Palicie papierosy?

Awatar użytkownika
Beata
Ulubiony utwór: Little 15

Re: Palicie papierosy?

Post 24 maja 2009 04:03

dym papierosowy wyczuję szybciej niż ktokolwiek inny; i szybciej niż ktokolwiek inny staram się przed nim uciec;
w domu nie miałam, nie mam i nie będę miała popielniczki dla gości; znajomym palącym nie pozwalam wyjść na balkon w celu palenia;
palącej nagminnie na balkonie sąsiadce zagroziłam, ze w odwecie będę wieczorami wystawiać słoik nitro odkręcony; ja mogę spać w innym pokoju; ona nie - ma kawalerkę :D
ponadto - palacz choćby nie wiem, ile zjadł miętowej gumy, zawsze będzie śmierdział odorkiem gębowo-papierosowym na odległość pół metra podczas rozmowy i zwykłego oddychania;
taki oddech z zaskoczenia - przyprawia mnie o mdłości;
być może ostro,ale ja jestem po prostu wrogiem palenia;
moja mamm rzuciła pety 10 lat temu; i wygląda młodziej teraz, niż dekadę temu; nie śmierdzi, nie dyszy po małym wysiłku i ma piękną cerę :)
Awatar użytkownika
prey

Post 26 maja 2009 10:07

Na co dzień nie, ale po głębszym większym tak. Jeden wystarczy i płuca nakarmione.
Nie znam żadnej płyty z dyskografii Recoil, ale jestem jego fanem od wielu lat.
Awatar użytkownika
shodan
Ulubiony utwór: Halo

Post 26 maja 2009 23:17

Beata pisze:w domu nie miałam, nie mam i nie będę miała popielniczki dla gości; znajomym palącym nie pozwalam wyjść na balkon w celu palenia;
U mnie w domu też nie ma palenia. Tym bardziej w samochodzie. No ale na balkonie czy tarasie to pozwolę. Już taki to nie jestem. :D
Raz tylko przy wódeczce zapaliłem z 5 fajek (wieki temu) i potem na drugi dzień łeb mi chciało rozwalić. Więc pomyślałem sobie - a po cholerę mi to gówno. :co:
Awatar użytkownika
BL Zebub
Ulubiony utwór: Photographic

Post 27 maja 2009 00:37

Uwielbiam palic, pierwsze co robie po przebudzeniu to odpalam DeLonghi, parze kawe, pienie mleko, sypie trzy lyzeczki cukru i odpalam, zanim skoncze filizanke wypalam jeszcze trzy sztuki, a pozniej siadam na kibelek i znowu odpalam...
newdress pisze:Współczuję.
Coz za wysublimowana forma zwiekszenia postcount.
astiz

Post 27 maja 2009 00:45

Współczuję.
Awatar użytkownika
Fanta

Post 03 cze 2009 13:08

Beata pisze:znajomym palącym nie pozwalam wyjść na balkon w celu palenia
Twój balkon,Twoja sprawa..ale to chyba przesada... :/

kopce jak smok,ale w domu nie palę-wychodzę pod drzwi,a jak leje albo mróz siarczysty, grzecznie schodzę do garażu...
...więc znajomi siłą rzeczy tak samo :)

@Shodan..ja kawę słodzę ok.4-5 łyżeczek (zależnie od jej mocy) :D :lol: :rotfl:
Homo Gothikus Industrialis / back to life...
Awatar użytkownika
devotional
Ulubiony utwór: Master And Servant

Post 03 cze 2009 17:28

The Darkest Star pisze:wracając do tematu.. nie mogę pojąć jak można kopcić w samochodzie ;( to przekracza wszelkie granice.. zwymiotowałabym gdyby kierowca auta, którym jadę w danej chwili kopcił :co:
Cóż, prawda. Zdarza mi się czasem wypalic fajki 2, albo 3, mam sporo palących znajomych, ale NIGDY PRZENIGDY NIKT nie zapali w moim samochodzie. Ja tymbardziej ;p Nie znoszę tego. Zazwyczaj popiół trafia na posadzkę albo fotele, tapicerka je.bie jeszcze przez kilka tygodni, aż odrzuca jak się drzwi otworzy i wietrzenie nie pomaga. Chcesz zajarac - zatrzymamy się. Nie? To wyjazd.
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
Awatar użytkownika
BL Zebub
Ulubiony utwór: Photographic

