Wśród moich teżkredka pisze:zdecydowanie "just cant gey enough"![]()
wsrod moich znajomych jest to piosenka, ktora odrazu wywoluje usmiech na twarzy
Najweselsza piosenka Depeche Mode.
-
puma
just cant gey enough-też mi się tak wydaje,teledysk mnie rozwala najbardziej ,jeszcze na dodatek moja kumpela nie wiedziała ze to DM gra i zaczeła tańczyć na imprezce pózniej sie zdziwiła ze na DM tańczyła chociaż ich wogóle nie lubi
-
Ania Depeszka
Oni tak śmiesznie wyglądali w J.C.G.E.

-
puma
Dokładnie
ubrania też mieli wypaśne

-
Młody
DM nie dają się tak po prostu nie lubićzaczeła tańczyć na imprezce pózniej sie zdziwiła ze na DM tańczyła chociaż ich wogóle nie lubi
-
Ania Depeszka
No nie wiem czy takie maxymalne.Marnych reżyserów wybierali.Dopiero Anton..to jest klasaMłody pisze:DM nie dają się tak po prostu nie lubićzaczeła tańczyć na imprezce pózniej sie zdziwiła ze na DM tańczyła chociaż ich wogóle nie lubiKażdy znajdzie tu coś dla siebie. Ogólnie ich pierwsze teledyski z punktu widzenia dzisiejszej techniki są maksymalne...
-
Młody
Wiadomo, że nie było wtedy Antka, ale możliwości techniczne też były dużo mniejsze niż teraz. Ważne, że fajnie się je ogląda mimo upływu z hakiem 20 lat.
-
puma
Uwierz mi że w jej przypadku da sie nie lubić ja ja znam od 11 lat więc troche sie znam na tym co ona lubi a czego nieeMłody pisze:DM nie dają się tak po prostu nie lubićzaczeła tańczyć na imprezce pózniej sie zdziwiła ze na DM tańczyła chociaż ich wogóle nie lubiKażdy znajdzie tu coś dla siebie. Ogólnie ich pierwsze teledyski z punktu widzenia dzisiejszej techniki są maksymalne...
-
Młody
No wybacz ale jak komuś się podoba dany kawałek (bo tak to zrozumiałem) a później się dziwi bo tego zespołu nie lubi to cóż powiedzieć
Może nie jest z nią tak źle. Trzeba ją atakować większymi dawkami i nie mówić ze to DM 
-
puma
Hehe dobre lecz ona jak narazie tylko ta piosenke lubi jakos wpadła jej w ucho i jak narazie nie ma zamiaru ich słuchac 
-
Młody
Każdego da się przekonać jakoś. Skoro jedna jej się podobała to przy odpowiednim rozegraniu może by się jednak przekonała
Ale ty ją znasz, więc pewnie wiesz lepiej 
-
puma
No tak ale ona była raz czy dwa na imprezce z muzyką DM i miała ich juz dośc fakt ze da sie przywyczaić ale ona jakos nie stara sie słuchać tego zespołu i jak narazie trzyma sie tego 
-
kwak
Moim zdaniem napewno jedną z najweselszych jest A Photograph Of You z A Broken Frame 
-
Ania Depeszka
Jak by ktoś się uparł to by powiedział że wszystkie piosenki DM z czasów Vince są śmieszne.
Pare dni temu puściłam kumpeli tak dla jaj"Just can't get enough"
i na jej twrzy pojawił się uśmich od ucha do ucha
Była zdziwiona co to za DM,jakieś takie dziwne,niepodobne do tego DM co teraz 
-
Depecha
Co za monotonia....Just can't get enough 
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
jak dla mnie przede wszystkim Boys Say Go! i Just Can't Get Enough, ten pierwszy ma pojechane brzmienie i działa na mnie chyba nawet bardziej niż ten drugi 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
JIGGA_SOUND_GEAR
Pierwszy raz ktos docenił 'Boys Say Go' 
-
cam101_little15
Just can't get enough i master and servant 
-
Depecha
Ostatnio stwierdziłam, że do tego można tematu można zaliczyć "What's your name?" z Speak&Spell, szósty utwót na płycie
W sumie cofnąć o parę kawałków na płycie i byłoby Boys Say Go 
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
'what's your name?' i 'sometimes i wish i was dead'.