czyli nie jestem seksowna
Jaki film teraz oglądasz?
-
Fen.
Re: [kultura] Jaki film teraz oglądasz?
Here's where the fun begins.
-
Rajca
Haha - film nie. Pochodna.
Obejrzałem już 80 epizodów Pingwinów z Madagaskaru
Obejrzałem już 80 epizodów Pingwinów z Madagaskaru
-
walking
Ostatnio obejrzałam dopiero "Raport Mniejszości", świetna fantastyka 
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Pingwiny z Madagaskaru sa naprawde dobre. A jesli chodzi o ten filmik od Fen, to jako ciekawostke dodam, ze riksiarzami w Londynie sa glownie Polacy 
Enjoy The Silence
-
dejmien
W związku z pogodą nadrabiam teraz z filmami i od niedzieli obejrzałem 4 filmy: Transformers 3 3D, The Bank Job, Source Code oraz The Next Three Days. Wszystkie mi się bardzo podobały. Dziękuję za uwagę i dobranoc Państwu. 
-
Rajca
Czwarty sezon Supernatural 
Dobry serial!
Dobry serial!
-
Czez
A ja wlasnie obejrzalem sobie w TVP 2 Gwiezdne Wojny 
Enjoy The Silence
-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Kurczę no, zawsze chciałam się za Supernatural zabrać (nawet nie byłabym zdana na TVN, bo internet to potęga), ale jakoś nie potrafię... A SW kocham całym sercem
.
-
Czez
Wcale sie nie dziwie, tak jak mojej 9 letniej corce 
Enjoy The Silence
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Szykujemy się [całą paczką] do obejrzenia Camp Slaughtera... Patrząc na zapowiedź (
) szykuje się półtorej godziny wyjęte z życiorysu - czegoś tak durnego dawno nie widziałem (
), ale czego się nie robi dla poprawienia atmosfery w grupie... Wiem, stare to (2004)... No nic, czekam na pełną wersję, a póki nie ma, jest zapowiedź (
)
http://www.youtube.com/watch?v=DenxYbRlVkk

Edycja: podobno budżet wynosi... uwaga, uwaga... 50 tysięcy [euro]

http://www.youtube.com/watch?v=DenxYbRlVkk
Edycja: podobno budżet wynosi... uwaga, uwaga... 50 tysięcy [euro]
-
em.
Super 8, dobre kino 
gwiazdy...
-
dejmien
Od tygodnia lecę z Dexterem. Uzależniający serial.
-
em.
Przy którym jesteś sezonie? Bo ja czekam na szósty, który będzie na jesieni 
Uzależnia.
Uzależnia.
gwiazdy...
-
dejmien
W tydzień obejrzałem wszystkie 5 sezonów.
Też czekam na szósty z niecierpliwością ale wstrzymam się z oglądaniem aż wszystkie odcinki będą dostępne w sieci bo oglądanie tego serialu po jednym odcinku na tydzień to dobre dla masochistów raczej.
Mój osobisty ranking sezonów wygląda tak:
1. sezon 2
2. sezon 4
3. sezon 1
4. sezon 5
5. sezon 3
natomiast końcówka 4 sezonu mnie totalnie rozwaliła.
1. sezon 2
2. sezon 4
3. sezon 1
4. sezon 5
5. sezon 3
natomiast końcówka 4 sezonu mnie totalnie rozwaliła.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Pamiętam, że ściągałem ten serial jakoś dwa lata temu, ale - sam nie wiem czemu - przerwałem oglądanie po 1 sezonie.
Może nawet wrócę do niego, ale jak skończę oglądać "Glee".
Może nawet wrócę do niego, ale jak skończę oglądać "Glee".
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
em.
Ja pierwszy sezon obejrzałam cztery lata temu zanim jeszcze pokazali go w Polsce. Potem miałam przerwę i wróciłam do oglądania wciągając Hiena.
Tu się zgodzę, dejmien- że oglądanie po jednym odcinku byłoby udręką. Z drugiej zaś strony ciekawość zrobi swoje. A Ty chyba musiałeś nie spać, że nadrobiłeś wszystko w tydzień. Odeśpij lepiej, bo jeszcze zaczniesz w nocy wymierzać sprawiedliwość jak Dex
A jeśli miałabym oceniać, to faktycznie dwójka była najmocniejsza. Tylko gdyby nie ta irytująca Lila...
