Piłka Nożna
-
FREE STATE
Re: [sport] Piłka Nożna
Ja też nie. Ale mimo wszystko jestem wkurzony... jak to dobrze, że dziś ten benefis Adasia, a jutro F1, to przynajmniej o tym meczu zapomnę... 
-
dejmien
Szczerze mówiąc mam nadzieję, że Polska przegra z Grecją. Jeśli zremisuje albo wygra to znów wszyscy będą udawać, że w polskim footballu nie ma żadnego problemu, są tylko słabsze mecze.
-
FREE STATE
Dejmien, co z Ciebie za patriota?
<ironia>
"Co z tego, jak i tak mało co się zmieni... jeśli w ogóle się zmieni. A jeśli się zmieni, to na gorsze."
Odezwał się we mnie wiejski filozof...
"Co z tego, jak i tak mało co się zmieni... jeśli w ogóle się zmieni. A jeśli się zmieni, to na gorsze."
Odezwał się we mnie wiejski filozof...
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Polska Grecja 0:0 
Enjoy The Silence
-
FREE STATE
Wiecie co? Nie przegraliśmy... powinniśmy się cieszyć 
-
dejmien
Abstrahując od wyników osiąganych przez polskich piłkarzy, zastanawiam się dlaczego przeważnie mecze towarzyskie rozgrywamy z "dziadami"? Grecja, Litwa, Norwegia, Mołdawia, Bośnia... Na jakim patencie można poskładać kadrę w meczach z takimi rywalami aspirującą do wyjścia z grupy na Euro 2012?
-
FREE STATE
Cicho, Dejmien.
Smuda przecież zapowiadał, że zagramy z Anglią, Włochami, Hiszpanią (znowu! brr...), no i z Niemcami na Narodowym. I to już niedługo...
Coś to "niedługo" się bardzo przedłuża...
Smuda przecież zapowiadał, że zagramy z Anglią, Włochami, Hiszpanią (znowu! brr...), no i z Niemcami na Narodowym. I to już niedługo...
Coś to "niedługo" się bardzo przedłuża...
-
Czez
Niedlugo to zagraja na stadionie olimpijskim w Londynie,ktory juz ma murawe 
Enjoy The Silence
-
FREE STATE
No co ty gadasz?!? 
Stadion w Poznaniu też ma, tylko już szóstą albo siódmą z kolei. Straciłem rachubę...
A tymczasem z dala od bagna kadrowego, będę oglądał mecze naszej Ekstraklasy.
P.S. Tak, drodzy moi, mam do tego nerwy.
Stadion w Poznaniu też ma, tylko już szóstą albo siódmą z kolei. Straciłem rachubę...
A tymczasem z dala od bagna kadrowego, będę oglądał mecze naszej Ekstraklasy.
P.S. Tak, drodzy moi, mam do tego nerwy.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Bagno naszej Extraklasy jest dużo głębsze od bagna kadrowego. 
-
FREE STATE
Zostaje jeszcze Primera Division, Premier League(!), Ligue 1, Liga Mistrzów, Liga Europejska.
Shodan, nie martw się, mamy w czym wybierać. A ty nie będziesz musiał patrzeć na naszą kochaną ligę...
Shodan, nie martw się, mamy w czym wybierać. A ty nie będziesz musiał patrzeć na naszą kochaną ligę...
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
I nie patrzę. Szkoda czasu.
-
Czez
Otoz to, szkoda czasu i nerwow. A jesli chodzi o stadion olimpijski, pisalem to w odniesienieu do Narodowego w Warszawie.
Enjoy The Silence
-
Rajca
Stadiony, niech je skończą. Narodowy już będzie miał obsuwę, mimo, że "pracują" pełną parą.
Baltic Arena oczywiście musiała zyskać sponsora tytularnego, bo u nas nie da się bez sponsora... tym sposobem możemy się pochwalić pieknym, bursztynowym stadionem Polskiej Grupy Energetycznej. Co za kawał gówna...
Baltic Arena oczywiście musiała zyskać sponsora tytularnego, bo u nas nie da się bez sponsora... tym sposobem możemy się pochwalić pieknym, bursztynowym stadionem Polskiej Grupy Energetycznej. Co za kawał gówna...
-
FREE STATE
Niestety. Nawet do końca optymistycznie myślący FREE STATE zaczyna powątpiewać. Kuźwa ich zarąbana mać była...
-
dejmien
Barcelona rozgromiła Szachtar, wczoraj Real zdeklasował Tottenham w związku z czym można się szykować do czterech spotkań Grand Derbi. 
-
Czez
O jakich derbach myslisz?
Enjoy The Silence
-
dejmien
Mecze Barcelony z Realem. 
-
Czez
Napisales cztery spotkania, wiec cos mi tu jeszcze brakuje 
Enjoy The Silence
-
dejmien
Liga hiszpańska, finał Pucharu Hiszpanii oraz dwa mecze półfinałowe LM. Razem 4 mecze