Moja konkluzja taka, że herbata wiśniowo-migdałowa jest świetnym wyborem na popołudnie.
I że muszę czytać więcej książek.
elliott pisze:Wiem coś o tym
i na srakedejmien pisze:Whiskey dobrze robi na ból brzucha.
Dlatego ja sprawę że tak powiem anulowałam, nawet całkiem niedawno, myślałam że gorzej pójdzie, ale dół był tylko przez pierwszą godzinę, oto jak sprawę zobojętniła odległość i czasKesja42 pisze:elliott pisze:Wiem coś o tym
eh... dobrze nie być samemu w obliczu tego cierpienia.a odległość + czas... długi czas to już w ogóle
chyba podzielę twój loselliott pisze:Dlatego ja sprawę że tak powiem anulowałam, nawet całkiem niedawno, myślałam że gorzej pójdzie, ale dół był tylko przez pierwszą godzinę, oto jak sprawę zobojętniła odległość i czasKesja42 pisze:elliott pisze:Wiem coś o tym
eh... dobrze nie być samemu w obliczu tego cierpienia.a odległość + czas... długi czas to już w ogóle
Ale Tobie życzę więcej wytrwałości i cierpliwości
jeśli uczucie jest prawdziwe i wypracowane przez dwie kochające się osoby- nic go nie zniszczy, ani czas ani odległość ani przeciwności losu- i nie ważne jakie by one były...Kesja42 pisze:... odległość ma ogromną moc, zabija wiele uczuć