Sounds of the Universe
-
astiz
Re: Sounds of the Universe
Mnie się marzy Jezebel
DM,mają to do siebie,że najlepsze utwory na płycie nie są singlami,więc i tym razem tradycji stanie się zadość i Corrupt nie będzie singlem.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
@ shodan - Ale wiesz, jakbym sam miał wybrać to bym wziął Corrupt i Jezebel tyle ze mi chodzi o to że po prostu nie czuję większości utworów w roli singli jakoś po prostu i próbowałem wydedukowac co się nada i ciężka sprawa moim zdaniem.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
astiz
Moim zdaniem Jezebel nadaje się na singla jak najbardziej;to taki najbardziej "przebojowy" numer Marta od czasów Home.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
O, no no no - ktoś mnie rozumie tutaj
No ma to coś choć smętny może itd. Ale taka trochę komercyjna balladka nawet.
P.S. przyznam że jak zobaczyłem to fake video do niego to mi podpasował tym bardziej na singla, mógłby nawet taki dziwaczny klip mieć nieco i by przeszedł chyba.
P.S. przyznam że jak zobaczyłem to fake video do niego to mi podpasował tym bardziej na singla, mógłby nawet taki dziwaczny klip mieć nieco i by przeszedł chyba.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
astiz
Myślę,że Jezebel namieszałaby równie dobrze ,jak Home 
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
No nie zawsze. Przykłady: World In My Eyes, Enjoy The Silence, Behind The Wheel, Never Let Me Down Again, Stripped, In Your Room, Wlaking In My Shoes, Barrel Of A Gun, Useless, Dream On. Każdy z tych utworów mieści się wg mnie w pierwszej czwórce swojej płyty.newdress pisze:DM,mają to do siebie,że najlepsze utwory na płycie nie są singlami
A co do Jezebel - czemu nie...
-
Rajca
Ja tam po prawdzie w zasadzie nie jestem zwolennikiem średnio czterech singlów na płytę.
Jeszcze takie Suffer Well, kosztuje w eMPIKu tyle co ABF
Z racji "uchowpadania" i prostoty to teoretycznie ten Peace się nadaje. Bo Hole to Feed wcale nie jest lekkie, ani tym bardziej radiowe w moim przekonaniu.
Jeszcze takie Suffer Well, kosztuje w eMPIKu tyle co ABF
Z racji "uchowpadania" i prostoty to teoretycznie ten Peace się nadaje. Bo Hole to Feed wcale nie jest lekkie, ani tym bardziej radiowe w moim przekonaniu.
-
astiz
Miałem na myśli ten jeden najlepszy z każdej płytyshodan pisze:No nie zawsze. Przykłady: World In My Eyes, Enjoy The Silence, Behind The Wheel, Never Let Me Down Again, Stripped, In Your Room, Wlaking In My Shoes, Barrel Of A Gun, Useless, Dream On. Każdy z tych utworów mieści się wg mnie w pierwszej czwórce swojej płyty.newdress pisze:DM,mają to do siebie,że najlepsze utwory na płycie nie są singlami
A co do Jezebel - czemu nie...
-
shodan
No to redukuję swoją listę do dwóch utworów - wg mnie najlepszych na swoich płytach: Enjoy The Silence i In Your Room.
-
Mr.X
- Ulubiony utwór: Walking In My Shoes
Wczoraj zrobiłem taką małą analize każdej piosenki... Sześć piosenek oceniłem 10/10 i do tego dwie 9/10, czyli jest bardzo dobrze, wręcz rewelacyjnie. Ten album słucha sie z przyjemnością od początku do samego końca, nie pomijając żadnej piosenki (a to u mnie rzadkosć wytrwać do końca bez "next"). Jestem zadowolony że ten album powstał....
"Żyj chwilą, jakby to była ostatnia chwila Twojego życia."
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
X, to przybij pione 
Enjoy The Silence
-
prey
Trasa będzie trwać więc zapewne kolejny chwytliwy utwór zostanie wybrany na singiel.
6.04 dostępność Wrong w sklepach, 15.06 Peace, 3 singla należy spodziewać się w okolicach września.
Już niedługo setlista granych utworów da odpowiedź jakie kawałki bedą potencjalnymi singlami. Strzelam, że wydane zostaną In Chains i Fragile Tension.
6.04 dostępność Wrong w sklepach, 15.06 Peace, 3 singla należy spodziewać się w okolicach września.
Już niedługo setlista granych utworów da odpowiedź jakie kawałki bedą potencjalnymi singlami. Strzelam, że wydane zostaną In Chains i Fragile Tension.
Nie znam żadnej płyty z dyskografii Recoil, ale jestem jego fanem od wielu lat.
-
Jari
Wrong, Peace, Fragile Tension, Come Back - Tak typuję....
-
astiz
Wrong,Peace,Fragile Tension,Perfect-moje typowanie.
-
shodan
Świetnie by było. Chciałbym jeszcze Corrupt, ale pewnie tego nie dadzą.prey pisze:Strzelam, że wydane zostaną In Chains i Fragile Tension.
-
SinnerInMe
- Ulubiony utwór: Higher Love
In Chains, Fragile Tension, Corrupt, In Sympathy - te kawałki wg. mnie najlepiej nadają się na single, byłbym zadowolony gdyby to spośród nich wybrali kolejne single.
-
Mr.X
- Ulubiony utwór: Walking In My Shoes
Corrupt singlem, to było by coś... Ta piosenka jest WIELKA... "Perfect" od razu połknąłem i chciałbym by to był singiel. Nie pogniewam się, jeśli wydadzą "In Sympathy"
"Żyj chwilą, jakby to była ostatnia chwila Twojego życia."
-
SinnerInMe
No Perfect ewentualnie może być.
W sumie też na singla się nadaje.
-
SinnerInMe
Come Back z występu w Later With Jools Holland
http://www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&fmt=18
Walking In My Shoes
http://www.youtube.com/watch?v=JkfXjrKtbss&fmt=18
http://www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&fmt=18
Walking In My Shoes
http://www.youtube.com/watch?v=JkfXjrKtbss&fmt=18
-
shodan
Walking In My Shoes pobrzmiewa naprawdę bardzo fajnie. Nawet Andy używa czasem więcej niż jednego palca.
Za to w Come Back już tylko głównie kręci potencjometrami i przekazuje sobie klawisz z jednego palca do drugiego. Zabawnie to wygląda.