DEPESZWIZJA EDYCJE 11-20
-
Hien
Piona Czezu i gratulacje, zwłaszcza, że dałem Ci zero pkt (a kawałek mi się wielce podoba). Można różne edycje tej zabawy wygrywać, ale współwygrać TAKĄ edycję, jak ta, to jest niesamowite wręcz wyróżnienie, bo kochani żeście sypali samym wybitnym dobrem. Ja wiedziałem, że wrzucam coś IMO bardzo dobrego, bo to topka moja, ale że Forum to łyknie, to jednak zasko. Gratulacje dla wszystkich za wrzutki.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Piona Hien, dla Ciebie i zgadzam sie z tym co napisales. Tez gratulacje tak samo dla wszystkich uczestnikow. A przy okazji glosow wyslalem Mintajowi taki tekst:
Bardzo trudny wybor Nikt nie zasluzyl na zerowke i mialem potezny problem z uszeregowaniem. Jak dla mnie najlepsza edycja.
Brawo Wy
Bardzo trudny wybor Nikt nie zasluzyl na zerowke i mialem potezny problem z uszeregowaniem. Jak dla mnie najlepsza edycja.
Brawo Wy
Enjoy The Silence
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Gratulacje dla zwycięzców, chwała pokonanym.
Wynik Babyloon Zoo mnie satysfakcjonuje. 7 miejsce zaś Deva to jednak jakiś żart. Wyjeżdżam z tego kraju, bo nie mogę na to patrzeć.
Jak w Murzynowie będzie internet, to może jednak tu zajrzę. A jak nie, to do usłyszenia w przyszły wtorek.
Wynik Babyloon Zoo mnie satysfakcjonuje. 7 miejsce zaś Deva to jednak jakiś żart. Wyjeżdżam z tego kraju, bo nie mogę na to patrzeć.
Jak w Murzynowie będzie internet, to może jednak tu zajrzę. A jak nie, to do usłyszenia w przyszły wtorek.
-
Hien
No, ale Billie ma lepsze kawałki, bez przesady.
-
Czez
Przyjemnego urlopu Shodan
Enjoy The Silence
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Dobra, ledwo opadł kurz po wczorajszych emocjach ale chyba możemy lecieć z kolejną edycją.
Obaj zwycięzcy popełnili honorowe lukaku i odstąpili sobie nawzajem możliwość wyboru nazwy i okładki tej edycji. Czezu coś tam napomknął, że w sumie może być motyw ciemnozielony, więc niech jego slowo zostanie ciałem.
Zatem DEPESZWIZJA 20: EDYCJA CZEZU COS TAM NAPOMKNĄŁ ŻE W SUMIE MOŻE BYĆ MOTYW CIEMNOZIELONY niniejszym startuje.
OKŁADKA
No i czekam, niby do jutra ale myślę że dziś dostanę co trzeba
Obaj zwycięzcy popełnili honorowe lukaku i odstąpili sobie nawzajem możliwość wyboru nazwy i okładki tej edycji. Czezu coś tam napomknął, że w sumie może być motyw ciemnozielony, więc niech jego slowo zostanie ciałem.
Zatem DEPESZWIZJA 20: EDYCJA CZEZU COS TAM NAPOMKNĄŁ ŻE W SUMIE MOŻE BYĆ MOTYW CIEMNOZIELONY niniejszym startuje.
OKŁADKA
No i czekam, niby do jutra ale myślę że dziś dostanę co trzeba
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Gratulacje dla zwycięzców.
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Dzięki. Po 22 godzinach podróży dotarłem wreszcie na miejsce.
-
Czez
Nagotuj pasze dla tambylcow 
Enjoy The Silence
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
No dobra szanowni Koledzy (oraz Ty Heleno), z całym szacunkiem ale wydaje mi się że 48 godzin od ostatniego finału to jednak DOŚĆ czasu by wysłać następną wrzutkę, zwłaszcza że imć spóźnialski wiedział od rana co jest do zrobienia a i tak postanowił zająć się zaległościami w sobie tylko zrozumiałej kolejności. Albo ktoś chce brać udział albo sajoNARA, to chyba jest powód by kogoś w końcu olać...
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Hien
Wykluczenie z edycji, inaczej się nie nauczy
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Sebo, czyń powinność
-
mintaj
Ja już paru kolegom na priv pisałem, że logika kolegi Musiała mnie trochę fascynuje, bo już pal sześć, że miał czas na shitposting na forum - on wrzucił kawałek do best of utworowego, co wymaga jednak trochę więcej zaangażowania niż wysłanie empetrójki (w bardziej złożonym wariancie) tudzież napisanie mi nazwy artysty i tytułu utworu w tym mniej wymagającym.
Na razie klecę pakę z tego co mam. Kolega Adrian mi niby napisał, że wleci bliżej niesprecyzowanym późnym wieczorem, ale prawdę powiedziawszy to średnio mi się chce zarywać noc w oczekiwaniu na niego. Czekam do początku drugiej połowy Francja - Hiszpania, bo to już drugi incydent w ostatnim czasie
Na razie klecę pakę z tego co mam. Kolega Adrian mi niby napisał, że wleci bliżej niesprecyzowanym późnym wieczorem, ale prawdę powiedziawszy to średnio mi się chce zarywać noc w oczekiwaniu na niego. Czekam do początku drugiej połowy Francja - Hiszpania, bo to już drugi incydent w ostatnim czasie
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
mintaj
Dobra, tym razem się obyło bez dyskwalifikacji, a naprawdę było o włos. Odnoszę wrażenie, że powoli łagodne prośby o nienadwyrężanie mojej cierpliwości przestają docierać...
UBRANE BABY
To ten, czekam od jutra 22:15 do niedzieli 15:00 na głosy, bo z racji finału mundialu chcę zorganizować finał godzinę wcześniej. Z racji coraz częstszych obsuw i obtarć lojalnie ostrzegam, że tym razem naprawdę muszę dostać solidne alibi, bym mógł poczekać na opieszałych i spóźnialskich nieco dłużej.
No i z racji powyższego uprzejmie proszę o zostawianie jednego głosu w rezerwie.
UBRANE BABY
To ten, czekam od jutra 22:15 do niedzieli 15:00 na głosy, bo z racji finału mundialu chcę zorganizować finał godzinę wcześniej. Z racji coraz częstszych obsuw i obtarć lojalnie ostrzegam, że tym razem naprawdę muszę dostać solidne alibi, bym mógł poczekać na opieszałych i spóźnialskich nieco dłużej.
No i z racji powyższego uprzejmie proszę o zostawianie jednego głosu w rezerwie.
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Czez
15 to I tak za pozno 
Enjoy The Silence
-
Dragon
Świetna okładka, tak jak w oryginale 'edycja deluxe' jeszcze lepsza
-
mintaj
Okej, ta edycja jest... dziwna. Nie powiem, że zła, po prostu brzmi momentami wręcz eksperymentalnie.
Czasem to się zastanawiam co by było, gdybym kiedyś postarał się układać te kawałki w kolejności innej niż losowa, bo już teraz momentami efekty są całkiem ciekawe
Czasem to się zastanawiam co by było, gdybym kiedyś postarał się układać te kawałki w kolejności innej niż losowa, bo już teraz momentami efekty są całkiem ciekawe
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Hien
Jest dziwnie, ale już sobie to poukładałem w głowie
-
Dragon
Eksperymentalnie o tyle, że... ja bym takiej kolejności nie ustawił xD