Forumowa melina Devotees
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Wiedzialem, ze zostal jeszcze gdzies jakis post do usuniecia. 
Nie no chodzi o to, ze wczoraj wyszlismy na browarka z 2 kolegami i kolezanka. Wszystko spoko, klimacik sie wlanczyl i mielismy juz wracac na chate (kazdy do siebie) ale ktos rzucil haslo o odwiedzny sasiadow, a zeby nie bylo z pustymi rekami, no to do zabki myk i sie kupilo jeszcze troche piwek. Wszystko spoko, az mnie jakas samorobka nie poczestowali. Nalali 50-tke nie wiem czego, wacham i nawet ostre sie nie wydawalo wiec wypilem. Jak mnie przekrecilo, odrazu nad zlew i pozycja hafciarska. Na(nie)szczescie nici z robutek recznych ale do konca dostalem taka banie, ze zapomnialem jak sie nazywalem. Pozniej mi powiedzieli, ze pomylili butelki i zamiast rozrobionego spiryta z miodem i cytryna to podali mi sam spiryt nie rozrobiony.
Pozniej wkrecila mi sie jak zwykle faza na rozmowy telefoniczne. (To sobie pogadalem...
) Pozniej wedrowki ludow, kolega odkrecal znak stopu a ja przesunalem kontener na kolkach na srodek drogi obok domu.
Ale kare mam, leb mnie tak na***ala od rana, ibuprom nie pomaga, rosolek wypilem na sniadanie i dalej czuje sie jak po najwiekszym pawiu. A nic takiego nie mialo miejsca. Dzizas, jak jeden kielon zmieszany z piwami moze pozamiatac. Takiej bomby nawet Choin by sie nie powstydzil.
Ide rosolek sobie zrobic i lyknac ibuprom. Na 19.00 musze byc w formie. (Italo Disco nie bedzie spokojna wasza rozczochrana). PS. Wszystko co wczoraj mowilem i pisalem pamietam.
Roger that, the slick have landed.
Nie no chodzi o to, ze wczoraj wyszlismy na browarka z 2 kolegami i kolezanka. Wszystko spoko, klimacik sie wlanczyl i mielismy juz wracac na chate (kazdy do siebie) ale ktos rzucil haslo o odwiedzny sasiadow, a zeby nie bylo z pustymi rekami, no to do zabki myk i sie kupilo jeszcze troche piwek. Wszystko spoko, az mnie jakas samorobka nie poczestowali. Nalali 50-tke nie wiem czego, wacham i nawet ostre sie nie wydawalo wiec wypilem. Jak mnie przekrecilo, odrazu nad zlew i pozycja hafciarska. Na(nie)szczescie nici z robutek recznych ale do konca dostalem taka banie, ze zapomnialem jak sie nazywalem. Pozniej mi powiedzieli, ze pomylili butelki i zamiast rozrobionego spiryta z miodem i cytryna to podali mi sam spiryt nie rozrobiony.
Pozniej wkrecila mi sie jak zwykle faza na rozmowy telefoniczne. (To sobie pogadalem...
Ale kare mam, leb mnie tak na***ala od rana, ibuprom nie pomaga, rosolek wypilem na sniadanie i dalej czuje sie jak po najwiekszym pawiu. A nic takiego nie mialo miejsca. Dzizas, jak jeden kielon zmieszany z piwami moze pozamiatac. Takiej bomby nawet Choin by sie nie powstydzil.
Ide rosolek sobie zrobic i lyknac ibuprom. Na 19.00 musze byc w formie. (Italo Disco nie bedzie spokojna wasza rozczochrana). PS. Wszystko co wczoraj mowilem i pisalem pamietam.
Roger that, the slick have landed.
-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video
Ahh oohh Mateuszu, czekam kiedy zrobimy sobie jakis maraton z procentamislick pisze:Takiej bomby nawet Choin by sie nie powstydzil.
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
DT
w sobote wypilem troche piwa......
zawsze mam tendecje do zaniżania liczby wypitego piwa myslalem ze wypilem z 6 ale znajomi twierdzą ze ok. 10 na bank
P.S. tez mialem pomylki ze spirytusem srednia przyjemnosc ale zawsze jest co wspominac
zawsze mam tendecje do zaniżania liczby wypitego piwa myslalem ze wypilem z 6 ale znajomi twierdzą ze ok. 10 na bank
P.S. tez mialem pomylki ze spirytusem srednia przyjemnosc ale zawsze jest co wspominac
fu..'em and their law
-
Iwonka
Slick, alkohol szkodzi urodzie.... 
-
diablo
cześć wszystkim-spamujecie sobie?
-
Fanta
Homo Gothikus Industrialis / back to life...
-
diablo
dzieki
-
dziabo
ostatnio wyczytałem, że przeciętny mieszkaniec naszego kraju wypija 152 butelki piwa rocznie 
No ja jutro wstawie serie ciekawych zdjęć z liczbą butelek itp
. Będzie na co popatrzeć.
No ja jutro wstawie serie ciekawych zdjęć z liczbą butelek itp
-
dziabo
Seria zdjęć przedstawia nasze wypady nad rzekę Liwiec niedaleko Kamieńczyka, koło Wyszkowa
2003-2006
Pierwsze zdjęcie z 9.07.2004, czy czegoś brakuje na tym stole?
Pod zresztą też proszę się dobrze przypatrzeć

