2009-05-23 Warsaw, Gwardia Stadium, Poland (CANCELLED)
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Re: Warszawa 23 maj 2009 [koncert odwołany oficjalnie]
Lamer BRAT sie jeszcze nie wygrzebal z Mc Donalds'a.
-
bARREL
- Ulubiony utwór: Poison Heart
albo odsyłamy... dam im jeszcze tydzień i odsyłam bileciki w przypadku braku informacji.marcindreszcz pisze:To co czekamy dalej na to info?
zapewne podadza info o polnocy z 22 na 23 czerwca, kiedy zwrot biletow uznawany jest gdy koperta dojdzie ze zwracanymi biletami do 23 czerwca?
-
BL Zebub
- Ulubiony utwór: Photographic
Ja tez wylecialem z tematu.slick pisze:Chlopaki, o czym teraz rozmawiacie bo wypadlem z tematu przy ostatnich postach. Ww. cytowanego fragmentu to juz nie rozumiem kompletnie. Gdyby ktos zechcial pokrotce wyjasnic to byloby milo.bARREL pisze:pytanko. środa to środek tygodnia czy początek tygodnia?
bo coś miało być na początku tygodnia podane i jakoś niedowidzący jestem, albo nic nie podano do informacji poza duperelami-filmikami
A skad info, ze bedzie info na poczatku tego tygodnia?
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
Jak podaja ze 12.09 to k... odsyłam bo na slub wtedy idę(a może go namówię na ślub na koncercie , (coś w rodzaju tego co było w reklamie carlsberga
) w końcu mielismy isc razem.
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Slub na koncercie - to by bylo cos, byli by slawni na caly swiat.
Enjoy The Silence
-
Rajca
No cóż, jeśli do końca tego tygodnia nie będzie oficjalnego info, odsyłam bilet i mam ich głęboko w D. Ot co.
-
bARREL
coś mi się wydaje że już nic z tego koncertu nie będzie.
czekam do piatku i odsylam dwa bilety.
czekam do piatku i odsylam dwa bilety.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
No z tego to juz dawno nic nie wyszlo 
Enjoy The Silence
-
Rajca
Kuniec szopki. Mam to w mojej pupce, głęboko. W poniedziałek wrócę wieczorkiem do domu. We wtorek wysyłam bilet i niech się dzieje co chce. W dupie z Warszawą!
-
bARREL
ja odsylam piatek gora sobota. zbrzydlo mi to i tyle. Ratuje 2x175 zł a za taka sumke to sobie pobaluje we wrocku lepiej niz stanie w tlumie w duzej czesci fanatyków.
-
slick
Kurrr... mam zrobic to samo? W grudniu kupilem bilet w empiku. Paragon mam spinaczem przyszyty do biletu wiec ze zwrotem kasy problemow nie bede mial no ale nie o to mi chodzi.
Polscy organizatorzy daja jawnie ciala. A nic! Wymienie bilet na kase. Jak oglosza (o ile oglosza) nowy termin dla Warszawy to kupie znowu, raczej nie powinno byc z tym problemow. 
-
bARREL
raczej nie powinno. sądze ze sporo osób już odpusciło, wysyłając po 23 maja lub w bieżącym okresie.
W tym kraju wielu liczy sie z uciułanymi groszami (m.in. ja) i glupota by bylo tak sobie dawac za swoje wlasne zarobione pieniadze. Zwlaszcza jak sie lubi rano wstawac takjak ja a musze by je miec zwijac dupsko z wyra 5 dni w tygodniu przed 6:00 rano.
Ja już to pitole. Lepiej tą kase Slicku "przegzimy" we Wrocku przynajmniej cos przezyjemy
p.s. wlasnie zapusciłem Route 66 (Beatmasters Mix). Niech ta kapelka pozostanie jednak tam gdzie dawno było jej miejsce - w sferze sympatii i tyle.
DM bye
bye
not see you next time 
W tym kraju wielu liczy sie z uciułanymi groszami (m.in. ja) i glupota by bylo tak sobie dawac za swoje wlasne zarobione pieniadze. Zwlaszcza jak sie lubi rano wstawac takjak ja a musze by je miec zwijac dupsko z wyra 5 dni w tygodniu przed 6:00 rano.
Ja już to pitole. Lepiej tą kase Slicku "przegzimy" we Wrocku przynajmniej cos przezyjemy
p.s. wlasnie zapusciłem Route 66 (Beatmasters Mix). Niech ta kapelka pozostanie jednak tam gdzie dawno było jej miejsce - w sferze sympatii i tyle.
DM bye
-
slick
Ostatnio bylem na kawalerskim we wroclawskiej Ambrze. Nawet 3 x warszawski bilet by nie starczyl na dobre "grzanie".
Striptizerke mielismy za 5 x warszawski bilet. Podobnie zaplacilismy za to co bylo do picia. 
No ale na pszeniczne w Spizu nam starczy - idziemy.

No ale na pszeniczne w Spizu nam starczy - idziemy.
-
Hien
Panowie, nie ma na co czekać. Ja bym oddał już dawno.
Nie jest to może majątek ale jednak trochę kasy jest i można się chociaz napić za to. Nie będzie żadnych problemów z kupnem biletów po ogłoszeniu ewentualnego, nowego terminu, część ludzi już dawno oddała, część odda bo im nie bdzie pasował termin itd. Będa tez łosie, którzy nie oddadzą biletu w terminie i automatycznie ich miejsce zrobi sie wolne.
Nie jest to może majątek ale jednak trochę kasy jest i można się chociaz napić za to. Nie będzie żadnych problemów z kupnem biletów po ogłoszeniu ewentualnego, nowego terminu, część ludzi już dawno oddała, część odda bo im nie bdzie pasował termin itd. Będa tez łosie, którzy nie oddadzą biletu w terminie i automatycznie ich miejsce zrobi sie wolne.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
bARREL
Mateuszu von Slicku... bo sie pitoli w rozrywki ponad stan to masz jak masz. Olac Spiż, przereklamowanie zbiegowisko takie ...
-
Jari
E... chleb ze smalcem mają dobry!
-
slick
Byles? Piles? Jadles?Jari pisze:E... chleb ze smalcem mają dobry!
-
Jari
Taż człowieku ja 5 lat spędziłem we Wrocławiu: Leśnica, Oporów itp itd.
-
slick
To wiesz kto myslnik mieszka na Limanowskiej?Jari pisze:Taż człowieku ja 5 lat spędziłem we Wrocławiu: Leśnica, Oporów itp itd.
-
Jari
Wiem... z tego pamiętam to jeden koleżka mieszka przystanek lub dwa przystanki tramwajowe przed Leśnicą, idzie się ścieżką w stronę budynków willowych. Za 'moich' czasów tam mieszkał a teraz to nie wiem.