shodan pisze:prey pisze:Nagrywają dla kasy
Mnie to nie dziwi, bo to przecież ich praca. Natura obdarzyła ich talentem, więc go wykorzystują maksymalnie. Któż z nas by tego nie robił? Ale jestem pewien, że robią to też i dla przyjemności.
Z tym talentem i natura to bym tak nie szarżował... Gore dostał talent kompozytorski, który sam rozmienia na drobne, Gahan dostał głos i pewien dryg sceniczny i akurat on to wykorzystuje, Fletcher.... cóż, stał ostatni w kolejce jak te talenty rozdawali... no dobra, robi za balet.
Hien pisze:Zanim wyskoczy ktoś kto wytknie ,że oni wcale nie mają talentu to zwracam uwagę na te miliony osób siedzących w domach, biurach, itd , któe gówno z muzyką potrafią

Każdy muzyk jest na wage złota.
Nie każdy... to, że ktoś wydaje z siebie takie czy inne dźwięki nie oznacza, że jest muzykiem i do tego cennym bo na przymiotnik ceniony to trzeba sobie zapracować. Daleki jestem od idealizowania czegokolwiek. Fajnie, że są fascynaci, napaleńcy, ale są też i tacy, którym warto czasem powiedzieć, żeby jednak poszli pracować do tego biura bo o muzyce mają mgliste pojęcie.