Sounds of the Universe
-
prey
Re: Sounds of the Universe
Dobra trzeba ocenić w końcu (zagłosować). Swój ważny głos przekazuję z wielkim bólem na peace tylko i wyłącznie z uwagi na elektronikę i nic więcej. Na resztę szkoda zachodu.
Nie znam żadnej płyty z dyskografii Recoil, ale jestem jego fanem od wielu lat.
-
Hien
@Shodan - To nawet nie kwestia wolnego czasu bo ja muzyki słucham cały czas, jak jade tramwajem, jak siedze w pracy, jak jestem na zajęciach, jak siedze w domu, jak jem obiad, jak jestem w łazience, jak jestem na grillu u znajomych a ju tym bardziej jak robie audycje w radio. Jeden wyjątek to spacer z psem bo na psa trzeba uwazać.
Muzyka leci u mnie w pokoju nawet kiedy śpie, nie ma nocy żebym nie zostawił sobie czegos włączonego, ja poprostu żyje muzyką
Gdyby ktoś mi ja zabrał to w końcu dostałbym delirki.
Muzyka leci u mnie w pokoju nawet kiedy śpie, nie ma nocy żebym nie zostawił sobie czegos włączonego, ja poprostu żyje muzyką
Gdyby ktoś mi ja zabrał to w końcu dostałbym delirki.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Mam tak samo ^^ . Niestety, czasem aż mi uszy puchną. Ale od dźwięku czuję się uzależniony. Ja naprawdę czuję się źle w głowie, jak zapomnę mp3
Ale koniec ot ;p
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Oddalem wreszcie glos, po wielu tygodniach namyslu. Zaglosowalem na Corrupt, ale tak na prawde sam nie jestem pewien czy dobrze zrobilem, bo co chwile mam innego faworyta.
Enjoy The Silence
-
Mr.X
- Ulubiony utwór: Walking In My Shoes
Sotu od dłuższego czasu przestałem meczyć... Nasłuchałem się i mam dosyć na bardzo długo ogólnie muzyki dm...
"Żyj chwilą, jakby to była ostatnia chwila Twojego życia."
-
astiz
Nie mogę się doczekać instrumentalnej wersji SOTU.
-
Hien
Właśnie, co z tym promo? Na co oni czekają?
Miałem duzo zabawy słuchając "Playing The Angel" w wersji instrumentalnej, sporo dzwięków ginie pod wokalem.
Miałem duzo zabawy słuchając "Playing The Angel" w wersji instrumentalnej, sporo dzwięków ginie pod wokalem.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Czez
Jak mnie najdzie to wlaczam sobie tego instrumentala i spiewam, a wszyscy w domu maja ubaw 
Enjoy The Silence
-
Whiteman
- Ulubiony utwór: Personal Jesus
Moje odczucia wobec SOTU na łamach zinu Playback.pl:
http://www.playback.pl/numer4041/pibi/d ... verse.html
Nie bijcie, nie wieszajcie - subiektywne odczucia. Być może to głupie - ale chciałbym poznać waszą opinię na temat samego tekstu - po prostu jestem ciekaw, gdyż zwyczajnie specjalizuję się w nieco innych tekstach. Jednak, że tematyka jest mi dosyć znana - pokwapiłem się o recenzję. Bałem się nieco umieszczać link na 'tamtym' forum z racji wiadomych
Gracias.
http://www.playback.pl/numer4041/pibi/d ... verse.html
Nie bijcie, nie wieszajcie - subiektywne odczucia. Być może to głupie - ale chciałbym poznać waszą opinię na temat samego tekstu - po prostu jestem ciekaw, gdyż zwyczajnie specjalizuję się w nieco innych tekstach. Jednak, że tematyka jest mi dosyć znana - pokwapiłem się o recenzję. Bałem się nieco umieszczać link na 'tamtym' forum z racji wiadomych
-
astiz
Ogólnie tekst bardzo pozytywny,więc dziwię się,że nie wystawiłeś go na tamtym toto
Recenzja zgadza się niemal,co do joty z moimi poglądami
Jeden mankament: nie zauważyłem podpisu autora recenzji,więc nie wiem,czy ta recenzja jest rzeczywiście Twoja?
Recenzja zgadza się niemal,co do joty z moimi poglądami
Jeden mankament: nie zauważyłem podpisu autora recenzji,więc nie wiem,czy ta recenzja jest rzeczywiście Twoja?
-
Whiteman
Na samej górze - tuż nad tytułem widnieje - mój nick i wiadoma tożsamość 
Płytę odbieram pozytywnie właśnie poza wspomnianymi mankamentami - Hole to Feed i Come Back, które obroniłby się bez zbędnego 'brzdękolenia'.
Płytę odbieram pozytywnie właśnie poza wspomnianymi mankamentami - Hole to Feed i Come Back, które obroniłby się bez zbędnego 'brzdękolenia'.
