Najpierw do agness - wyszlas z norki i sie zaczelas raptem udzielac niepotrzebnie,jak ci wczesniej odwagi brakowalo to siedzialas cicho. Poza tym waszym problemem jest nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem, nic kompletnie nie rozumiecie z tego co ja pisze:
(bynajmniej nie chodzi mi o wiedze książkową, jeśli takową posiadasz..tylko o jakieś doświadczenie życiowe i szacunek do drugiego człowieka)
co ty mi zarzucasz? zle wychowanie?poza tym mam doswiadczenie zyciowe mimo ze jestem mlodsza od ciebie, z gejami tak sie sklada mam doczynienie codziennie. NIC DO NICH NIE MAM jesli wczesniej nie zdarzylas tego zalapac,po prostu uwazam to za niezdrowe rozumiesz wreszcie? Ale to jest moja subiektywna wypowiedz,a wy sie bulwersujecie jak stare dziady kolczykami w nosie. Mam prawo sie tu w ten sposob wypowiedziec a jak cos wam sie nie podoba to wygloscie to co wy myslicie ale nie krytykujcie mojego zdania bo guzik wam do tego.
W sprawie postu Deserve - eves ile razy jeszcze powtorze zebys najpierw skapowala o co wogole chodzilo zanim zaczniesz sie produkowac?Jego post nawiazywal analogicznie do tego co bylo wczesniej,jak teraz to nie dociera,to wysle ci pismem urzedowym,pewnie wtedy zrozumiesz.
Parafrazując to stwierdzenie, nie można mówić o tolerancji w stosunku do osób, które nie akceptują czyjegoś zachowania tudzież poglądów.
- no zadziwiajace...wiesz co to jest aluzja?watpie..
(normalnie wiezniowie systemu).
mówienie o tezie: "3 synów, ostatni jest gejem"
- a gdzie ja tak napisalam?widzisz to gdzies?napisalam tak:
kiedy matka pokolei rodzi np.3 synow to jest bardzo duze prawdopodobienstwo ze ten ostatni bedzie gejem
-a to roznica DUZA.jak nie wierzysz w ta teze to trudno,nie zalezy mi na tym bo nie z toba dyskusja byla przede wszystkim,ale nie neguj jej bo specjalista to tez nie jestes,gadaj swoje nie neguj mojego bezpodstawnie,albo pokaz mi tekst autorstwa znanego lekarza w ktorym wyraznie jest napisane ze to nieprawda.
Jak jest takim dzieciom, to w dużej mierze zależy od nastawienia społeczeństwa.
- powiedz to szesciolatkom pytajacym kolege czemu ma dwie mamy.. Zyjemy w Polsce a nie w Holandii,wiec co mnie obchodzi jak tam traktuje sie to wszystko?
W Holandii taka sytuacja nikogo w zasadzie nie dziwi, ale tam nikt nie porównuje gejów do pederastów, bo ludzie mają kapkę więcej wiedzy, a w domach priorytetem jest nauczenie dzieci szacunku do drugiego człowieka, bez względu na jego pochodzenie, wyznanie i orientację seksualną.
nie porownuje gejow do pederastow, jesli jestes pewna co oznacza ten termin i skad sie wzial;moi Rodzice tez nauczyli mnie szacunku,w Polsce

,moze dlatego jeszcze sie tak do ciebie nie zwrocilam:
Skąd taki kretyński wniosek? Gdzie napisałam, że chrześcijanie mi "nie pasują"? Lala jak nie rozumiesz słowa pisanego, to poproś kogoś dorosłego o wytłumaczenie.
zreszta to tyczy sie do ciebie-czesciej wkladasz slowa ludziom w usta niz ja.WOS ma do statystyk duzo, objasniajac sam skrot tego slowa mozesz to sobie wytlumaczyc.
Wiele jest definicji inteligencji,zgadzam sie ,a wpadlas kiedys sama na jakas?Dla mnie inteligencja to umiejetnosc odpowiedniego zachowania sie w danej sytuacji,umiejetnosc rozwiazywania danego problemu w najprostszy sposob.Ta definicja - zdolnosc do uczenia sie- jest dosc skromna wedlug mnie,a co nazwiesz abstrakcyjnym mysleniem w takim razie?

Nijak ma sie to do tematu,bylam tego zwyczajnie ciekawa.