Nasze sny
-
The Darkest Star
Re: Nasze sny
a ja się dzisiaj wyspałam.
lekkie mi łóżeczko było, wygodnie, cudne.. i podusia jakby lepiej pod łbem leżała..
cut, mjut!
snów zero. i dzięki Ci Panie.
lekkie mi łóżeczko było, wygodnie, cudne.. i podusia jakby lepiej pod łbem leżała..
cut, mjut!
snów zero. i dzięki Ci Panie.
-
walking
przychodząc dziś ze szkoły ujrzałam w mej pościeli kawałki ogórka kiszonego. 
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
zauważyłem dzisiaj xDem. pisze:Wolę mieć sny po niemiecku niż to, że dostaję zadanie nauczenia się na pamięć pseudonimów, imion i nazwisk ponad setki tajnych agentów.
Problem w tym,że są oni kotami, a ja mam na to kilka minut.
Nie,nie,nie, zdecydowanie nie śpię najlepiej.
jakaś taka nieobecna
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Mnie się to chyba nigdy nie zdarzyło.The Darkest Star pisze:snów zero.
-
Fen.
Ja nie pamiętam co się mi śni, ale śni się na tyle dobrze, że nie usłyszałam dzwonka, wizyty robotników i wiercenia za ścianą
Ps: Nie... nic nie biorę i nie piję
Ps: Nie... nic nie biorę i nie piję
Here's where the fun begins.
-
devotional
ja pamiętam większość swoich snów.
a większość z nich to niezła psycha.
a większość z nich to niezła psycha.
-
em.
Jak u mnie ostatnio, cyrk jeden wielki, za dużo, zbyt intensywnie, to aż męczy.
gwiazdy...
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Dzisiaj mialem ulubiony rodzaj snow - przygodowe. 
Az trzy duze historie, zupelnie ze soba nie powiazane.
Pierwszy sen to byl jakis wielki zamek, w srodku tego zamku byla masa krzesel ustawiona gesiego, jedno za drugim. Moimi towarzyszami w tym snie byli Dave Gahan, Martin Gore, Andrew Fletcher oraz... Tomasz Kamel...
Zaczelismy skakac z krzesla na krzeslo, kazdemu szlo zajebiscie ale wywiazaly sie dwie frakcje. Gore wolal zdecydowanie skakac razem z Kamelem, ja wolalem z rudym i Gahanem... ot i sobie skalalismy po krzeselkach smiejac sie od ucha do ucha.
Druga historia to jakis osrodek narciarski w Czechach blisko Glucholaz. Ciezko bylo mi sie do niego dostac to podwiozl mnie jakis ksiadz swoim autem. Wynajalem pokoj na jeden dzien ale nie spedzilem w nim ani chwili gdyz spotkali mnie znajomii u ktorych nocowalem po lodzkich koncertach (oni akurat sa autentyczni) i ladnie w czeskiej scenerii palilismy caly czas trawke...
Trzecia historia to bylo cos z praca i kariera zawodowa ale juz nie pamietam... mniejsza z tym i tak co za duzo to niezdrowo...
Az trzy duze historie, zupelnie ze soba nie powiazane.
Pierwszy sen to byl jakis wielki zamek, w srodku tego zamku byla masa krzesel ustawiona gesiego, jedno za drugim. Moimi towarzyszami w tym snie byli Dave Gahan, Martin Gore, Andrew Fletcher oraz... Tomasz Kamel...
Zaczelismy skakac z krzesla na krzeslo, kazdemu szlo zajebiscie ale wywiazaly sie dwie frakcje. Gore wolal zdecydowanie skakac razem z Kamelem, ja wolalem z rudym i Gahanem... ot i sobie skalalismy po krzeselkach smiejac sie od ucha do ucha.
Druga historia to jakis osrodek narciarski w Czechach blisko Glucholaz. Ciezko bylo mi sie do niego dostac to podwiozl mnie jakis ksiadz swoim autem. Wynajalem pokoj na jeden dzien ale nie spedzilem w nim ani chwili gdyz spotkali mnie znajomii u ktorych nocowalem po lodzkich koncertach (oni akurat sa autentyczni) i ladnie w czeskiej scenerii palilismy caly czas trawke...
Trzecia historia to bylo cos z praca i kariera zawodowa ale juz nie pamietam... mniejsza z tym i tak co za duzo to niezdrowo...
-
Hien
Nawet jak się czyta to brzmi zajebiście 
Też lubię takie przygodowe sny tyle, że moje są bardziej psychodeliczne.
Dzisiaj śniło mi się, że walczę z jakąś nawaloną koszykarką, która chce mnie zabić.
