Polityka
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Hehe, nie jestem pelnoletni żeby glosować, ale jakbym byl to bylaby to... Samoobrona. Prezydent oszolom może spróbować zrobić rewolucję. A jak coś schrzani rewolucja zrobi się sama i może coś się zmieni w tym zaspanym państwie...
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
kawoszka
No wlasnie...Potem jednak jak cos nie pasuje to sie psioczy,a samemu sie nie poszlo oddac glos bo po co....Fakt,nasz kraj jest niezle #%@$&*#!szajajaba pisze:
A głosowac nie pójdę, nie lubię polityki, nie interesuje mnie ona. Jest to jakieś pójście na łatwiznę zapewne, ale uważam, że i tak znaczne większość Polaków się tym interesuje, więc ja sobie odpuszczam...
Tylko czy taka bierna postawa cos polepszy,watpie...Ja jeszcze sie waham na kogo oddac glos, jednak zrobie to,co mi szkodzi ...
-
szajajaba
Przepraszam bardzo, ale ja nie psioczę na ten nasz dziwny kraj... Jest, jaki jest, a czy ktoś pwiedział, że gdzie indziej jest lepiej??? W innych krajach tez nie wsio jest różowiutkie i słodkie...
-
kawoszka
Spokojnie,nie denerwuj sie....Zlosc pieknosci szkodzi
Chodzi mi jedynie o to,ze nie powinno sie takich spraw zostawiac swojemu wlasnemu losowi.Kiedy mozemy o czyms zadecydowac,to dlaczego przechodzic obok tego obojetnie....
Mnie tyz polityka nie kreci ale moze w koncu bedzie lepiej...Na pewno nie dzisiaj i jutro,wszystko zalezy od ludzi,a Ci coraz bardziej staja sie obojetni na takie rzeczy.Zwlaszcza Polacy maja tendencje do wiecznego narzekania-tak juz sie przyjelo,nie twierdze,ze gdzies indziej jest super,miodzio,nie 
Chodzi mi jedynie o to,ze nie powinno sie takich spraw zostawiac swojemu wlasnemu losowi.Kiedy mozemy o czyms zadecydowac,to dlaczego przechodzic obok tego obojetnie....
-
Jacek DM
Lepiej już nie będzie.
-
SuNsHinE
a gdzie sdpl ??.....
ja caly czas stawiam na borowskiego.... dzisiaj bylo w moim miescie spotkanie z nim i z przyjemnoscia sobie go posluchalem.... na drugim miejscu jest cimoszewicz....
ja caly czas stawiam na borowskiego.... dzisiaj bylo w moim miescie spotkanie z nim i z przyjemnoscia sobie go posluchalem.... na drugim miejscu jest cimoszewicz....
-
kawoszka
Czyli jestes czerwony jak ja,kurde....SuNsHinE pisze:a gdzie sdpl ??.....
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Cimoszewicz - ostatni z czerownych - WON 
-
kawoszka
Mateuszku....A Ty na kogo pojdziesz oddac swoj cenny glos?
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
na Donalda
-
kawoszka
Czyli tak jak Jacobs....
Donald jak dla mnie jest za bardzo bezplciowy,takie cieple kluchy....
Donald jak dla mnie jest za bardzo bezplciowy,takie cieple kluchy....
-
SuNsHinE
szczerze mowiac bylem kiedys w mlodziezowce po, ale sie wypisalem..... moim zdaniem jedyna sensowna partia w polsce jest upr, ale niestety nie maja szans w wyborach... za malo inteligencji w polsce....
-
Jacek DM
Popieram. To też moja ulubiona partia.SuNsHinE pisze:szczerze mowiac bylem kiedys w mlodziezowce po, ale sie wypisalem..... moim zdaniem jedyna sensowna partia w polsce jest upr, ale niestety nie maja szans w wyborach... za malo inteligencji w polsce....
-
Erwartungen
a ja w wyborach zagłosuję na Tuska, ale jest to u mnie decyzja strategiczna
- wyjaśniam dlaczego.
Wiadomo, że nie trawię róźnych Giertychów i Lepperów. O nich w ogóle nie chcę dyskutować, na szczęście szans wielkich nie mają (chociaż Lepper może jeszcze ukąsić)
Nie za bardzo chciałbym w Polsce prezydenta Cimoszewicza, a ponieważ szanse ma spore, więc głosuję na Tuska. Po pierwsze dlatego że go zdecydowanie wolę od Kaczyńskiego, po drugie: jeśliby do drugiej tury weszli Kaczyński i Cimoszewicz to boję się o (jak to powiedziała Kawoszka) ciepłokluchowategoTuska i jego bardziej niż w przypadku Kaczyńskiego "rozmyty" elektorat. Wydaje mi się po prostu że elektorat Tuska mógłby się podzielić po równo na Cimoszewicza i Kaczyńskiego.
Natomiast elektorat Kaczyńskiego chyba jest bardziej wrogi Cimoszewiczowi i oddadzą w większości głosy na Tuska. I dlatego chcę Tuska w drugiej turze i na niego pójdę głosować.
Dużym szacunkiem darzę Borowskiego. Wg mnie człowiek z zasadami, solidny i uczciwy reprezentant lewicy. Niemniej szans chyba nie ma, podobnie jak Korwin Mikke..
ostatecznie - TUSK
Wiadomo, że nie trawię róźnych Giertychów i Lepperów. O nich w ogóle nie chcę dyskutować, na szczęście szans wielkich nie mają (chociaż Lepper może jeszcze ukąsić)
Nie za bardzo chciałbym w Polsce prezydenta Cimoszewicza, a ponieważ szanse ma spore, więc głosuję na Tuska. Po pierwsze dlatego że go zdecydowanie wolę od Kaczyńskiego, po drugie: jeśliby do drugiej tury weszli Kaczyński i Cimoszewicz to boję się o (jak to powiedziała Kawoszka) ciepłokluchowategoTuska i jego bardziej niż w przypadku Kaczyńskiego "rozmyty" elektorat. Wydaje mi się po prostu że elektorat Tuska mógłby się podzielić po równo na Cimoszewicza i Kaczyńskiego.
Natomiast elektorat Kaczyńskiego chyba jest bardziej wrogi Cimoszewiczowi i oddadzą w większości głosy na Tuska. I dlatego chcę Tuska w drugiej turze i na niego pójdę głosować.
Dużym szacunkiem darzę Borowskiego. Wg mnie człowiek z zasadami, solidny i uczciwy reprezentant lewicy. Niemniej szans chyba nie ma, podobnie jak Korwin Mikke..
ostatecznie - TUSK
-
kawoszka
Myslimy podobnie...Erwartungen pisze:
-
Jacek DM
Ci, którzy nie kradną - szans nie mają w wyborach. Wygra najsprytniejszy,najwięcej obiecujący,ten który najlepiej zrobi ludzi w ...
:):)
-
kawoszka
Tez mi odkrycie...Tak jest ,bylo i bedzie 
-
SuNsHinE
no kurde..... populizm i demagogia to najlepsze sposoby na wygranie wyborow... w polsce zdecydowana wiekszosc to prosci ludzie, szara masa, do ktorej najlepiej docieraja takie puste slogany, nic nie znaczace haselka.... "balcerowicz musi odejsc"..... nikt nie wie dlaczego, po co, ale krzycza z lepperem......
-
SweetLittleGirl
Zanim zagłosuję, muszę zobaczyć zdjęcia wszystkich kandydatów 
Kazdy ma jakieś kryteria
Kazdy ma jakieś kryteria