Piłka Nożna
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Re: [sport] Piłka Nożna
OK, bo myslalem, ze piszesz o LM, wiec cos mi sie nie zgadzalo 
Enjoy The Silence
-
FREE STATE
Mnie cieszy, że MU wywiózł zwycięstwo ze Stamford Bridge... 
Chyba zanosi się w 1/2 finału z Schalke...
(nie wierzę w nerazurrich)
Chyba zanosi się w 1/2 finału z Schalke...
-
dejmien
O Inter się nie martw. Przewaga Shalke jest raczej za duża. Ale MU jeszcze pewny być awansu nie może. 
-
FREE STATE
Ja w Man. United akurat mocno wierzę... jeszcze w tej edycji nie przegrali meczu, oby tak dalej 
-
Czez
Nie zapominajcie o Barcelonie.
Enjoy The Silence
-
FREE STATE
A ktoś mówił, że zapomnieliśmy? 
Jeśli o mnie chodzi - kibicuję MU. Nie wiem, jak reszta.
I też nastawiam się powoli na Gran Derbi w 1/2...
Jeśli o mnie chodzi - kibicuję MU. Nie wiem, jak reszta.
I też nastawiam się powoli na Gran Derbi w 1/2...
-
FREE STATE
Lech wymęczył ten awans do finału PP. No i pojadą do Bydgoszczy, w końcu okazja na uratowanie nieudanego sezonu...
A z ciekawszych rzeczy: Gran Derbi dzisiaj mamy! Po cichu liczę na wygraną Barcy, ale w półfinale LM chcę, żeby odpadli...
A z ciekawszych rzeczy: Gran Derbi dzisiaj mamy! Po cichu liczę na wygraną Barcy, ale w półfinale LM chcę, żeby odpadli...
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Lech dotarł jako pierwszy polski klub po tylu latach do wiosennej fazy rozgrywek LE, a Ty mówisz o nieudanym sezonie?
W lidze też już na 4 miejscu.
W lidze też już na 4 miejscu.
-
FREE STATE
Mówię o ogóle. Miała być LM, obrona tytułu, a już na pewno lepszy styl gry od tego, co prezentują wiosną. Jeżeli przerywa się z Cracovią i Polonią, albo ledwo co z Podbeskidziem(!), no to chyba coś jest nie tak...
Ale mimo to dobrze im życzę. Jeszcze...
No i gratulacje dla Realu!
Ale mimo to dobrze im życzę. Jeszcze...
No i gratulacje dla Realu!
-
Czez
Lech jest dobry, tylko czasami jedzie na wymeczonym koniu 
Enjoy The Silence
-
FREE STATE
Jak wczoraj z Bełchatowem (brawa dla Gieksy za remis!).
-
FREE STATE
Dziwi mnie jedno. Wszędzie trąbi się o ostatnim meczu Barca-Real, a tu cisza? 
No już, mówić, co myślicie...
No już, mówić, co myślicie...
-
Czez
Wygrali lepsi i tyle.
Enjoy The Silence
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Mecz tych dwóch - nielubianych przeze mnie zresztą - hiszpańskich zespołów tak mało mnie obchodził, że nawet nie byłem łaskaw go oglądać.
Po prostu nie lubię meczów, gdy nie mam za kim trzymać.
Bez względu na to, kto awansuje, mam nadzieję, że i tak przegra w finale z MU.
Po prostu nie lubię meczów, gdy nie mam za kim trzymać.
Bez względu na to, kto awansuje, mam nadzieję, że i tak przegra w finale z MU.
-
Erwartungen
te rozgrywki mają to do siebie, że wśród finałowej czwórki są aż trzy drużyny których wprost nie cierpię. Względnie lubię jedynie Schalke.
Kiedyś nie do pomyślenia, żebym kibicował Manchesterowi (który pewnie przejdzie Niemców), ale siłą rzeczy będę im kibicował w finale z hiszpańskim chamstwem i udawactwem (tego nie cierpię najbardziej, ale nie atakuję tylko Barcelony, trafił swój na swego, tu pokaz 'możliwości' Pepe http://www.youtube.com/watch?v=uh_C8CIFN7M )
Kiedyś nie do pomyślenia, żebym kibicował Manchesterowi (który pewnie przejdzie Niemców), ale siłą rzeczy będę im kibicował w finale z hiszpańskim chamstwem i udawactwem (tego nie cierpię najbardziej, ale nie atakuję tylko Barcelony, trafił swój na swego, tu pokaz 'możliwości' Pepe http://www.youtube.com/watch?v=uh_C8CIFN7M )
-
FREE STATE
Słusznie prawisz. Widok MU gromiącego Barcę (prawdopodobnie...) na Wembley - bezcenny i przepiękny! Oby tak się stało...shodan pisze:Bez względu na to, kto awansuje, mam nadzieję, że i tak przegra w finale z MU.
-
dejmien
Gromiącego? Man U może pokonać Barcelonę ale rozgromić jej nie jest w stanie żadna drużyna.
-
FREE STATE
Oj, nie psuj humoru, Dejmien. Za każdym razem nie dajesz mi pomarzyć... a poza tym Barca to nie same cyborgi.
-
dejmien
Cyborgi nie. Dla jednych aktorzy a dla innych świetni piłkarze. Tym pierwszym mówię, że samym aktorstwem nie da się zdominować ligi hiszpańskiej i od trzech sezonów docierać co najmniej do półfinałów LM.
-
FREE STATE
Ale mimo wszystko chciałbym, aby MU ich pokonało. Odgryzą im się przynajmniej za porażkę w Rzymie i ukoronują swój świetny sezon (bo nie sądzę, aby ktoś wydarł im 19. mistrzostwo Anglii).