Pierwszy sezon też wbija w fotel, ale jest dotkliwie ponury. Postać Briana to jednak duży atut. No i w pewnym momencie zaczynasz zdawać sobie sprawę, że zatrważającym jest to jak pociąga Cię główny bohater
Czwarty sezon też wciąga. Postać Arthura to mistrzostwo. No i końcówka...
Resztę i tak warto zobaczyć. Plusem jest to, że kiedy następuje spadek, kiedy coś się rozwleka i staje przewidywalne, zaraz potem wraca akcja i jest się zaskakiwanym.
Poza tym, chyba wszyscy utożsamiamy się ze złożoną postacią Dextera grającą na naszych neurozach?
mintaj, wciągniesz się jak tylko wrócisz do oglądania
Tu się zgodzę, dejmien- że oglądanie po jednym odcinku byłoby udręką. Z drugiej zaś strony ciekawość zrobi swoje. A Ty chyba musiałeś nie spać, że nadrobiłeś wszystko w tydzień. Odeśpij lepiej, bo jeszcze zaczniesz w nocy wymierzać sprawiedliwość jak Dex
A jeśli miałabym oceniać, to faktycznie dwójka była najmocniejsza. Tylko gdyby nie ta irytująca Lila...
Pierwszy sezon też wbija w fotel, ale jest dotkliwie ponury. Postać Briana to jednak duży atut. No i w pewnym momencie zaczynasz zdawać sobie sprawę, że zatrważającym jest to jak pociąga Cię główny bohater
Czwarty sezon też wciąga. Postać Arthura to mistrzostwo. No i końcówka...
Resztę i tak warto zobaczyć. Plusem jest to, że kiedy następuje spadek, kiedy coś się rozwleka i staje przewidywalne, zaraz potem wraca akcja i jest się zaskakiwanym.
Poza tym, chyba wszyscy utożsamiamy się ze złożoną postacią Dextera grającą na naszych neurozach?
mintaj, wciągniesz się jak tylko wrócisz do oglądania
gwiazdy...
-
dejmien
Ten serial po mistrzowsku buduje napięcie, odcinki prawie zawsze kończą się w takim momencie kiedy myślę sobie "o k..a! co dalej? jak on z tego wybrnie?" em., do tego co napisałaś dodam od siebie, iż ogromnym atutem serii jest to, że niektóre postaci były naprawdę wkur.wiające i irytujące jak: LaGuerta, Lila, Lumen, pyskata i rzucająca mięchem Debra, Rita ciągle dzwoniąca do Dexa w najmniej odpowiednich momentach. Ten serial ma wszystko czego mi trzeba: świetna fabuła, złożone postaci, suspens, muzyka idealnie współtworząca klimat, czarny humor. No i nie można zapomnieć o takim bohaterze jak Vince Masuka. Uwielbiam jego śmiech. 
P.S. Masz rację, że mało spałem ale nie zostałem pochłonięty w całości.
P.S. Masz rację, że mało spałem ale nie zostałem pochłonięty w całości.
-
em.
Masuka to etatowy rozpierdzielacz
Ale i Doakes dorzucił do pieca, świetny był.
I nie będę powtarzać po Tobie, ale przyznaję rację- mamy tu bogatą paletę postaci i w połączeniu z akcją oraz humorem tworzą mieszankę wybuchową.
Najlepszy serial?
I nie będę powtarzać po Tobie, ale przyznaję rację- mamy tu bogatą paletę postaci i w połączeniu z akcją oraz humorem tworzą mieszankę wybuchową.
Najlepszy serial?
gwiazdy...
-
dejmien
Jeszcze tydzień temu myślałem, że najmocniejsze seriale w moim życiu mam już za sobą. Aż tu nagle...
A ten motyw chodzi za mną cały czas ostatnio.
A ten motyw chodzi za mną cały czas ostatnio.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Oj kusicie, kusicie...
Zwłaszcza, że jednak nie usunąłem odcinków, które ściągąłem te wieki temu, podczas jakichś porządków (i dzięki Bogu).
Zwłaszcza, że jednak nie usunąłem odcinków, które ściągąłem te wieki temu, podczas jakichś porządków (i dzięki Bogu).
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA