Polityka

Awatar użytkownika
EveS
Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again

Re: Polityka.

Post 26 paź 2007 23:23

Awatar użytkownika
_precious_
Ulubiony utwór: Barrel of a Gun

Post 27 paź 2007 00:14

Nie będziemy tęsknić :papa: :papa: :papa: :haha:
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 30 paź 2007 22:10

Prosze bardzo, ktorego drugiego polityka po wyborach stac (by) bylo na cos takiego? Dla mnie to potwierdzenie, tego, ze Donald nie rzucal slow na wiatr. Czy to w debacie czy w ogolnie pojetych "przedwyborczych obietnicach".
Awatar użytkownika
Daria The Revelator
Ulubiony utwór: world in my eyes

Post 30 paź 2007 22:53

a mi się to podoba :D
Awatar użytkownika
EveS

Post 30 paź 2007 23:25

slick pisze:Prosze bardzo, ktorego drugiego polityka po wyborach stac (by) bylo na cos takiego? Dla mnie to potwierdzenie, tego, ze Donald nie rzucal slow na wiatr. Czy to w debacie czy w ogolnie pojetych "przedwyborczych obietnicach".

Przepraszając tylko bezsensownie ukorzył się przed Kaczorami i dobitnie ukazał moherkom, że jednak jest winny, choć normalni ludzie wiedzą, że nie jest (bo co to za obelga nazwanie kogoś "braćmi Kaczyńskimi"? - a to był główny zarzut). A Doniu jednak rzuca słowa na wiatr, czego dowodem była rezygnacja zaraz po wygranej z koncepcji jednomandatowych okręgów wyborczych, poza tym zamiast kilku komisji śledczych ma być jedna wielka. Trybunał zaraz rozpiździ taką komisję ze względu na za szeroki zakres działalności (jak zrobił w przypadku komisji bankowej) i tyle będziemy mieli z rozliczania Kaczorów.

PO zamierza oddać PSL-owi Ministerstwo Gospodarki - wychodzi na to, że ten cud gospodarczy, to chcą sobie wymodlić. Poza tym, prawdopodobny minister środowiska popiera budowę obwodnicy przez dolinę Rospudy - PO w swoim programie zapowiadało budowę innej trasy.

I jeszcze ciekawostka: wyborcy PO zafundowali nam w Sejmie i Senacie takich kompetentnych ludzi jak: Zulu Gula, Iwona Guzowska, Janusz Dzięcioł, Arkady Fiedler, syn Ireny Szewińskiej, Romek Kosecki, Antek Piechniczek czy GOPR-owiec Piotr van der Coghen.

Cytując za Urbanem: "nie ma co się uchlewać z radości, że wygrało PO". To będzie taki PIS-bis, tyle, że bez otoczki państwa policyjnego.

Na koniec z innej beczki: Kaczory mają ponoć w planach przedterminowe wybory, co można przy naszej konstytucji bardzo łatwo uczynić. Lechu nie zgodzi się na nominację proponowanej Rady Ministrów, wówczas Sejm na wniosek 46 posłów powołuje ją już bez udziału Prezydenta bezwzględną większością głosów. Gdzie tkwi haczyk? Otóż w budżecie - zawirowania personalne nie pozwolą na oddanie na czas ustawy budżetowej, a to się równa nowym wyborom :|
Awatar użytkownika
EveS

Post 03 lis 2007 03:09

Awatar użytkownika
Daria The Revelator
Ulubiony utwór: world in my eyes

Post 03 lis 2007 16:09

@Eves, jeszcze takie coś jest : http://www.przeprosprezydenta.pl/przeprosilismy.php ;)
Awatar użytkownika
deserve
Ulubiony utwór: the love thieves

Post 07 gru 2007 19:44

A ja jestem prawicowy i nie wstydzę się tego. Jestem katolikiem, należę do organizacji paramilitarnych, nie lubię homoseksualistów i innych tego typu gości. Za LPR-em nie przepadam bo to oszołomy. Mam w d... co o mnie myślicie. Sikam na to.
Awatar użytkownika
_precious_

Post 07 gru 2007 23:50

Co Ci moge powiedzieć na Twój post ... hymmm .... może taki kawał ;

Homoseksualista mówi do homoseksualisty mam wszystko w dupie i lubie to .
Awatar użytkownika
___EXCITER___

Post 19 gru 2007 21:58

Jestem praworęcznym katolem, nie dewotem.
Awatar użytkownika
deserve

Post 20 gru 2007 20:13

_precious_ pisze:Co Ci moge powiedzieć na Twój post ... hymmm .... może taki kawał ;

Homoseksualista mówi do homoseksualisty mam wszystko w dupie i lubie to .
Naprawde nic nie musisz mówić na mój post. Ale jak już powiedziałeś to rzeknę tak: Dla mnie to naprawde nie ma znaczenia jaki kto jest, dopóki mi nie wmawia że ja jestem nienormalny, lub przekonuje mnie do swoich poglądów ;) Nieznoszę tego ;) A homoseksualistów nie powinno się piętnować. Chyba że w sposób chamski demonstrują swoją odmienność ;)
Awatar użytkownika
Jendrekdm

Post 20 gru 2007 21:22

Powiem tak chciałbym byc prawicowy ale nas jako Polaków nie stac jeszcze żeby byc prawicowym państwem niestety - więc Centrum będzie chyba najlepszym wyjściem - chyba . Przejściowym stanem tak to nazwę ale my chyba nie doczekamy tych czasów żeby z własnych pieniędzy pokrywac chociażby Służbę Zdrowia ( własne leczenie ) np.
Awatar użytkownika
Bartini

Post 22 gru 2007 20:38

Fakt, nie stać nas na wyzysk, państwo wyznaniowe i dziki kapitalizm.
Awatar użytkownika
_precious_

Post 24 gru 2007 11:24

deserve pisze:A homoseksualistów nie powinno się piętnować. Chyba że w sposób chamski demonstrują swoją odmienność ;)
Co to znaczy , że w chamski sposób demonstrują swoją odmienność :o
Awatar użytkownika
deserve

Post 25 gru 2007 19:06

Całujący się namiętnie i obmacujący chłopcy na paradzie w Berlinie (2004)
Awatar użytkownika
Bartini

Post 25 gru 2007 20:17

A co w tym jest chamskiego, że się obściskują i obcałowują? Zazdrościsz im?
Awatar użytkownika
agness

Post 25 gru 2007 20:50

Czy tobie nie zdarzyło się całować swojej kobiety na oczach innych?? 8(
Awatar użytkownika
___EXCITER___

Post 25 gru 2007 22:45

może nastąpiła pomyłka? jak to się ma do poglądów politycznych? jeśli tak, proszę admina o przeniesienie kilku postów, wraz z moim do tematu - parada równości.

jeśli chłopaki całują się po minucie znajomości, pewnie nakręcą następną filadelfię i będziemy płakać nad ich nieszczęściem. jeśli znają się troszkę dłużej, jest szansa, że w jakimś kraju UE będzie wesele i nikt filmu nie na kręci. będą żyli razem długo i szczęśliwie.
jest jeszcze trzecia opcja - obaj są kałbojami i spędzają potem długie miesiące pod namiotem, przy okazji pasąc bydło. ale tam musiał panować zaduch. dwóch facetów, kochających się kałbojów pod namiotem, wyobrażacie to sobie? ;) chyba, że używali mydła nie tylko po to, by się po nie schylać.

chamska wersja - gdy pedał zaczepia na ulicy nastolatka i próbuje zwabić do swojego domu. najgorsza, kiedy jest to szkolny wychowawca, pedagog, ksiądz i dostawia się do młodych ludzi.

dlatego jestem za tym, aby organizowali się w dla siebie znanych punktach zbornych - np. klubach. ;)
Awatar użytkownika
Bartini

Post 25 gru 2007 23:20

Widzę, że nie rozróżniasz homoseksualisty od pedofila.

W takim razie ja nie widzę różnicy pomiędzy tobą, a zwykłym faszystą.

I dopóki będą formułowane postulaty w stylu "niech się organizują gdzieś tam, byle nie tam gdzie my", tak samo długo będę popierał wszelkie demonstracje, parady, manifestacje itp.
Awatar użytkownika
___EXCITER___

Post 25 gru 2007 23:37

a ja nie cierpię, kiedy wmawia się ludziom, że co piąty człowiek jest homo. albo to, że w każdym mężczyźnie drzemie namiastka tego, by został gejem.
a za faszystę to miałbyś w dziób, nie za to, że możesz być homo. tak zaczynają się konflikty. ;)
hetero zazwyczaj nie ma problemu ze znalezieniem drugiej połówki. homo niestety muszą zadać sobie więcej trudu, aby ją znaleźć, gdyż są w mniejszości. zakładam, że miłość do drugiego człowieka to ważny cel. cluby, parady - nie ulica, praca, biura, bo inaczej trafisz na faszystę. ;)

czego wy tak naprawdę chcecie? ja nie chcę wejść do klubu pełnego gejów. nie mam do tego prawa? jeśli wstąpię do takiego, gdzie rzeczywiste proporcje społeczeństwa będą zachowane, nie mam nic przeciwko.