Co sadzicie o stylu ubierania sie Martina?
-
Ania Depeszka
No takie wybryki ze strojami to Martin miewał we wczesnych latach 80' potem troche "spoważniał"jedyne co mu z tego zostało to paznokcie pomalowane na czarno(trasa Touring The Angel).No i to że Martin tak się ubierał a nie inaczej nie pomniejsza wcale jego talentu kompozytorskiego.Mi wcale ten jego dawny styl ubierania nie przeszkadza bo przecież nie szata zdobi człowieka.Ja też czasem słysze takie fałszywe oskarżenie pod adresem DM,ale to wynika tylko z jednego- z niewiedzy więc nie ma się co takim ludźmi przejmować,którzy takie pierdoły wygadują.
-
Joy
Sugerowanie, że ktoś może być homoseksualistą, nazywasz 'obrażaniem'?Alan-4ever pisze: Może jego stroje są oryginalneale nie powinno się człowieka za to obrażać
-
Depecha
Tak, w tym wypadku tak ponieważ ten ktoś nie użył pojęcia homoseksualista, tylko czegoś innego, gorszego, ale nie chcę przytaczać tego na forum. Po prostu zetknęłam się z chamskim i niesprawiedliwym oskarżeniem Martina. W sumie dla Martina to może być obraza, w końcu ma żonę i dzieci. Zresztą, to nie jest na temat....
-
Ania Depeszka
Chyba miał żone.Podobno sie rozwiódł.
-
Joy
Nie sądzę, żeby Mart brał sobie zbytnio do serca bluzgi homofobicznych poje.bów różnej maściAlan-4ever pisze: W sumie dla Martina to może być obraza
Swoją drogą, osoby odstające od tzw 'ogółu', wyróżniające się strojem, makijażem, sposobem zachowania , itp, itd, zawsze były doskonałym obiektem do wylewania wiader pomyj, obrażania i wykpiwania...Niestety, ludzie mają przedziwną skłonność do gnębienia wszystkiego, co nie pasuje do ogólnie przyjętej 'normy'
Ja sama chyba nigdy nie miałabym odwagi ubrać się tak, jak Mart, ale zawsze bardzo podobał mi się jego styl
-
Ania Depeszka
Takie prowokacyjne stroje Martina od zawsze były wpisane w historie Depeche Mode i jest to niejako jeden z charakterystycznych elementów dm który dodaje...pikanterii.Tak czy owak Martin ubrany w kiecki,z makijażem czy bez dla mnie jest the best.
-
Joy
Amen 
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Joy pisze:Sugerowanie, że ktoś może być homoseksualistą, nazywasz 'obrażaniem'?Alan-4ever pisze: Może jego stroje są oryginalneale nie powinno się człowieka za to obrażać
Czy słowo którego nie chcesz przytoczyć na forum jest częścią od roweruAlan-4ever pisze:Tak, w tym wypadku tak ponieważ ten ktoś nie użył pojęcia homoseksualista, tylko czegoś innego, gorszego, ale nie chcę przytaczać tego na forum. Po prostu zetknęłam się z chamskim i niesprawiedliwym oskarżeniem Martina. W sumie dla Martina to może być obraza, w końcu ma żonę i dzieci. Zresztą, to nie jest na temat....
-
Ania Depeszka
E no jak wiecie Martin lubiał zawsze ciuszki w stylu sado - maso,makijaż itp ale nigdy nie był,no wiecie homo..
-
Młody
Tak samo nie rozumiem czepiania się tego czy jest homoseksualistą czy nie.
Problem polega na tym, że nawet jeśli miał żonę to nie ma do końca pewności czy jest homo czy nie tak naprawde.E no jak wiecie Martin lubiał zawsze ciuszki w stylu sado - maso,makijaż itp ale nigdy nie był,no wiecie homo..
