Skąd devotees wzięli swoje nicki?
-
xFOSSAx
- Ulubiony utwór: Leave In Silence
Re: Skąd devotees wzięli swoje nicki?
Fossa (Cryptoprocta ferox) – gatunek drapieżnego ssaka z rodziny Eupleridae, wcześniej zaliczany do łaszowatych (Viverridae), jedyny przedstawiciel rodzaju Cryptoprocta, największy ze ssaków drapieżnych występujących na Madagaskarze.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Taka jesteś drapieżna? 
-
Hien
A co Ty taki zainteresowany? 
Oj Shodan
Oj Shodan
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
Cisza mi tu młodzieży! 
-
xFOSSAx
- Ulubiony utwór: Leave In Silence
tak naprawdę to nie jestem wcale drapieżna ;P
-
Fen.
pytanie, czym dla ludzi jest drapieżność 
Here's where the fun begins.
-
Lucza
- Ulubiony utwór: Shake
Mój nick wziął się z... hmm... Naśmiewałam się kiedyś z gitarzysty pewnego zespołu, facet nazywał się Luca i strasznie mnie to śmieszyło (nie wiem nawet dlaczego), więc zaczęłam nazywać go Lucza. Jakiś czas później zgłosiłam się do gazetki szkolnej i pisząc pierwszy artykuł przypomniało mi się w ostatniej chwili, że trzeba się podpisać jakimś nickiem. Na szybkiego wpisałam Lucza i tak potem na mnie mówili przez całe gimnazjum, więc się przyzwyczaiłam 
-
RadioactiveTangerine
Mój jest wypadkową 2 rzeczy: Radioactive (od Radioactivity - płyty Kraftwerk) i Tangerine (od Tangerine Dream). Czasem występuję też pod starym i nieużywanym już nickiem (jeśli nie da się zmienić) - AmimanPL. Wstydzę się go, serio
Dziecinnie brzmi według mnie.
-
FREE STATE
Od utworu DM, Freestate.
Nawet nie ma co nad tym długo rozmyślać.
Nawet nie ma co nad tym długo rozmyślać.
-
walking
nawet nie musiałeś tego pisać 
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Musial 
Enjoy The Silence
-
shodan
Jestem szczerze zaskoczony FREE STATE.

-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Nikt by na to nie wpadl 
Enjoy The Silence
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Cóż... ponieważ ktoś zwrócił już uwagę na mój nick, pora wyjaśnić, skąd się wziął...
Otóż, kiedyś z elementów znalezionych w jajku-niespodziance złożyłem postać Małego Czarnego Wojownika (nie mam teraz zdjęcia, ale jak będę miał, to wrzucę). Jakiś czas później realizowałem jeden z moich pomysłów artystycznych, na którego głównego bohatera wybrałem tę właśnie postać. Nick jest imieniem, jakie Czarnemu nadałem...
Otóż, kiedyś z elementów znalezionych w jajku-niespodziance złożyłem postać Małego Czarnego Wojownika (nie mam teraz zdjęcia, ale jak będę miał, to wrzucę). Jakiś czas później realizowałem jeden z moich pomysłów artystycznych, na którego głównego bohatera wybrałem tę właśnie postać. Nick jest imieniem, jakie Czarnemu nadałem...
-
Fen.
A co to był za pomysł artystyczny ?Malkolit pisze:Jakiś czas później realizowałem jeden z moich pomysłów artystycznych, na którego głównego bohatera wybrałem tę właśnie postać.
Here's where the fun begins.
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Pytasz, co to za pomysł? Po prostu, od paru lat lubię tworzyć teksty poetyckie... Któregoś razu postanowiłem opowiedzieć za pomocą tych tekstów jakąś konkretną historię (cały czas się rozwija, wciąż nie ukończyłem). Popatrzyłem tylko na to, co miałem pod ręką i pomysł nasunął się sam (to było w kwietniu zeszłego roku). Oprócz tego wytworzyłem sporo innych tekstów.
Nie chcę zanudzać szczegółami, traktuję to jako dodatek do szarej codzienności, który ją ubarwia...
Nie chcę zanudzać szczegółami, traktuję to jako dodatek do szarej codzienności, który ją ubarwia...
-
Rajca
Rob=t. Jak to czytać, skąd takie cudo?
"Robet" "Robrównasięte" "Robert" "Robot"?
"Robet" "Robrównasięte" "Robert" "Robot"?
-
dejmien
A może "Rob Ti" ;P
-
marecki129
marecki129 - swego czasu taki login miałem na skype (numer pierwszy z brzegu jaki przydzielił mi portal do "mareckiego"), na skype dawno mnie nie ma, ale ta zbitka jakoś tak mi się zakodowała w BIOS-ie i tak już zostało.
-
mateo_kozak
Kto czytał Obnażonych, powinien wiedzieć dlaczego taki nick. Na pfdm mam całkiem inny, ale Pan Iskariota tak mi się spodobał, że wybrałem właśnie jego ^.^