to fotka z 20.08.2004 nasze zaopatrzenie początkowe na właściwie 3 osoby.

Wnętrze namiotu 25.08.2004

05.07.2005
nasze smakołyki w szkle

słuszny Pomysł, czyli Piramida brokowo, wódkowo, Winiarna, szkoda, że około 20-25 butelek trza było wymienić

No i Sierpniowy Liwiec z tego roku
Brok Jest OK 

Dziękuję za uwagę i oczekuję pozytywnych komentarzy
Pierwsze zdjęcie z 9.07.2004, czy czegoś brakuje na tym stole?
Pod zresztą też proszę się dobrze przypatrzeć

to fotka z 20.08.2004 nasze zaopatrzenie początkowe na właściwie 3 osoby.

Wnętrze namiotu 25.08.2004

05.07.2005
nasze smakołyki w szkle

słuszny Pomysł, czyli Piramida brokowo, wódkowo, Winiarna, szkoda, że około 20-25 butelek trza było wymienić

No i Sierpniowy Liwiec z tego roku

Dziękuję za uwagę i oczekuję pozytywnych komentarzy
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Za godzinę i 22 minuty idę robić godną konkurencję Wowie z Donbasu

-
Choin
Trzymaj fason i nie rzucaj tortem z okna 
-
EveS
Ciężko byłoby trafić, bo to lokal koło krajowej jedynki. A u kolegi okno było tuż nad parkingiem
Żółwi też nie będzie niestety, ale z tego co wiem w lokalu jest akwarium z rybkami
Żółwi też nie będzie niestety, ale z tego co wiem w lokalu jest akwarium z rybkami
-
Choin
Rybka nie kaktus
Pic musi

-
EveS
Nakarmię i napoję rybki, o to się nie martw. Będą miały jak u pana Boga za piecem. Zrelaksują się potem leżąc do góry brzuchem 
-
Choin
Ahh, zazdroszcze im
A ja ograniczam alkohol 
-
EveS
Ja wcale nie piję.
-
Choin
A ja mam kaloryfer na brzuchu 
-
DT
kiedys tez mialem...(jesli piszesz o tym o czym mysle)
teraz mam z 500 butelek w piwnicy
teraz mam z 500 butelek w piwnicy
fu..'em and their law
-
Fanta
zmasakrowana, nieprzytomna, ledwo siedze i nie widze na oczy
kolejny gosc ledwo przezyl MSGP

pieknie bylo

pieknie bylo
Homo Gothikus Industrialis / back to life...