-
Rajca
W warstwie tekstowej chwilami, mówię to bez złośliwości, się potykałem. Ale nie wymądrzam się, bo wiem, że u kogoś widzi się drzazgę w oku, a we własnym nawet belki się nie zauważa.
Może tylko troszkę brakuje więcej konkretów, bo odnoszę wrażenie jakbyś przejechał walcem i wyciął to co wystawało. Ale w gruncie jest git.
(Btw, znasz kogoś o nicku Sylveck albo jakoś tak, on chyba też tam pisuje- znajomy taki tam...)
Może tylko troszkę brakuje więcej konkretów, bo odnoszę wrażenie jakbyś przejechał walcem i wyciął to co wystawało. Ale w gruncie jest git.
(Btw, znasz kogoś o nicku Sylveck albo jakoś tak, on chyba też tam pisuje- znajomy taki tam...)
-
Whiteman
Starałem się napisać tak, ażeby tekst był 'przyswajalny' dla zwykłego czytelnika - niespecjalnie zagłębiając się w szczegóły. Wytknąłem właśnie to, co irytowało najbardziej.
Sylveck, Sylveck - dane było mi poznać
Sylveck, Sylveck - dane było mi poznać
-
Czez
Szymon, dostaniesz moj komentarz, ale dzisiaj nie mam czasu, wiec musisz troche poczekac. Daje tylko znac, ze przeczytalem 
Enjoy The Silence
-
Nati
- Ulubiony utwór: Stripped
Jeszcze nie miałam przyjemności wypowiadać się w tej kwestii zatem pozwólcie, że Natusia to zrobi
Jako iż od 13 roku życia jestem fanem DM - nie fanatyczką
- a mam obecnie 31 wiosen to pozwolę sobie na może niezbyt słodkie słowa odnośnie tego krążka. Dla mnie chyba najgorszy i robiony na siłę album. Tak jak PTA przesłuchałam z otwartą gębą od a-z tak przy SOTU męczę się przeokropnie. Nudzi mnie ta płyta jak skur*wysyn (wybaczcie
). Nie ma numeru poza Wrong, który by mnie tak skatował, że trudno by było podnieśc się z podłogi. Brak mi takich utworów jak np. Lilian, It's no good, I feeld love... Natomiast przesrali temat Panowie z analogowymi brzmieniami. Nuda, nuda, nuda... Bardzo bym chciała aby jeszcze kiedyś powstał album na miarę Black Celebration, Ultry czy Violatora ale pomarzyć dobra rzecz.
Z całego krążka to może da się wyłowić ze 3-4 pozycje naprawdę godne uwagi.
Wiem, że wielu z Was napewno nie spodoba się moja wypowiedź ale uszanujcie ją jako wypowiedź starego wyjadacza
Jako iż od 13 roku życia jestem fanem DM - nie fanatyczką
Z całego krążka to może da się wyłowić ze 3-4 pozycje naprawdę godne uwagi.
Wiem, że wielu z Was napewno nie spodoba się moja wypowiedź ale uszanujcie ją jako wypowiedź starego wyjadacza
-
Whiteman
Nie wiem skąd Twoje wątpliwości co do uszanowania cudzej opinii
Jakieś doświadczenia wyniesione z innego forum? 
SOTU wyjątkowo podzielił fanów - nie wiem skąd wynikają aż tak różne stanowiska - pan Stelmach nie zostawił suchej nitki na albumie, natomiast w Teraz ROCK! mówi się o dokonaniu najlepszym w historii zespołu. Cóż - ja przekonałem się dopiero po kilku odsłuchach - początkowo byłem nieco zdezorientowany.
SOTU wyjątkowo podzielił fanów - nie wiem skąd wynikają aż tak różne stanowiska - pan Stelmach nie zostawił suchej nitki na albumie, natomiast w Teraz ROCK! mówi się o dokonaniu najlepszym w historii zespołu. Cóż - ja przekonałem się dopiero po kilku odsłuchach - początkowo byłem nieco zdezorientowany.
-
astiz
Och nie przesrali;o to właśnie chodziło (przynajmniej jak dla mnie),ja się tam nie nudzę.Zdaje się,że ulegasz mężowiNati pisze:Natomiast przesrali temat Panowie z analogowymi brzmieniami. Nuda, nuda, nuda
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
To ja chyba w takim wypadku ulegam mężowi i to cudzemu
a jestem chłopcem bez ciągot do własnej płci
analogowe pierdu pierdu a Peace i Perfect pierdzioszki number one 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Nati
- Ulubiony utwór: Stripped
Jariemu? Absolutnie, że nie. My mamy bardzo różne gusta jeśli chodzi o muzykę. Narawdę rzadko kiedy mamy podobne zdania ale niegdy nie jednakowe. Dlatego w domu są zgrzyty na tym punkcie. Powaganewdress pisze:Och nie przesrali;o to właśnie chodziło (przynajmniej jak dla mnie),ja się tam nie nudzę.Zdaje się,że ulegasz mężowiNati pisze:Natomiast przesrali temat Panowie z analogowymi brzmieniami. Nuda, nuda, nuda