Polityka

Awatar użytkownika
Bartini

Re: Jesteś lewicowy czy prawicowy?

Post 25 gru 2007 23:52

A skąd wiesz, czy już do niego nie wszedłeś?

Co piąty nie jest, ale 1/200 to dość wiarygodny % ludności.

Ciekawe tylko, dlaczego jak ktoś wyraża swą niechęć do homoseksualizmu, zawsze mówi tylko o "gejach", ale nigdy nic o lesbijkach? :>
Awatar użytkownika
___EXCITER___

Post 26 gru 2007 00:01

a jaki jest procent wśród homoseksualistów gejów i lesbijek? czy ktoś to próbował policzyc? i dlaczego zazwyczaj kręcą filmy o gejach? ;)
Awatar użytkownika
agness

Post 26 gru 2007 00:14

___EXCITER___ pisze:hetero zazwyczaj nie ma problemu ze znalezieniem drugiej połówki. homo niestety muszą zadać sobie więcej trudu, aby ją znaleźć, gdyż są w mniejszości. zakładam, że miłość do drugiego człowieka to ważny cel..
Chyba tak naprawde niewiele wiesz na ten temat, bo nie mam pojęcia z kąd wniosek że homoseksualista ma problem ze znalezieniem partnera, wręcz przeciwnie powiedziałabym, że radzą sobie lepiej niz nie jeden heteroseksualista.
___EXCITER___ pisze:czego wy tak naprawdę chcecie? ja nie chcę wejść do klubu pełnego gejów. nie mam do tego prawa? jeśli wstąpię do takiego, gdzie rzeczywiste proporcje społeczeństwa będą zachowane, nie mam nic przeciwko.
Szczerze mówiąc moja wiedza na ten temat wynika z moich obserwacji i możliwości przebywania z tymi jak to się nieraz mówi "kochającymi inaczej", jeden z moich bliższych przyjaciół jest gejem i nigdy nie zdałyło się by zachowywał się w obsceniczny czy wulgarny sposób, mało tego stwierdzam że naprawde potrafi się zachować...a to nie o każdym człowieku można w dzisiajszych czasach powiedzieć. Nie mam zamiaru bawić się w wydawanie sądów bo myśle, że nikt z nas nie ma do tego prawa, za to każdy człowiek ma prawo do szczęścia niezależnie od tego jakiej jest orientacji seksualnej!! I oczywiście, że ty masz prawo do niechęci przebywania wśród gejów....pojawia się tylko pytanie dlaczego masz takie obawy??Zakładasz że jestes tak atrakcyjny, że każdy gej odrazu zaczął by cię napastować??
Niewłaściwe zachowania zauważalne są tak samo u heteryków jak i gejów, więc bardzo cie prosze bez uogulnień :bouncy:
Awatar użytkownika
___EXCITER___

Post 26 gru 2007 00:33

a czy ja uważam, że homoseksualista nie ma prawa do szczęścia? jestem z legalizacją związków par homoseksualnych, będą również mogli się rozwodzić. ;)
dlaczego źle czułbym się wśród samych gejów? to proste - cieszy mnie widok zakochanych par heteroseksualnych, widok kobiety i mężczyzny. to moja opcja. chyba też jestem normalny? :)

agness, czy tylko atrakcyjny facet ma szansę być tam podrywanym? uogólniasz. ;) a wnętrze człowieka? :bouncy:
Awatar użytkownika
deserve
Ulubiony utwór: the love thieves

Post 26 gru 2007 12:53

Poczekajcie chwilke, bo musze zdjąć gatki :dupa: żebyście mogli jeszcze troszke mnie polinczować poprawni politycznie ludkowie :nlmda: wesołych świąt życze wszystkim :nlmda:
A tak nawiasem nie zdarzyło mi się publicznie całować dziewczyny, więc sorry, ale pomyłka z waszej strony :papa:
Awatar użytkownika
agness

Post 26 gru 2007 13:17

deserve pisze:A tak nawiasem nie zdarzyło mi się publicznie całować dziewczyny, więc sorry, ale pomyłka z waszej strony :papa:
W takim razie mój błąd 8(
Awatar użytkownika
Depechka
Ulubiony utwór: In Your Room

Post 30 gru 2007 20:52

Prawicowy,lewicowy ,ja sie polityka wogole nie interesuje, bo niedobrze mi sie robi jak slysze o tych zlodziejach wszystkich.zreszta spoleczenstwo sie starzeje i stare mochery decyduja o naszym losie..to smutne.
Odnosnie homoseksualistow-dla mnie nie jest to normalne, nie do czegos takiego chyba zostalismy stworzeni.nie wyobrazam sobie ze bedac dzieckiem mialabym dwoch ojcow w domu i moze jeszcze jeden z nich podawalby sie za matke. a wyobrazaliscie sobie jak takie dziecko bedzie napietnowane przez kolegow z klasy czy z przedszkola? to dopiero dramat dla malucha. FAJNIE BY BYLO gdyby ktos znalazl na to lek i wszyscy byliby ZDROWI
Awatar użytkownika
agness

