Strach się bać.
Nasze sny
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Re: Nasze sny
Wstrząsający sen.
Strach się bać.
Strach się bać.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Mi z reguly sie nic nie sni, albo to jest tak, ze nic nie pamietam.
Enjoy The Silence
-
walking
mi ostatnio się śniło, że wchodzę do sypialni a tu taki dłuuugo sznur przywiązany do szafy i prowadzący za okno - wyglądam za okno a tam na końcu sznura dzwon kościelny =OO
-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video
Moje sny ostatnio osiagaja max glupoty...dla przykladu ->
Snilo mi sie ostatnio, ze z kumplami pojechalismy na wycieczke do Indii, tam nas w dzungli zlapali ludozercy
2 kolegow zjedli, a ja z innym uciekalismy do samochodu, ktory zostawilismy na podziemnym parkingu hotelu "Filet" 
Snilo mi sie ostatnio, ze z kumplami pojechalismy na wycieczke do Indii, tam nas w dzungli zlapali ludozercy
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
shodan
Hotel Filet
Choin za dużo łiski na wieczór pijesz.
Choin za dużo łiski na wieczór pijesz.
-
shodan
Dziś w nocy znowu wojowałem z Alienami.
Biegłem sobie wąską dróżką w środku lasu a zewsząd pędziły na mnie xenomorphy. Widziałem ich z daleka, jak wyłaniają się zza drzew. Wywaliłem cały magazynek naboi w jednego, nie zabijając go jednak. A reszta szybko się zbliżała. Pomyślałem jeszcze, że nie mam szans na to, aby zdążyć ze zmianą magazynka. Tym bardziej, że nagle wyłonił się przede mną... predalien.
Na szczęście przebudzenie nadeszło szybciej, niż mordercze szczęki obcych.
Biegłem sobie wąską dróżką w środku lasu a zewsząd pędziły na mnie xenomorphy. Widziałem ich z daleka, jak wyłaniają się zza drzew. Wywaliłem cały magazynek naboi w jednego, nie zabijając go jednak. A reszta szybko się zbliżała. Pomyślałem jeszcze, że nie mam szans na to, aby zdążyć ze zmianą magazynka. Tym bardziej, że nagle wyłonił się przede mną... predalien.
Na szczęście przebudzenie nadeszło szybciej, niż mordercze szczęki obcych.
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
ja już do swoich snów nie mam pytań, nawet do opisania się nie nadają, są poryte.
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
a mnie się śniło, że rodzice wyrzucili mnie na przymusowe wakacje, transportując mnie i mój wóz gdzieś od elbląg. w portfelu miałem 40 złotych, na desce rezerwa, jak zadzwoniłem do matki spytać się ocb, dowiedziałem się, że to mój interes że nie mam pieniędzy na paliwo, a muszę do Łodzi wrócić. fajnie, na szczęście nie pamiętam co było dalej ...
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Fen.
A słyszał ktoś, albo doświadczył paraliżu sennego ? Ostatnio dosyć powszechne zjawisko 
Here's where the fun begins.
-
Daria The Revelator
a to to się tak nazywa ?
dorwało mnie parę razy i było koszmarnym doświadczeniem..
-
Hien
Paraliż senny (jeżeli myślę o tym co Wy) to normalka, bez niego byśmy się pozabijali np.: uciekając przed stworem 
Też mnie to parę razy dopadło, najczęściej przy wybudzaniu się ze snów w stylu "spadam z przepaści".
Fajny hardcore.
Też mnie to parę razy dopadło, najczęściej przy wybudzaniu się ze snów w stylu "spadam z przepaści".
Fajny hardcore.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Fen.
Gorzej jak np. widzisz swój pokój, zegarek z godziną, śpiące osoby a w miejscu gdzie ma byc sciana czujesz czyjś oddech na szyi
Ja mam takie jazdy i dlatego nie idę teraz spać
Ja mam takie jazdy i dlatego nie idę teraz spać
-
Daria The Revelator
mi się to zdarzyło parę razy przy notorycznym zasypianiu z muzyką.. wieża koło łóżka, nastawiałam ją bardzo cicho. zasnęłam i miałam wrażenie jakby mi ktoś takie ogromne głośniki mocno podkręcone z mocnym basem do uszu przystawił a ja nie mogłam zrobić nic, wiedziałam, że śpię, chciałam się ruszyć i ch..
w liceum na lekcjach raz czy dwa miałam tak, że zasnęłam, nic mi się nie śniło, ale chciałam się obudzić i nie mogłam. to uczucie jest porównywalne do tego jakby ktoś mi trzymał głowę pod wodą a mi w ostatnim momencie udaje się na powierzchnię wydostać..
w liceum na lekcjach raz czy dwa miałam tak, że zasnęłam, nic mi się nie śniło, ale chciałam się obudzić i nie mogłam. to uczucie jest porównywalne do tego jakby ktoś mi trzymał głowę pod wodą a mi w ostatnim momencie udaje się na powierzchnię wydostać..
