Co piąty nie jest, ale 1/200 to dość wiarygodny % ludności.
Ciekawe tylko, dlaczego jak ktoś wyraża swą niechęć do homoseksualizmu, zawsze mówi tylko o "gejach", ale nigdy nic o lesbijkach?
Chyba tak naprawde niewiele wiesz na ten temat, bo nie mam pojęcia z kąd wniosek że homoseksualista ma problem ze znalezieniem partnera, wręcz przeciwnie powiedziałabym, że radzą sobie lepiej niz nie jeden heteroseksualista.___EXCITER___ pisze:hetero zazwyczaj nie ma problemu ze znalezieniem drugiej połówki. homo niestety muszą zadać sobie więcej trudu, aby ją znaleźć, gdyż są w mniejszości. zakładam, że miłość do drugiego człowieka to ważny cel..
Szczerze mówiąc moja wiedza na ten temat wynika z moich obserwacji i możliwości przebywania z tymi jak to się nieraz mówi "kochającymi inaczej", jeden z moich bliższych przyjaciół jest gejem i nigdy nie zdałyło się by zachowywał się w obsceniczny czy wulgarny sposób, mało tego stwierdzam że naprawde potrafi się zachować...a to nie o każdym człowieku można w dzisiajszych czasach powiedzieć. Nie mam zamiaru bawić się w wydawanie sądów bo myśle, że nikt z nas nie ma do tego prawa, za to każdy człowiek ma prawo do szczęścia niezależnie od tego jakiej jest orientacji seksualnej!! I oczywiście, że ty masz prawo do niechęci przebywania wśród gejów....pojawia się tylko pytanie dlaczego masz takie obawy??Zakładasz że jestes tak atrakcyjny, że każdy gej odrazu zaczął by cię napastować??___EXCITER___ pisze:czego wy tak naprawdę chcecie? ja nie chcę wejść do klubu pełnego gejów. nie mam do tego prawa? jeśli wstąpię do takiego, gdzie rzeczywiste proporcje społeczeństwa będą zachowane, nie mam nic przeciwko.
W takim razie mój błąd 8(deserve pisze:A tak nawiasem nie zdarzyło mi się publicznie całować dziewczyny, więc sorry, ale pomyłka z waszej strony
Fajnie by było gdyby mentalność Polaków się troszkę zmieniła...na tyle by homoseksualizm przestał stanowić tak wielki problem...Depechka pisze:FAJNIE BY BYLO gdyby ktos znalazl na to lek i wszyscy byliby ZDROWI
Nie chodzi mi przesądzanie co jest normalne a co nie, bo to że człowiek jest tak zbudowany, że w większości buduje związki damsko męskie jest sprawa oczywistą i z tym się zgadzam.deserve pisze:Popieram koleżankę Depechkę w 101% To nie jest normalne i mówcie co chcecie. Dziękuję za poparcie Depechko!
Że kto, że jadeserve pisze:A wy jeżeli jesteście tacy tolerancyjni to czemu mnie lejecie bez litości
Tak, jego. Tylko powierzając im dzieci wychodujemy "czwartą płeć".___EXCITER___ pisze:jak wyjdzie jeden ojciec, to zostanie drugi. może to jednak lepsza opcja?
mnie smakuje brzoskwinka, a jeśli ktoś woli banana, jego sprawa.