Nasze sny
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Re: Nasze sny
A mnie się ostatnio jakoś śnią bardzo nieprzyzwoite rzeczy. 
-
The Darkest Star
to opowiadaj
ciocia chętnie posłucha
mój ostatni sen pobił wszystkie dotychczasowe pierdoły i brednie z kosmosu- śniła mi się apokalipsa. tak, koniec świata.. i ja go zatrzymałam krzycząc w stronę niebios-
nie! nie tak zapisane było w Piśmie Świętym!
A z tronu wychodzą błyskawice i głosy, i gromy,
i płonie przed tronem siedem lamp ognistych...
((((((((
zaczynam się siebie bać
(((
ciocia chętnie posłucha
mój ostatni sen pobił wszystkie dotychczasowe pierdoły i brednie z kosmosu- śniła mi się apokalipsa. tak, koniec świata.. i ja go zatrzymałam krzycząc w stronę niebios-
nie! nie tak zapisane było w Piśmie Świętym!
A z tronu wychodzą błyskawice i głosy, i gromy,
i płonie przed tronem siedem lamp ognistych...
zaczynam się siebie bać
-
shodan
TDS nie pitol tu o jakiejś tam kawie zbożowej przed snem, tylko gadaj co ty naprawdę pociągasz.
A swoimi snami nie będę Cię gorszył.
A swoimi snami nie będę Cię gorszył.
-
em.
Olka,proszę...
Mnie się śniły dziś dziwne rzeczy, nawet opowiedzieć dobrze bym nie umiała,
była jakaś skocznia narciarska, potem zmniejszyła się do rozmiarów krasnoludka i ja wzięłam ją w rękę,
zaczęłam coś z niej układać, jak z klocków.
Był tata, mama, a potem poszliśmy razem jeździć na nartach.
No,rozumiecie coś z tego?
Mnie się śniły dziś dziwne rzeczy, nawet opowiedzieć dobrze bym nie umiała,
była jakaś skocznia narciarska, potem zmniejszyła się do rozmiarów krasnoludka i ja wzięłam ją w rękę,
Był tata, mama, a potem poszliśmy razem jeździć na nartach.
No,rozumiecie coś z tego?
gwiazdy...
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
ciotka, skąd i po ile bierzesz, bo musi być kur.ewsko dobre.
(((((
-
em.
Ty poezję pisz może po takich ekscesach, będziesz sławna 
gwiazdy...
-
shodan
No tak. Jeszcze i Ciebie em. siostra częstuje ziółkami przed snem...em. pisze:była jakaś skocznia narciarska, potem zmniejszyła się do rozmiarów krasnoludka i ja wzięłam ją w rękę,
-
em.
Raczej ciocia
A tak serio-ja często mam tak dziwne sny, że nie jestem w stanie tego ubrać w słowa.
A tak serio-ja często mam tak dziwne sny, że nie jestem w stanie tego ubrać w słowa.
gwiazdy...
-
lotta
- Ulubiony utwór: wftn
mnie się śniło, że chciałam kupić buty, przymierzałam same takie duże jak u smerfów, a jak chciałam iść do kolejnego sklepu, to robiłam to w ten sposób, że rozbiegałam się i skakałam w ściane i już byłam w innym sklepie, a potem znalazłam się w moim pokoju i była jakaś komisja z taką jedną panią dyrektor z mojej podtswówki, która nie mogła nic mówić, wszyscy oglądali moje zdjęcia, które mam na ścianie i ta pani dyrektor podeszła do jednego, a ono było przyklejone do tapety po prostu i je odkleiła i zdarła z tapetą niechcący, głupie się dyrektorce zrobiło a że nie umiała nic mówić, to żeby zmienic temat zaczęła skakać jak pajacyk
i taki to był sen, ale przy tych paru godzinach, które śpie, to nic dziwnego.
-
The Darkest Star
Daria The Revelator pisze:musi być kur.ewsko dobre.(((((
na kilogramy, kochana bierę
-
shodan
Gonił mnie jakiś niezniszczalny gość i chciał zabić. A niezniszczalny dlatego, że waliłem do niego z karabinu seriami a on nic sobie z tego nie robił. Tłukłem go po łbie wszystkim co możliwe - a on nic. Tylko parł na mnie. W końcu pogodziłem się z myślą, że jednak śmierć jest nieunikniona.
I się obudziłem.