-
wojtek_krakow
- Ulubiony utwór: Rush
Mnie się ostatnio nic nie śni, tzn pewnie śni ale nic nie pamiętam.
tylko przed siebie
-
maganka1983
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
A mnie się często śni , że chcę biec, ale jakoś tak nie mogę. Biegnę jak w zwolnionym tempie. A czasem śnię, że latam.
Ps. Nic nie łykam przed snem, żeby nie było
Ps. Nic nie łykam przed snem, żeby nie było
spodziewaj się niespodziewanego
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Jak juz kiedys pisalem to u mnie tak jak teraz napisal Wojtek, ale... moja zona ma takie sny, ze brak slow. Na ten przyklad juz trzeci raz snil jej sie koniec swiata/sad ostateczny.
Enjoy The Silence
-
Fen.
Pośród ciemności nocy budzisz się nagle z uczuciem zła, które Cię otacza, nie możesz oddychać a Twoja klatka piersiowa robi się ciężka - ktoś lub coś ją uciska, ktoś próbuje Cię dusić. Ku Twojemu przerażeniu nie możesz się poruszyć ani wydać z siebie żadnego dźwięku. Słyszysz głosy i widzisz dziwne postaci, zagadkowe figury poruszające się w okolicach łóżka...
Senny Paraliż (SP) jest medycznym uwarunkowaniem i zwykle określa się go jako zaburzenia snu.Senny Paraliż występuje prawie zawsze w momencie zasypiania lub wybudzania ze snu. Do najbardziej niezwykłych objawów SP zaliczyć można halucynacje wizualne i dźwiękowe.
SP występuje w momencie kiedy umysł budzi się choć wciąż znajduje się w stanie REM a ciało jest zrelaksowane i rozluźnione. Doświadczenie to powoduje uczucie paraliżu i doświadczenie niemocy do działania czy wydawania z siebie dźwięków. Wciąż znajdujemy się pomiędzy snem a jawą i często obrazy senne odgrywane są przed naszymi oczyma choć te są już otwarte. Normalną reakcją na SP jest uczucie paniki i przerażenia - gdy wokół naszego mózgu jak mgła rozgrywają się senne obrazy, my chcemy się obudzić ale to niemożliwe.
Autor: Eurycide
Senny Paraliż (SP) jest medycznym uwarunkowaniem i zwykle określa się go jako zaburzenia snu.Senny Paraliż występuje prawie zawsze w momencie zasypiania lub wybudzania ze snu. Do najbardziej niezwykłych objawów SP zaliczyć można halucynacje wizualne i dźwiękowe.
SP występuje w momencie kiedy umysł budzi się choć wciąż znajduje się w stanie REM a ciało jest zrelaksowane i rozluźnione. Doświadczenie to powoduje uczucie paraliżu i doświadczenie niemocy do działania czy wydawania z siebie dźwięków. Wciąż znajdujemy się pomiędzy snem a jawą i często obrazy senne odgrywane są przed naszymi oczyma choć te są już otwarte. Normalną reakcją na SP jest uczucie paniki i przerażenia - gdy wokół naszego mózgu jak mgła rozgrywają się senne obrazy, my chcemy się obudzić ale to niemożliwe.
Autor: Eurycide
-
Rajca
Dusiołek taki 
Czasem mi się zdarza, ale to rzadko i jakoś, żeby nie powiedzieć - przywykłem - nie przeraża.
Czasem mi się zdarza, ale to rzadko i jakoś, żeby nie powiedzieć - przywykłem - nie przeraża.
-
em.
Ja bardzo często już otwieram oczy, widzę pokój w którym jestem, ale mam też przed oczami 'resztki' snu. Prawdę mówiąc, nie rusza mnie to.
Dziś tylko, po raz pierwszy od dawna obudziłam się przerażona w nocy, miałam też to,co opisałam wyżej, a śniło mi się m.in. że napadły mnie czarne koty.
Masa czarnych kotów, które drapały, gryzły, bolało jak cholera i nie mogłam się ich pozbyć. Dlatego po przebudzeniu bałam się, że coś mi wyskoczy zza łóżka.
Potem było już milej. Nie wiem skąd, ale miałam na sobie cudny, czarny peniuar od YSL.
No, takie sny to ja mogę mieć!
Dziś tylko, po raz pierwszy od dawna obudziłam się przerażona w nocy, miałam też to,co opisałam wyżej, a śniło mi się m.in. że napadły mnie czarne koty.
Masa czarnych kotów, które drapały, gryzły, bolało jak cholera i nie mogłam się ich pozbyć. Dlatego po przebudzeniu bałam się, że coś mi wyskoczy zza łóżka.
Potem było już milej. Nie wiem skąd, ale miałam na sobie cudny, czarny peniuar od YSL.
No, takie sny to ja mogę mieć!
gwiazdy...
-
walking
oj kocham spać, w dni wolne budzę się przeciętnie koło 12, ale jeśli trzeba wstać to też daję radę tylko, że marudzę. ;P