Post 30 gru 2007 21:01

Depechka pisze:FAJNIE BY BYLO gdyby ktos znalazl na to lek i wszyscy byliby ZDROWI
Fajnie by było gdyby mentalność Polaków się troszkę zmieniła...na tyle by homoseksualizm przestał stanowić tak wielki problem...
Awatar użytkownika
deserve

Post 30 gru 2007 21:14

Popieram koleżankę Depechkę w 101% To nie jest normalne i mówcie co chcecie. Dziękuję za poparcie Depechko!
Awatar użytkownika
___EXCITER___

Post 30 gru 2007 21:16

myślę, że nie stanowią. lewactwo dy.ma ich, kiedy nie jest u władzy.
Awatar użytkownika
Depechka

Post 30 gru 2007 21:20

Dzieki Deserve :D Tu nie chodzi o mentalnosc ale zdrowe patrzenie na swiat Droga kolezanko agness . Chcialabys miec dwoch tatusiow? :) te dzieci maja potem naprawde przerypane, zwlaszcza jak sie dowiedza jak powinna wygladac normalna rodzina no i ..seks oczywiscie :D
Awatar użytkownika
agness

Post 30 gru 2007 21:23

deserve pisze:Popieram koleżankę Depechkę w 101% To nie jest normalne i mówcie co chcecie. Dziękuję za poparcie Depechko!
Nie chodzi mi przesądzanie co jest normalne a co nie, bo to że człowiek jest tak zbudowany, że w większości buduje związki damsko męskie jest sprawa oczywistą i z tym się zgadzam.
Ale sugestie dotyczące leczenia homoseksualistów są dla mnie śmieszne.
Awatar użytkownika
Choin
Ulubiony utwór: Living On Video

Post 30 gru 2007 21:27

A ojciec jest tak samo ważny jak matka a jak matka gdzieś wyjedzie to nawet ważniejszy... :8
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga ;( / http://www.lastfm.pl/user/choin
Awatar użytkownika
deserve

Post 30 gru 2007 21:32

Dokładnie dziękuję Depechko :) A wy jeżeli jesteście tacy tolerancyjni to czemu mnie lejecie bez litości, chociaż nie wzywam do jakiejś nienawiści wobec homoseksualistów?
Awatar użytkownika
___EXCITER___

Post 30 gru 2007 21:35

jak wyjdzie jeden ojciec, to zostanie drugi. może to jednak lepsza opcja? ;)

mnie smakuje brzoskwinka, a jeśli ktoś woli banana, jego sprawa.
Awatar użytkownika
agness

deserve pisze:A wy jeżeli jesteście tacy tolerancyjni to czemu mnie lejecie bez litości
Że kto, że ja :haha: No coś Ty :lol:
Awatar użytkownika
Choin

Jacy wy? Chyba nie ja ;(
Awatar użytkownika
deserve

Post 30 gru 2007 21:41

___EXCITER___ pisze:jak wyjdzie jeden ojciec, to zostanie drugi. może to jednak lepsza opcja? ;)

mnie smakuje brzoskwinka, a jeśli ktoś woli banana, jego sprawa.
Tak, jego. Tylko powierzając im dzieci wychodujemy "czwartą płeć".
Awatar użytkownika
Depechka

Post 30 gru 2007 21:43

Agness wybacz ale chyba nie bardzo wiesz gdzie najczesciej lezy przyczyna homoseksualizmu, przewaznie z tego ze : kiedy matka pokolei rodzi np.3 synow to jest bardzo duze prawdopodobienstwo ze ten ostatni bedzie gejem ,zreszta nie chce mi sie tego tlumaczyc,ale radze poczytac,przed wlaczeniem sie w dyskusje ,tak dla wlasnej pewnosci.
Jasne,zgadzajcie sie na wolnosc dla malzenstw homosek. to niedlugo nam sie zrobi taki pop.ieprzony swiat ze wszystkie wartosci pojda w zapomnienie i slowo RODZINA wyginie.
Poza tym troche mnie zniesmaczyl zart _precious_ o tych gejach ,byl nie na miejscu do wypowiedzi Deserve.
Awatar użytkownika
Choin

Post 30 gru 2007 21:46

A czy jak matka rodzi dwoch synow, to czy drugi bedzie bi? ;( Bo zaniepokoilas mnie swoim postem ;(