I się obudziłem.
-
shodan
Wczorajszej nocy z jakimiś ludźmi próbowałem przetrwać w jakimś kompleksie pełnym... alienów. Waliliśmy z karabinów jak szaleni, a ich wciąż przybywało i przybywało. Istny survival horror. 
-
em.
Takie sny to ja mogę mieć, zwłaszcza że wczoraj z Kubą oglądaliśmy Obcego 
Moje ostatnie sny to jakieś zbokowe rzeczy. Za dużo stresu chyba, albo jadam coś niezdrowego
Moje ostatnie sny to jakieś zbokowe rzeczy. Za dużo stresu chyba, albo jadam coś niezdrowego
gwiazdy...
-
shodan
Ja też oglądałem ostatnio Aliens i czytałem książkę na dodatek. Pewnie stąd ten sen.
-
Hien
Ile ja bym dał za taki sen.shodan pisze:Wczorajszej nocy z jakimiś ludźmi próbowałem przetrwać w jakimś kompleksie pełnym... alienów. Waliliśmy z karabinów jak szaleni, a ich wciąż przybywało i przybywało. Istny survival horror.
Ale kto wie, jeszcze się pewnie załapię. Obcy będzie mi towarzyszył teraz wszędzie bo będe miał z niego (daj Boże) dyplom na studiach :}
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
Piszesz jakąś pracę o alienach?
Ja już parę razy miałem xenomorphiczne sny.
Ja już parę razy miałem xenomorphiczne sny.
-
Hien
Tak, pisze mocno spóźniony licencjat o muzyce w Aliensach.
Najbliższy tydzień spędzam z Obcymi, wyłapując potrzebne sceny.
Ja niestety miewam takie sny rzadko, prawdę mówiąc nie pamiętam w tej chwili żadnego. Przy takiej ilości obcego jaka mnie otacza (filmy, gry, książki, komiksy) powinienem mieć je codziennie, zwłaszcza po intensywnych, nocnych sesjach w Aliens vs. Predator na PC
Najbliższy tydzień spędzam z Obcymi, wyłapując potrzebne sceny.
Ja niestety miewam takie sny rzadko, prawdę mówiąc nie pamiętam w tej chwili żadnego. Przy takiej ilości obcego jaka mnie otacza (filmy, gry, książki, komiksy) powinienem mieć je codziennie, zwłaszcza po intensywnych, nocnych sesjach w Aliens vs. Predator na PC
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
The Darkest Star
ja pieprzę 
jestem u babci na podwórku.
potem zjawiają się jacyś goście..
i tata.. i jedziemy do jakiejś pobliskiej miejscowości..
a tam.. znajomi ojca. jacyś dziwni.
jeden facet zabiera mnie i siostrę do jakiegoś ciemnego pokoju.. a tam czyta nam.. Apokalipsę wg Św. Jana
((
potem opowiada jak walczył podczas wojny. okazuje się, że nie ma nóg bo mu na wojnie upier***o
potem wyglądam przez okno i okazuje się, że... wojna się jeszcze nie skończyła.. a właściwie to nadciąga rzeczona Apokalipsa
(((
btw- jestem prorokiem
nie znacie dnia ani godziny 
jestem u babci na podwórku.
potem zjawiają się jacyś goście..
i tata.. i jedziemy do jakiejś pobliskiej miejscowości..
a tam.. znajomi ojca. jacyś dziwni.
jeden facet zabiera mnie i siostrę do jakiegoś ciemnego pokoju.. a tam czyta nam.. Apokalipsę wg Św. Jana
potem opowiada jak walczył podczas wojny. okazuje się, że nie ma nóg bo mu na wojnie upier***o
potem wyglądam przez okno i okazuje się, że... wojna się jeszcze nie skończyła.. a właściwie to nadciąga rzeczona Apokalipsa
btw- jestem prorokiem
-
shodan
Dziś śniło mi się, że chodzę sobie po swojej szkole podstawowej. Wszystko wyglądało jak dawniej.
I normalnie się w tym śnie aż wzruszyłem pod wpływem wspomnień. To już tyle lat minęło.
I normalnie się w tym śnie aż wzruszyłem pod wpływem wspomnień. To już tyle lat minęło.
-
Rajca
A ja kupowałem szczypiorek we śnie. Potem szczypiorek, więcej szczypiorku i tak bodajże cały dzień...