, którą przez dziesięciolecia pogardzałem.
-
Hien
Czegokolwiek, po prostu WRZUĆ WRZUTĘ XDDDDDD
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Ale tak ANONIMOM? (znanym sobie w przestrzeni internetowej X lat)
-
Hien
No, faktycznie. Cofam zaproszenie.
-
shodan
Jaką piosenkę?????
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Na następną kolejkę... Lecimy wrzuty ziooom
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Hien
Wujas, obudź się...
-
shodan
Nie jarzę.
Ok, chciałbym z tego miejsca przeprosić za wszystko Roberta, którego mimo różnych akcji jednak bardzo lubię i cenię. Jestem gotów zapomnieć o wszystkich przytykach, o ile on też postanowi mnie jawnie nie prowokować. Szanujmy się wzajemnie.
Szacunek to podstawa. Ja Roberta lubię i szanuję i kropka. Mogę się czasami wkurzać, ale i tak Roberta lubię. Po prostu.
I lubię jego muzykę. Tak na marginesie.
Ok, chciałbym z tego miejsca przeprosić za wszystko Roberta, którego mimo różnych akcji jednak bardzo lubię i cenię. Jestem gotów zapomnieć o wszystkich przytykach, o ile on też postanowi mnie jawnie nie prowokować. Szanujmy się wzajemnie.
Szacunek to podstawa. Ja Roberta lubię i szanuję i kropka. Mogę się czasami wkurzać, ale i tak Roberta lubię. Po prostu.
I lubię jego muzykę. Tak na marginesie.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Dżizas Wujek ale Ty się czasem zacinasz, nieporozumienia na tym forum ostatnio osiągają jakieś apogeum widzę xddddd
Napisałeś że jakiś metal twierdził że PSB to ujowa muzyka więc Hien nawiązując do Twojej wypowiedzi zaprosił Cię do wrzucania lepszej czyt. nie**ujowej, Kuba chciał płynnie zmienić temat i chyba nie wyszło xddd
Napisałeś że jakiś metal twierdził że PSB to ujowa muzyka więc Hien nawiązując do Twojej wypowiedzi zaprosił Cię do wrzucania lepszej czyt. nie**ujowej, Kuba chciał płynnie zmienić temat i chyba nie wyszło xddd
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Hien
Tak, chciałem przerwać ten offtop i zaprosić Wujka do wrzucenia utworu, bo już wrzucamy utwory. Nie wiem naprawdę jak jaśniej mam napisać.
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Tak jest. Czas kultury czemu nie, każdemu wyjdzie na dobre. Zero urazy
prowokacje na bok, czas na wrzuty!
-
shodan
Są rzeczy ważniejsze od wrzuty.
Dragon super gadasz, ale kulturą musi się wykazać każdy. Ty też. Wyciągam rękę na zgodę do kolegi Dragona i wszystkich innych. Od Was zależy w jakim kierunku to pójdzie. Chciałbym znowu w Wami móc pogadać o wszystkim. Bez docinek, bez złośliwości. Po prostu.
Dragon super gadasz, ale kulturą musi się wykazać każdy. Ty też. Wyciągam rękę na zgodę do kolegi Dragona i wszystkich innych. Od Was zależy w jakim kierunku to pójdzie. Chciałbym znowu w Wami móc pogadać o wszystkim. Bez docinek, bez złośliwości. Po prostu.
-
Hien
Nie w tym temacie, tutaj wrzuty są najważniejsze. Pogadajcie sobie na privie jak się chcecie dogadywać, to samo z Taylor Swift, bo Cię Wujas poprośilismy na zgodę żebyś napisał o nowej płycie w temacie o TS, to spękałeś, więc nie offtopuj tutaj.
-
shodan
Nie spękałem tylko chciałem sobie oszczędzić przykrości. Jak będziecie gotowi do normalnej dyskusji, to dajcie znać.
I są jednak rzeczy ważniejsze od wrzuty.
I są jednak rzeczy ważniejsze od wrzuty.
-
Hien
Ale nie w tym temacie Wujek, tutaj ja ustalam co jest najważniejsze xD Mówię, chcesz sobie robić rozmowy pojednawcze, to rób to prywatnie lol, nie spamuj tutaj, dosyć już mamy tu śmietnik.
Ale Ty musisz być też do niej gotowy, bez fanatycznych wybuchów po każdej negatywnej opinii.
-
shodan
Jak chcesz rządzić, to załóż swoje forum.
Ja póki co nie fanatyzuję. Nawet fanatykiem DM nie jestem.
Ja póki co nie fanatyzuję. Nawet fanatykiem DM nie jestem.
-
Hien
Jezu, Wujas, offtopujesz i spamujesz w temacie bestki, wrzuty nie chcesz wrzucić, ale lać wodę tak? Chcesz mnie wkurzyć i teraz dla odmiany pokłócić się ze mną? Wróć tu jak będziesz miał jakąś fajną piosenkę do podzielenia się, a do tego czasu PROSZĘ, nie śmieć tu nie na temat.
-
shodan
A weź. Ja mam zawsze dobre piosenki. Tyko wy nie zawsze się poznacie.