2009-05-23 Warsaw, Gwardia Stadium, Poland (CANCELLED)
-
rafal_74
- Ulubiony utwór: Behind The Wheel
Re: Warszawa 23 maj 2009 [koncert odwołany oficjalnie]
taak ma go przytroczonego do paska u spodni i nie zawacha sie go uzyc 
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
dywersant 
Enjoy The Silence
-
puma
Napewno chyba będzie można jeszcze kupic bilet na wrzesień?
Hmmm...?
Hmmm...?
-
astiz
To mu go sam wytnęslick pisze:A co jak Gahan posiada swoj wyrostek robaczkowy ktorego atak nastapi 12-go wrzesnia, biezacego roku w stolicy naszego kraju na chwile przed koncem supportu przed Depeche Mode?![]()
![]()
Puma Twoją szansę upatruję w tym,że wiele osób rezygnuje z biletów na Wa-wę 23.05.
-
Hien
Spokojnie będą bilety. Raz, że wielu osobom może nowy termin nie pasować (jestem żywym przykładem ale ja i tak nie mam biletu). Dwa, że ludzie mogą potrzebować kasy, moga nie mieć czasu, itd itd.
Pewna pula biletów na pewno się zwróci (nie mówiąc o biletach nie sprzedanych bo takie tez są), przedrukuja je na nową datę i puszczą małymi partiami w obieg.
A jak będziesz miała Puma problem z kupnem to ja coś pokombinuje bo jednak udało mi się załatwić bilet na maj w ostatniej chwili (tyle, że go nie kupiłem w końcu), koncerty wyprzadane nigdy nie są wyprzedane, częśc biletów leży u prywatnych "sprzedawców" biletów (tylko czasem ciężko do nich dotrzeć) a w dniu koncertu to co się nie rozeszło jest odsprzedawane koniom.
Pewna pula biletów na pewno się zwróci (nie mówiąc o biletach nie sprzedanych bo takie tez są), przedrukuja je na nową datę i puszczą małymi partiami w obieg.
A jak będziesz miała Puma problem z kupnem to ja coś pokombinuje bo jednak udało mi się załatwić bilet na maj w ostatniej chwili (tyle, że go nie kupiłem w końcu), koncerty wyprzadane nigdy nie są wyprzedane, częśc biletów leży u prywatnych "sprzedawców" biletów (tylko czasem ciężko do nich dotrzeć) a w dniu koncertu to co się nie rozeszło jest odsprzedawane koniom.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
bARREL
- Ulubiony utwór: Poison Heart
no napewno sie znajda.
ja np. wlasnie odkupilem tutaj 2 na forum. a woogle nie mialem ochoty na majowa warszawe.
tuz przed koncertem moglem ale czulem ze dupa bedzie.
a teraz co mi tam, najwazniejsze ze mozna je zwrocic jakby ci wiec ryzyko utraty kasy praktycznie zadne.
ja np. wlasnie odkupilem tutaj 2 na forum. a woogle nie mialem ochoty na majowa warszawe.
tuz przed koncertem moglem ale czulem ze dupa bedzie.
a teraz co mi tam, najwazniejsze ze mozna je zwrocic jakby ci wiec ryzyko utraty kasy praktycznie zadne.
-
Jari
Depeche Mode vs Agressiva 69
4 : 0
Daliby już sobie spokój z tym supportem...
4 : 0
Daliby już sobie spokój z tym supportem...
-
bARREL
czyli to sugestia ze nastepne podejscie do koncertu w Wawie bedzie i znow za support wzieto A69? 
-
Hien
A niech sobie będzie ta Aggressiva, to ich marzenie to niech im się spełni, jak się komuś nie podoba to może nie oglądać
-
Jari
Marzenie marzeniem, ale to już się robi niesmaczne...
-
bARREL
moze to jakies zboczenie juz?
honorowe to to nie jest badz co badz.
honorowe to to nie jest badz co badz.
-
Hien
Mnie to wisi, kogo to obchodzi kto będzie grał przed DM.
Lepsza Aggressiva niż Motor. Z resztą mnie i tak nie będzie więc mi to zwisa jeszcze bardziej.
Lepsza Aggressiva niż Motor. Z resztą mnie i tak nie będzie więc mi to zwisa jeszcze bardziej.
-
wojtek_krakow
- Ulubiony utwór: Rush
Przyszedł, wylał mleko, powiedział że go to rybka bo i tak nie lubi i sobie poszedł 
Macie tu czasami nie pohamowaną rządzę wyrażania własnych odczuć na temat wszystkiego. Dobrze, że nie siedzicie na czatach
. Co do koncertu to ciekawe czy ten w Katowicach będzie?
Macie tu czasami nie pohamowaną rządzę wyrażania własnych odczuć na temat wszystkiego. Dobrze, że nie siedzicie na czatach
tylko przed siebie
-
Jari
A na jaki temat mamy wyrażać odczucia albo nie?
Śmieszy mnie to całe granie A69 przed DM, 4 podejścia i zero rezulatatu a oni nic, twardo dalej będą próbować... I pewnie zagrają, tylko szkoda, że zamiast pracować własną nazwą przyklejają się do cudzej wzorem pewnego powiedzenia o gównie i okręcie....
Śmieszy mnie to całe granie A69 przed DM, 4 podejścia i zero rezulatatu a oni nic, twardo dalej będą próbować... I pewnie zagrają, tylko szkoda, że zamiast pracować własną nazwą przyklejają się do cudzej wzorem pewnego powiedzenia o gównie i okręcie....
-
wojtek_krakow
Jari , luz, to nie była obraza, zarzut ect, tylko stwierdzenie.
Powiedz, co im w tych 4 podejściach tak nie wyszło że tak po nich lecicie z koksem?
Powiedz, co im w tych 4 podejściach tak nie wyszło że tak po nich lecicie z koksem?
tylko przed siebie
-
puma
Hien dzięki za pomoc ,jak coś napewno się zgłoszę do Ciebie

-
Jari
Co im nie wyszło... Chyba granie przed DM?wojtek_krakow pisze:Jari , luz, to nie była obraza, zarzut ect, tylko stwierdzenie.
-
wojtek_krakow
Toż myślałem, że to zaleta przed takim zespołem jak DM grać i to już kolejny raz. 
tylko przed siebie
-
astiz
A69 to pozerstwo straszne,a te ich podejścia do supportowania DM,przypominają podejścia Leppera do prezydentury.
-
Hien
Aggressiva 69 nigdy nie grała przed DM ale zawsze próbowała.
Nie widze w tym nic złego, chcą to niech się starają. A to, że są zapatrzeni w ten zespół to nie moja sprawa. Wczesne płyty A69 bardzo lubie, to swietna muzyka i panowie nie mają się czego wstydzić. Ostatnio różnie bywa ale jak pisałem, nikt nie musi ich oglądać a dziecinne podniecanie się tym to juz tym bardziej nie moje klimaty.
Nie widze w tym nic złego, chcą to niech się starają. A to, że są zapatrzeni w ten zespół to nie moja sprawa. Wczesne płyty A69 bardzo lubie, to swietna muzyka i panowie nie mają się czego wstydzić. Ostatnio różnie bywa ale jak pisałem, nikt nie musi ich oglądać a dziecinne podniecanie się tym to juz tym bardziej nie moje klimaty.