2009-05-23 Warsaw, Gwardia Stadium, Poland (CANCELLED)
-
wojtek_krakow
- Ulubiony utwór: Rush
Re: Warszawa 23 maj 2009 [koncert odwołany oficjalnie]
To dziwie się, że samo DM tego nie widzi, nie wiem jak to jest, i kto decyduje o zespołach towarzyszących, ale przecież cały koncert jest ważny. Wchodzisz na teren, bawisz się od początku do końca i wychodzisz. Nie bywam na takich dużych koncertach, ale mnie by to wybiło z rytmu tak sądze.
tylko przed siebie
-
Hien
To różnie bywa. Zespoły wybierają sobie supporty, które najcześciej jeżdżą z nimi po danym kontynencie. Jeżeli ma być jakiś dodatkowy to zazwyczaj dba o to organizator koncertu a zespól szybko aprobuje albo w ogóle zlewa.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
astiz
Zgadza się,tylko że oni nie zagrają raczej utworów z tamtych płyt [co najwyżej mrówki],będą grać szmelc taki jak Nie Widać Końca.Hien pisze: Wczesne płyty A69 bardzo lubie, to swietna muzyka i panowie nie mają się czego wstydzić.
Wojtek,układy robią swoje.
-
wojtek_krakow
Szkoda w takim razie, że nie wiedzą kto to Jari. Ponoć chłopak daje rade i strone swoją ma 
tylko przed siebie
-
Hien
Grają trochę staroci (moje ulubione Seed na przykład), słyszałem ich wystep w Bolkowie, słyszałemz namiotu bo strasznie lało ale ponoć byli nieźli.
Tylko mam nadzieje, że jeżeli wystapią przed DM to darują sobie granie Personal Jesus. To już akurat rzeczywiście nie wypada.
Tylko mam nadzieje, że jeżeli wystapią przed DM to darują sobie granie Personal Jesus. To już akurat rzeczywiście nie wypada.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
astiz
Pseudo-Davedancing też niech sobie darują,bo tym już się całkiem poniżają.
-
Jari
Tak się składa, że wiedzą... Prawie C+ wylądował w ich wytwórni płytowej ale, że 'prawie' robi różnicę to skończyło się tylko na typowo polskich obiecankach i generalnie na takim smrodku... bo mnie udało się wepchać zespoły z katalogu Bodzia do zagranicznych dystrybutorów (vide Oszibarack w STBase - ale to akurat inna bajka bo Agim to mój funfel więc bardziej zrobiłem to dla niego niż dla Bodzia), a sam dostałem w zamian figę z makiem. Stąd mój uraz do pana Bodzia. Więc zanim coś pierdzielniesz na forum to zastanów się chwilę czy oby nie walniesz kalafiora... Żarcik nie udany ze wszechmiar.wojtek_krakow pisze:Szkoda w takim razie, że nie wiedzą kto to Jari. Ponoć chłopak daje rade i strone swoją ma
ps: jak widzisz pewne rzeczy w tym kraju i w biznesie muzycznym odbywają się poza forami depeche mode...
-
prey
Dobry pościk Jari 
Nie znam żadnej płyty z dyskografii Recoil, ale jestem jego fanem od wielu lat.
-
wojtek_krakow
Jak widać mój żart nie udany również. Tak się składa, że znam Twoją twórczość całkiem dobrze, no może przesadzam, ale słyszałem sporo. Jestem pod wrażeniem wielu kawałków, ale skąd mogłeś o tym wiedzieć, przecież mój kawał tego nie mówi wprost. Tym samym ja też nie mogę znać Twoich wszystkich historii, wszystkich wzlotów, upadków i innych perypetii. Więc trochę dystansu proponuje.Jari pisze:wojtek_krakow pisze:Więc zanim coś pierdzielniesz na forum to zastanów się chwilę czy oby nie walniesz kalafiora... Żarcik nie udany ze wszechmiar.
tylko przed siebie
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
A tam cicho byc 
Enjoy The Silence
-
bARREL
- Ulubiony utwór: Poison Heart
pytanko. środa to środek tygodnia czy początek tygodnia?
bo coś miało być na początku tygodnia podane i jakoś niedowidzący jestem, albo nic nie podano do informacji poza duperelami-filmikami
bo coś miało być na początku tygodnia podane i jakoś niedowidzący jestem, albo nic nie podano do informacji poza duperelami-filmikami
-
mg
- Ulubiony utwór: higher love
z Twoimi oczkami wszystko olrajt
ja też czakam
ja też czakam
-
astiz
Agressiva69 działa w myśl zasady "zesraj się,a nie daj się".
-
bARREL
środa = środek tygodnia.
godz. 20:34.
i co z tym koncertem?
godz. 20:34.
i co z tym koncertem?
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Chyba żadnych newsów skoro admiralicja milczy ^^
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Jari
Wbrew temu co mówi Hien jest to żenujące przedstawienie rozłożone na lata, na forach jest to już przedmiot żartów i kpin. Nie wiem po co im to...
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Chlopaki, o czym teraz rozmawiacie bo wypadlem z tematu przy ostatnich postach. Ww. cytowanego fragmentu to juz nie rozumiem kompletnie. Gdyby ktos zechcial pokrotce wyjasnic to byloby milo.bARREL pisze:pytanko. środa to środek tygodnia czy początek tygodnia?
-
SinnerInMe
- Ulubiony utwór: Higher Love
Chodzi o oficjalne informacje nt. odwołanych koncertów.
-
bARREL
otóz to, chodzi o oficjalne info na temat odwołanych koncertów. mialo byc poczatek tego tygodnia i co? do 21:00 wczoraj żadnych newsów, rano wchodze a tam tylko jakies pierdy o MTV, wczesniej glupawe brzdakania Blondyna/y na klawiszach i uczeniu sie trzymania gitary.
Tym samym zastanawiam sie czy sroda to poczatek tygodnia (tak jak i czwartek) czy środek czy koniec środka itp. Moze Angole inaczej odmierzaja czas?
Tym samym zastanawiam sie czy sroda to poczatek tygodnia (tak jak i czwartek) czy środek czy koniec środka itp. Moze Angole inaczej odmierzaja czas?
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
To co czekamy dalej na to info? 
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!