Remixes 2: 81–11
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
-
Rajca
A skoro to remixy również nowsze, to dobrze, że jest Wrong od Trenta, jeden z niewielu znośnych miksów najnowszych dokonań.
Ogólnie, PTA miało "twardkie" i jebitne miksy, ale były w jakimś tam tonie dobre. Miksy SOTU to jakoś tak... naaah
Ogólnie, PTA miało "twardkie" i jebitne miksy, ale były w jakimś tam tonie dobre. Miksy SOTU to jakoś tak... naaah
-
FREE STATE
Never, PJ, Behind The Wheel, do jednego z kawałków wcisnął jeszcze podkład z Photographic'a... razem cztery.Czez pisze:Pamietasz jego wszystkie dziela? Jak tak to przypomnij.
Wszystkie poniżej średniej krajowej.
-
FREE STATE
Kolejny remiks do odsłuchu (a nawet do pobrania):
http://pitchfork.com/news/42308-listen- ... eche-mode/
http://pitchfork.com/news/42308-listen- ... eche-mode/
-
Czez
Juz to sluchalem wczoraj i jak na razie dla mnie to lipa. Wielki zawod 
Enjoy The Silence
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Dlatego ja w zasadzie nie słucham remiksów.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Dla mnie bomba, dobre stare brzmienie Röyksopp, widocznie nie przepadasz za nimi akurat no...Czez pisze:Juz to sluchalem wczoraj i jak na razie dla mnie to lipa. Wielki zawod
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Hien
ja też nie przepadam za Royksopp, ale tych remiksów nawet nie sprawdzam.
Tyle fajnej muzy (nawet DM) do słuchania, że szkoda czasu.
ps.: odezwała się moja hipokryzja, wskoczyły mi w playerze remiksy z boxa Sounds i jakoś sobie lecą.
Są sobie w tle i nie przeszkadzają.
Tyle fajnej muzy (nawet DM) do słuchania, że szkoda czasu.
ps.: odezwała się moja hipokryzja, wskoczyły mi w playerze remiksy z boxa Sounds i jakoś sobie lecą.
Są sobie w tle i nie przeszkadzają.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
FREE STATE
Ja nie mam zdania. Nie czekam jakoś uparcie na ten remiks, więc nie podam swojej opinii.
Wolę poczekać na resztę, z Alanowym In Chains, Vince'owym BTW i Freestate na czele...
Wolę poczekać na resztę, z Alanowym In Chains, Vince'owym BTW i Freestate na czele...
-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Mnie tam mało które remixy jarają i to naprawdę musi być coś nowego, a nie jakaś techniawka ze samplami, a wygląda na to, że cały materiał tej płyty na tym się będzie opierał.
A z tym się całkowicie zgadzam.Tyle fajnej muzy (nawet DM) do słuchania, że szkoda czasu.
-
FREE STATE
Ja nie mówię, że się jaram, ale jeżeli mamy za pasem nowe wydawnictwo reklamowane pod szyldem Depeche Mode, to ja chcę i będę o tym rozmawiał, jakie by to nie było... 
Na razie średnio - plus daję za Metric'a i Stargate'a.
Na razie średnio - plus daję za Metric'a i Stargate'a.
-
FREE STATE
Parę nowych informacji:
- Patrick Daughters, reżyser klipu do "Wrong", będzie kręcił wideoklip do Personala '11. Dla mających nadzieję złe wieści: Dave, Martin i Fletch w teledysku nie wystąpią (podobno)
- http://remixes28111.com/ - tutaj możemy sobie zrobić własną okładkę Remixes 2: 81>11

- jako digital download najprawdopodobniej pojawią się:
The Sun And The Rainfall (Black Light Odyssey's Further Excerpts)
The Sinner In Me (SixToes Remix)
I Want It All (Roland M. Dill Dub)
- Dave uważa, że Personal Jesus 2011 jest, tu cytat: "pretty cool"

- Patrick Daughters, reżyser klipu do "Wrong", będzie kręcił wideoklip do Personala '11. Dla mających nadzieję złe wieści: Dave, Martin i Fletch w teledysku nie wystąpią (podobno)
- http://remixes28111.com/ - tutaj możemy sobie zrobić własną okładkę Remixes 2: 81>11
- Dave uważa, że Personal Jesus 2011 jest, tu cytat: "pretty cool"
-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
SOTU też był "pretty cool"
.
A to z tą własną okładką - nie wiem, czemu przy SOTU nie było czegoś podobnego... "Ułóż bierki po swojemu!". Z resztą... Mówiłam już, że mnie się ten napis dEpEcHe MoDe kojarzy z tym?
. Takiego pisma używają jedenastolatki w pamiętnikach. Well, zmiana targetu?
A to z tą własną okładką - nie wiem, czemu przy SOTU nie było czegoś podobnego... "Ułóż bierki po swojemu!". Z resztą... Mówiłam już, że mnie się ten napis dEpEcHe MoDe kojarzy z tym?
-
Czez
No mnie koncepcja okladki tez sie nie podoba.
Enjoy The Silence
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
1. Klip żeby był dobry niekoniecznie musi pokazywać zespół, zwłaszcza że chłopcy pierwszej młodości nie są i Mart już gładki i pikny nie jest.FREE STATE pisze:Parę nowych informacji:
- http://remixes28111.com/ - tutaj możemy sobie zrobić własną okładkę Remixes 2: 81>11![]()
- Dave uważa, że Personal Jesus 2011 jest, tu cytat: "pretty cool"![]()
2. Ciekaw jestem tych digital downloads, SixToes dotychczas robiło dużo dobrego z numerami DM, Black Light Odyssey też fajnie zremiksowało Oh Well moim zdaniem.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Czez
Slyszalem ostatnio remiksy z PJ 11 i nawet nie sa takie beznadziejne.
Enjoy The Silence
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Był i jest.Miri pisze:SOTU też był "pretty cool".
-
Hien
i będzie
-
Fen.
Przynajmniej to była i jest niezła płyta.
A remiksy - była płyta to teraz automat DM wydaje coś starego lekko polakierowanego, co utrzyma ciągłość finansową, wg ustalonego planu 10 - letniego.
Nie mówię, że tragedia, posłuchać pewnie posłucham, ale nie dla takich wrażeń słucham muzyki.
A remiksy - była płyta to teraz automat DM wydaje coś starego lekko polakierowanego, co utrzyma ciągłość finansową, wg ustalonego planu 10 - letniego.
Nie mówię, że tragedia, posłuchać pewnie posłucham, ale nie dla takich wrażeń słucham muzyki.
Here's where the fun begins.
-
Hien
Ta kompilacja ma też konkretny target. Są ludzie, którzy ucieszą się, że mają składankę na imprezę i to w całości z muzyką Depesz Mode.
Płyta dla fanów remiksów, nie koniecznie wywijania dupą (chociaż z tego co widzę to głównie takie remiksy się pojawią).
Do tego są jeszcze kolekcjonerzy, oni mają najbardziej przesrane bo muszą mieć każdą możliwą wersję.
Kasa kasą, ale ktoś tam się z takiego pakietu ucieszy.
Płyta dla fanów remiksów, nie koniecznie wywijania dupą (chociaż z tego co widzę to głównie takie remiksy się pojawią).
Do tego są jeszcze kolekcjonerzy, oni mają najbardziej przesrane bo muszą mieć każdą możliwą wersję.
Kasa kasą, ale ktoś tam się z takiego pakietu ucieszy.