Niestety obudziłem się.
Też lubię takie przygodowe sny tyle, że moje są bardziej psychodeliczne.
Dzisiaj śniło mi się, że walczę z jakąś nawaloną koszykarką, która chce mnie zabić.
Niestety obudziłem się.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
em.
slick pisze:Dzisiaj mialem ulubiony rodzaj snow - przygodowe.![]()
No,no,no-teraz to przez dwa 'em'slick pisze:Tomasz Kamel...![]()
![]()
![]()
Ale że też Ci się przyśnił...
Mnie się śniło, że z siostrą znalazłam się nagle w ławce.
Pytam: 'co tu robimy do ciężkiej cholery?', a ona jak gdyby nigdy nic: 'siedź cicho, przecież piszemy maturę z historii'
I pisałyśmy, nieźle poszło. Puścili w trakcie film z pierwszego zdobycia Konstantynopola
A w ławce obok siedział Robert Knepper:
A potem do sali wszedł pochód jakichś ludzi, którzy kręcili dla nas (?) jakiś film, pojawiła się masa lasek dziwnie poubieranych, Justyna Steczkowska ze swoim sobowtórem
Ludzie...
gwiazdy...
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
nie bierzcie już tego więcej.
co czytam sny Wasze to nie ogarniam skąd Wam się to w głowach bierze.
-
em.
Depe, w dupach się przewraca, też nie wiem skąd się to bierze, ale rano nierzadko mam ubaw albo też pukam się w głowę 
gwiazdy...
-
devotional
nie ćpajcie tyle 
mnie się śniło dzisiaj, że uciekłem z Kochanówki po pomidory na Górny Rynek. gonili mnie ludzie w traktorach, jak w końcu mnie dorwali, ukradli mi te pomidory i zaczęli je jeść. potem wrzucili mnie do wielkiego basenu, gdzie mieli materializować się moi "sojusznicy" (?), ale zamiast nich, na wielkich stalowych siatkach otaczających basen pojawiały się gumowe małpy, i kiedy wrzucałem je do wody zamieniały się w piloty od telewizorów. potem przylecieli ludzie w kapsułach z prezerwatyw (!) i stwierdzili, że niestety nie jestem Wybrańcem (???) i przykuli mnie do ściany w jakiejś piwnicy. Uwolnił mnie chyba nawet mój pan profesor od historii ale chwilę potem z głośników ukrytych w ścianie poszedł komunikat, że chomiki atakują. i się obudziłem.
to nie jest normalne ...
mnie się śniło dzisiaj, że uciekłem z Kochanówki po pomidory na Górny Rynek. gonili mnie ludzie w traktorach, jak w końcu mnie dorwali, ukradli mi te pomidory i zaczęli je jeść. potem wrzucili mnie do wielkiego basenu, gdzie mieli materializować się moi "sojusznicy" (?), ale zamiast nich, na wielkich stalowych siatkach otaczających basen pojawiały się gumowe małpy, i kiedy wrzucałem je do wody zamieniały się w piloty od telewizorów. potem przylecieli ludzie w kapsułach z prezerwatyw (!) i stwierdzili, że niestety nie jestem Wybrańcem (???) i przykuli mnie do ściany w jakiejś piwnicy. Uwolnił mnie chyba nawet mój pan profesor od historii ale chwilę potem z głośników ukrytych w ścianie poszedł komunikat, że chomiki atakują. i się obudziłem.
to nie jest normalne ...
-
Hien
Ja miałem w końcu konkretny sen.
Siedziałem w więzieniu/radiu razem z Michaelem Scofieldem z "Prison Brake' i uciekaliśmy. Ktoś komuś coś zarąbał i własnie do lokalu miałwparowac jakiś wku.rwiony murzyn, żeby mnie zabić (już nie pamiętam ale abyła akcja, że coś mu podjebaliśmy). No to ja, że uciekamy. Jest noc a ja i Majki, skaczemy po takich chamskich rusztowaniach, jakieś 100 metrów nad ziemią.
Tak sobię pozeskakiwaliśmy jak małpy i schowaliśmy w kszorach.
Niestety było za dużo glin na około i trzeba było się schować.
