Dark Fate pisze:homoseksualizm transseksualny
Moda na homoseksualizm???
-
Dark Fate
nie ma sie z czego smiac, bo ci ludzie po prostu dąza do operacji zmiany plci, a nie tylko podazaja za moda, tu chodzi o mezczyzn ktorzy naprawde maja psychuke kobiety
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
i co, wedlug ciebie homoseksualisci to zawsze transseksualisci? 
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
Dark Fate
wlasnie nie. Nie kazdy transseksualista jest homoseksualista i odwrotnie. Ale homoseksualny transseksualista to z pewnoscia czlowiek, ktory sie nigdy z homoseksualizmu nie 'wyleczy'.
-
kawoszka
no i pogubiłam sie....wiecej już nie pije 
-
olz
Dark Fate pisze:udowodniono, że homoseksualizm transseksualny jest wrodzony
z twojej pierwszej wypowiedzi wynikalo cos zupelnie innegoDark Fate pisze:wlasnie nie. Nie kazdy transseksualista jest homoseksualista i odwrotnie. Ale homoseksualny transseksualista to z pewnoscia czlowiek, ktory sie nigdy z homoseksualizmu nie 'wyleczy'.
nikt sie nigdy z homoseksualizmu nie wyleczy, bo to nie jest, prostytutka mac, choroba!
-
Dark Fate
no to dlatego to jest w cudzyslowiu, mozna to uznac za chorobe wrodzona, albo po prostu za ceche danej osoby
-
Bartini
moze kilka pytan na poczatek:
1. co to jest homoseksualizm transseksualny? to brzmi troche jak jakis cytat z radia maryja czy z czegos podobnego
2. skoro wg. ciebie mozna kogos "wyleczyc" z homoseksualizmu, to moze mozna tez kogos "wyleczyc" z heteroseksualizmu, tak zeby np. stal sie zoofilem?
3. mozesz formułowac swoje rydzykowe poglądy w bardziej jasny sposob? bo skoro mam sie wkurzac czytajac takie bzdury, to fajnie by bylo jakbym je jeszcze rozumial :p
1. co to jest homoseksualizm transseksualny? to brzmi troche jak jakis cytat z radia maryja czy z czegos podobnego
2. skoro wg. ciebie mozna kogos "wyleczyc" z homoseksualizmu, to moze mozna tez kogos "wyleczyc" z heteroseksualizmu, tak zeby np. stal sie zoofilem?
3. mozesz formułowac swoje rydzykowe poglądy w bardziej jasny sposob? bo skoro mam sie wkurzac czytajac takie bzdury, to fajnie by bylo jakbym je jeszcze rozumial :p
-
olz
dokladnie.......
bartini.... kurcze, mi sie cos gotuje w srodku jak takie cos czytam :S jescze to, ze dark fate nie umiesz uargumentowac swojego stanowiska, sama sie gubisz w tym co mowisz, najpierw o jakims homoseksualizmie transseksualnym (a moze na odwrot? nie chce mi sie tego sprawdzac...), potem ze jednak nie wszyscy homoseksualisci to transseksualisci...... ja ciebie nie rozumiem 
dark fate, myslalas o tym zeby wstapic do ligi polskich rodzin wspierac szanownego pana giertycha? mysle ze powinnas to rozwazyc.....
dark fate, myslalas o tym zeby wstapic do ligi polskich rodzin wspierac szanownego pana giertycha? mysle ze powinnas to rozwazyc.....
-
Erwartungen
homoseksualizm transseksualny jest wrodzony, wiec to nie moda tylko koniecznosc dla tych ludzi, ktorzy maja w ten sposob rozwiniety mozg
od razu mówię że w żaden sposób nie będę się ustosunkowywał do prawdziwości bądź nie tych wypowiedzi. Jendo jest pewne - TO NIE SĄ RYDZYKOWE POGLĄDY. Powiedzcie coś Rydzykowi że 'homoseksualiści transseksualni' mają prawo do zmiany płci lub co więcej KONIECZNOŚĆ! To by był prawdziwy MODERN-RYDZYKhomoseksualizm transseksualny jest wrodzony, wiec to nie moda tylko koniecznosc dla tych ludzi, ktorzy maja w ten sposob rozwiniety mozg
-
Dark Fate
za pomoca propagandy, mozna komus udowodnic ze jest wielbladem tylko po co? jak ktos jest gejem to nich sobioe bedzie, jezeli musi. Na pewno moje prawicowe poglady odzwierciedla sie w tym, ze jestem za malzenstwami par homoseksualnych: poprzez slub okazuje sie szacunek partnerowi, i tylko o to chodzi. skoro ten szacunek moga sobie okazywac pary heteroseksualne, homoseksualisci nie powinni byc tego prawa pozbawieni i tyle.
-
olz
wiesz co, ty co chwila zmieniasz zdanie........ jestes SZALENIE konsekwentna 
-
Dark Fate
czy ja kiedykolwiek wystepowalam przeciw gejom, jedno ma z drugim zwiazek, z rzeczami nieuniknionymi powinno sie pogodzic, a nie zwalczac je, nie powinno sie innym utrudniac zycia, ale powinno sie pary naklaniac do slubu czy homo czy hetero, bo uwazam, ze zycie w wolnym zwiazku uwlacza ludzkiej godnosci
-
olz
nie wiem, w temacie o homoseksualizmie poruszylas jak bum cyk cyk temat jakis transseksualnych homoseksualistow. nie wiem co to cokolwiek mialo do rzeczy.
-
Dark Fate
bo jezeli homoseksualista kieruja sie tylko moda, toza dwa dnie moze zmienic zdanie co do swojej orientacji, ale prawda jest taka, ze sa homoseksualisci, ktorzy nigdy nie zmienia zdania, i dlatego malzenstwea gejow powinny byc dozwolone.
-
olz
nie ma czegos takiego jak homoseksualista kierujacy sie moda. uwierz, ze jak ktos jest tej 'innej' orientacji, wie, ze jest wyklety przez otoczenie i wiele by dal zeby byc hetero. ale co mu pozostaje? chyba najlepszym wyjsciem jest sie pogodzic z tym po prostu.... wiec ci ktorzy sie kieruja 'moda' to nie sa homoseksualisci, to sa zwykli idioci ktorzy chca szpanowac, chociaz nie maja czym
-
Dark Fate
no wlasnie o to chodzi,ale tacy naprawde sa, sama znam takich, i mnie to bardzo smieszy, gorzej z biseksualiostami, ci sa bardziej rozdarci.
-
olz
to nie nazywaj ich przde wszystkim homoseksualistami, bo to jest smieszne po prostu.
-
Dark Fate
nie moge ich nazywac inaczej niz za tych za jakich sie podaja, kto ma do konca wiedziec prawde?
-
olz
oczywiscie ze mozesz, przepraszam, ktos ci zabronil........?
a skoro ne znasz prawdy to sie nie wypowiadaj ze sa homo dla mody
a skoro ne znasz prawdy to sie nie wypowiadaj ze sa homo dla mody