Żeby nie było: dla mnie może być kimkolwiek, homoseksualistą, zoofilem, nekrofilem, kosmitą czy wielbłądem, tylko niech dalej gra i tworzy nowe teksty tak jak umie najlepiej
-
Ania Depeszka
No ale jak czytałam w biografii"Obnażeni"J.Millera nie znalazłm tam żadnej wzmianki jakoby Martin miał takie zapędy.
To była dość prowokująca nowość w muzyce
To była dość prowokująca nowość w muzyce
-
Młody
Tyle, że Martin nie musi nam o wszystkim od razu mówić. Nigdy nie ma tak, że o kimś wie się wszystko
Po prostu w wypadku kogoś kto ma takie zasługi jak Martin czepianie się jego orientacji czy zainteresowań jest trochę dziwne (w myśl zasady: mart jest super, ale niedaj boże jak się okaże że jest homo to przestaję słuchać DM bo "p....ów" słuchać nie będę). Albo się kogoś akceptuje takim jaki jest od początku do końca, albo trudno... nie da się kogoś tylko trochę lubić albo tylko trochę nienawidzieć moim zdaniem
Po prostu w wypadku kogoś kto ma takie zasługi jak Martin czepianie się jego orientacji czy zainteresowań jest trochę dziwne (w myśl zasady: mart jest super, ale niedaj boże jak się okaże że jest homo to przestaję słuchać DM bo "p....ów" słuchać nie będę). Albo się kogoś akceptuje takim jaki jest od początku do końca, albo trudno... nie da się kogoś tylko trochę lubić albo tylko trochę nienawidzieć moim zdaniem
-
Ania Depeszka
A ja nie przestane słuchać Depeche Mode choćby niewiem co się miało dziać.Liczy się tylko ich muzyka

-
obi
- Ulubiony utwór: Halo
Ja przestanę słuchać DM jak Martin zacznie chodzić w dresie.
-
Ania Depeszka
Eeee chyba żartujesz??? 
-
Depecha
Dokładnie. Dlatego uznałam to za obrazę._precious_ pisze: Czy słowo którego nie chcesz przytoczyć na forum jest częścią od roweru![]()
A jeśli chodzi o MOJE zdanie na temat strojów Martina, to raczej myślę, że nie ma innej orientacji.
To że się rozwiódł, to prawda??? Nie jestem ostatnio na czasie z newsami...och, jakaż ja staroświecka
-
obi
hahahha no pewnieAnia Depeszka pisze:Eeee chyba żartujesz???
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
a propos tych dresów... takie oto wyobrażenie miałam przez chwilę w głowie: nowa płyta i nowy image dm: dresik^^. dave w niebieskim dresiku adidosa, łańcuch; martin w damskim dresie kolor róż, a fletch pomarańczowy, wszyscy pełen bling
! i w swą elektronikę wprowadzają rap... dobra, precz moja wredna wyobraźnio
.
ciuchy Martina były oryginalne, taki swego rodzaju znak rozpoznawczy i bynajmniej nie oznaka homoniewiadomo.. . To było bardziej Drag Queen Light Ver.
... ale naładniej mu było na ONIP.. te białe spodnie z jakby spódnicą, mega pas EXCITER, i skrzydełka - cud miód
.
ciuchy Martina były oryginalne, taki swego rodzaju znak rozpoznawczy i bynajmniej nie oznaka homoniewiadomo.. . To było bardziej Drag Queen Light Ver.
-
obi
Zastanawiam sie kto najlepiej by rapowałDaria The Revelator pisze:i w swą elektronikę wprowadzają rap...
No i podejrzewam ze w archiwach imprezowych panowie mają pewnie jakies nagrania dla jaj, w przeróżnych innych gatunkach, nie-elektronicznych. Znając ich poczucie humoru - mam nadzieje ze kiedys jakąś jajcarską plytę oficjalnie lub nieoficjalnie wydadzą. Moze pod inną nazwą ?
-
El
widok Martina w dresie z pomalowanymi na srebrno paznokciami jest zabawny