Potem ja wcieliłem się w Majkiego i przechadzałem się po więzieniu niczym w MGSie. Musiałem uważać, żeby mnie nikt nie zobaczył i tak lawirowalem miedzy ludźmi jakbym był niewidzialny. Jakiemuś kolesiowi powiedziałem do ucha, że dobrze się spisał i zniknąłem! Potem okazało się, że schodzę w dół przez dziwną wyrwę w podłodze a tam, w kompletnej ruinie, jest jeszcze kolejna dziura gdzie... ukrywa sie Majki. Ale jakiś czarnuch z policji wylukał ta wyrwę i obczajał nas z góry. Majki nie ma planu więc spierdalamy. Udaje nam się uciez poza teren więzienia i lecimy na pełnej kur.wie przez polski osiedle. Niestety, na przeciw biegnie już dwoch policajów z psami. Znowu wchodze w postac Majkiego i niestety, bez żadnego magicznego planu, chowam się w kącie jakiegoś zasranego ogródka. Oczywiście zostaje złapany. The End. Sporo małych fragmentów mi umkneło, zwłaszcza cały początek gdzie logicznie jest wyjąsnione co ja tam w ogóle robię. Ale i tak było fajnie, dawno nie miałem takiego snu
Siedziałem w więzieniu/radiu razem z Michaelem Scofieldem z "Prison Brake' i uciekaliśmy. Ktoś komuś coś zarąbał i własnie do lokalu miałwparowac jakiś wku.rwiony murzyn, żeby mnie zabić (już nie pamiętam ale abyła akcja, że coś mu podjebaliśmy). No to ja, że uciekamy. Jest noc a ja i Majki, skaczemy po takich chamskich rusztowaniach, jakieś 100 metrów nad ziemią.
Tak sobię pozeskakiwaliśmy jak małpy i schowaliśmy w kszorach.
Niestety było za dużo glin na około i trzeba było się schować.
Potem ja wcieliłem się w Majkiego i przechadzałem się po więzieniu niczym w MGSie. Musiałem uważać, żeby mnie nikt nie zobaczył i tak lawirowalem miedzy ludźmi jakbym był niewidzialny. Jakiemuś kolesiowi powiedziałem do ucha, że dobrze się spisał i zniknąłem! Potem okazało się, że schodzę w dół przez dziwną wyrwę w podłodze a tam, w kompletnej ruinie, jest jeszcze kolejna dziura gdzie... ukrywa sie Majki. Ale jakiś czarnuch z policji wylukał ta wyrwę i obczajał nas z góry. Majki nie ma planu więc spierdalamy. Udaje nam się uciez poza teren więzienia i lecimy na pełnej kur.wie przez polski osiedle. Niestety, na przeciw biegnie już dwoch policajów z psami. Znowu wchodze w postac Majkiego i niestety, bez żadnego magicznego planu, chowam się w kącie jakiegoś zasranego ogródka. Oczywiście zostaje złapany. The End. Sporo małych fragmentów mi umkneło, zwłaszcza cały początek gdzie logicznie jest wyjąsnione co ja tam w ogóle robię. Ale i tak było fajnie, dawno nie miałem takiego snu
-
em.
Ja bym chciała uciekać z Alexem 
Ty i Majki...

Ty i Majki...
gwiazdy...
-
The Darkest Star
nie czytam dalej, to mnie wystarczająco rozwaliłoHien pisze:Ja miałem w końcu konkretny sen.
Siedziałem w więzieniu/radiu razem z Michaelem Scofieldem z "Prison Brake' i uciekaliśmy.
a ja wczoraj miałam taki sen:
byłam w Tesco.. grzebię w jakichś mrożonkach a tu slick.. z dzieckiem na ramieniu i mówi, że to moje
ja na to, że gówno prawda i uciekam.. po drodze strącam piramidę z puszkami groszku jak to zawsze w bajkach na cartoon network bywa
gonił, gonił.. ja niczym spiderman skaczę z jakiegoś mostu i lecę gdzieś..
wylądowałam na dachu jakiegoś wieżowca.. emka tam pranie wieszała akurat
i ostatecznie spotkaliśmy się twarzą w twarz.. na koncercie majki jeżowskiej (hien tu o niej tyle pisał, że mi się małpa przyśniła, fe!
http://www.youtube.com/watch?v=EZ6r9cGagro
dokładnie to śpiewała.. uhuuu, marzenia się spełniają
wychodzi na to, ze to slick był w ciąży
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
ciotka, napij się ze mną, proszę.
-
em.
Aaaaaa
Dzięki,że Twoje sny mnie uwzględniają, chociaż w formie praczki
My chyba wszyscy od tego czytania siebie nawzajem potem mamy nasrane we łbie.
Dzięki,że Twoje sny mnie uwzględniają, chociaż w formie praczki
My chyba wszyscy od tego czytania siebie nawzajem potem mamy nasrane we łbie.
gwiazdy...
-
Hien
Wy to wszyscy w ogóle śnicie forumowo o sobie nawzajem a u mnie nie bardzo, nie ma Was :]
-
walking
śniła mi się dziś Brodzikowa, która mówiła mi co mam robić.