Post 03 cze 2009 19:36

devotional pisze:
The Darkest Star pisze:wracając do tematu.. nie mogę pojąć jak można kopcić w samochodzie ;( to przekracza wszelkie granice.. zwymiotowałabym gdyby kierowca auta, którym jadę w danej chwili kopcił :co:
Cóż, prawda. Zdarza mi się czasem wypalic fajki 2, albo 3, mam sporo palących znajomych, ale NIGDY PRZENIGDY NIKT nie zapali w moim samochodzie. Ja tymbardziej ;p Nie znoszę tego. Zazwyczaj popiół trafia na posadzkę albo fotele, tapicerka je.bie jeszcze przez kilka tygodni, aż odrzuca jak się drzwi otworzy i wietrzenie nie pomaga. Chcesz zajarac - zatrzymamy się. Nie? To wyjazd.
Jakbym slyszal swoja malzonke ;]
A ja w swoim puszczam sobie muze i odpalam..., brakuje mi tylko swiezo palonej kawy.
btw. moze ktos widzial ekspres podlaczany przez zapalniczke ;)
Awatar użytkownika
wojtek_krakow
Ulubiony utwór: Rush

Post 03 cze 2009 20:05

Rzucam fajki. Rzucam odkąd zacząłem palić czyli jak przyjechałem studiować do Krakowa 6 lat temu. Najgorsze jest to, że nie wyobrażam sobie piwka bez fajki. Nie wyobrażam sobie spotkać kumpla po latach i nie napić się z nim piwka i nie zapalić do piwka fajki.
tylko przed siebie
Awatar użytkownika
Marcin
Ulubiony utwór: Secret to the End

Post 03 cze 2009 22:23

wojtek_krakow pisze:Rzucam fajki. Rzucam odkąd zacząłem palić czyli jak przyjechałem studiować do Krakowa 6 lat temu. Najgorsze jest to, że nie wyobrażam sobie piwka bez fajki. Nie wyobrażam sobie spotkać kumpla po latach i nie napić się z nim piwka i nie zapalić do piwka fajki.
Przerobiłem to , nie pale 4 miesiące ,na początku to ciagneło jak cholera ,a ostatnio byłem na imprezie wypiłem może ze 6 piw i nie ciągneło, a piwo smakowało inaczej o wiele lepiej :tak: .
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
Awatar użytkownika
devotional

Post 03 cze 2009 22:52

Bez filtra nie podchodź ;p ja częściej niż zwykłe wolę odłożyc kasę i kupic sobie jakiś odjechane cygaro. A potem smakowac, do szklaneczki whiskacza ^^

ale ze mnie burżuj ...
Awatar użytkownika
Hien

Post 03 cze 2009 22:53

Ja się nie znam na cygaretach, nie doceniłbym tego smaku, szkoda kasy.
Wolę kupić butelke Southern Comfort i strzelać driny ze Spritem, starczy na długo i smakuje zajebiscie.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
Awatar użytkownika
Hien

Post 03 cze 2009 23:23

devotional pisze:Szatany walę sporadycznie ;p Wolę ultramocną herbatę - na pół szklanki wody 3 torebki herbaty i do tego 6 - 7 łyżek cukru. Mocniejsze niż seta.
Do tego cygaro i pół litra wody z kranu na popite. Zestaw małego pawia :]
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
Awatar użytkownika
shodan
Ulubiony utwór: Halo

Post 03 cze 2009 23:24

Hien pisze:Razem tak +20 ale jednocześnie masz - 10 za "szatana" więc i tak masz 10.
Co wy tu w jakieś RPG się bawicie hultaje? Dajecie sobie punkty, a ja wciąż na najniższym poziomie? :D
Awatar użytkownika
devotional

Post 03 cze 2009 23:25

Żadnych cygar. A taka herbata wtedy i tylko wtedy, gdy już oczy padają nawet gdy palcami blokuję powieki ;(
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 04 cze 2009 12:50

Temat o fajkach posprzatany. Wydzielone posty o kawie znajdziecie w OFF MODE.
Awatar użytkownika
Fanta

Post 04 cze 2009 13:04

ale kawa bez papierosa jest niedobra :P teraz właśnie idę zapalić,z kubeczkiem kawusi w łapce :D
Homo Gothikus Industrialis / back to life...
astiz

Post 07 cze 2009 23:31

Ostatnio zgrałem sobie na jakiejś czaterii dziewczynę;umówiliśmy się na rynku,spoko,cześć-cześć,ble ble,takie tam gadanie i ona wyjmuje szlugi.
Ona:
-Jesteś metalem?
Ja :
-Tak.Jestem metalem.Śpieszę się trochę,może spotkamy się innym razem?
Ona:
-Nie palisz?
Ja:
-Nie.Wybacz,śpieszy mi się.
Ona:
-No to kiedy śię spotkamy?
Ja:
-Dam ci znać.Napiszę.Pa!

Nie napisałem już nigdy. :fuckyou:
Awatar użytkownika
devotional

Post 07 cze 2009 23:40

Newdress, jesteś metalem? ;(
astiz

Post 08 cze 2009 00:35

Nie.Spoko nie jestem ;) Odpowiedziałem tak tylko tej baleciarze,a niech se myśli,że jestem metalem :lol: