Dokladnie to sa Zlotniki.
2009-05-23 Warsaw, Gwardia Stadium, Poland (CANCELLED)
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Re: 23 maj 2009 - Warsaw, Gwardia Stadium
Jak mi slal t-shirt z Rose Bowl po aukcji dla Karolka to jeszcze na paczce byl ten adres z Limanowska.

-
DT
ludzie co wy.......przecież koncert będzie
poza tym nie ma info że oficjalnie odwolano i tylko zwrot kasy obowiązuje czy się myle?
w sumie to kupilem bilet w empiku a paragona niet wiec chyba tylko pamiątka zostanie
poza tym nie ma info że oficjalnie odwolano i tylko zwrot kasy obowiązuje czy się myle?
w sumie to kupilem bilet w empiku a paragona niet wiec chyba tylko pamiątka zostanie
fu..'em and their law
-
Rajca
A ja jak napisałem. Mam to w mojej zgrabnej, młodej i jędrnej pupie. Zwrot i kasa leci na Porcupine Tree.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
, jasne czas sie zaczal cofacd2t6 pisze:udzie co wy.......przecież koncert będzie![]()
Enjoy The Silence
-
Hien
No jaki lanser!Rajca pisze:mojej zgrabnej, młodej i jędrnej pupie
Może Cię do reklamy AXE wezmą
I to mi się podobaRajca pisze:Zwrot i kasa leci na Porcupine Tree.
Bawimy się na Porkach!
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
ja tez zamierzam oddać.. 175zł przyda mi się.
a jak zrobią koncert to wtedy kupię ponownie.
tym bardziej że brakuje mi 12zł do openera.
a jak zrobią koncert to wtedy kupię ponownie.
tym bardziej że brakuje mi 12zł do openera.
-
em.
Jego? Jego mogą do reklamy pierniczków najwyżejHien pisze:Może Cię do reklamy AXE wezmą
U mnie dokładnie to samo...Rajca pisze:Zwrot i kasa leci na Porcupine Tree.
I nie wiem czy mi przyjmą ten mój bilet, zakupiony w zielonogórskim sklepiku muzycznym. Oby
gwiazdy...
-
Rajca
A widziała, widziała pupę? Ja się pytam!!
Chcesz powiedzieć, przez to że "ty też", że wybierasz się na Stevena, Colina, Gavina i Richarda i Johna? Czy tak?!
Chcesz powiedzieć, przez to że "ty też", że wybierasz się na Stevena, Colina, Gavina i Richarda i Johna? Czy tak?!
-
em.
Nie i nie chcę zobaczyć 
Zgadza się, wybieram
Ja też, ja też.
Zgadza się, wybieram
Ja też, ja też.
gwiazdy...
-
Rajca
To Ty zaczęłaś. Ja niczego nie proponowałem. A potem wychodzi, że to ja zaczynam. A z wami babami...
-
em.
Już, już nic nie mówię 
gwiazdy...
-
Hien
Z Wami to jak w pszeczkolu 
Ja się do Was na Porkach nie przyznaje!
-
bARREL
- Ulubiony utwór: Poison Heart
zapewne MuzArt na poczatku deptaku?em. pisze:...I nie wiem czy mi przyjmą ten mój bilet, zakupiony w zielonogórskim sklepiku muzycznym. Oby
-
Rajca
Hien pisze:Z Wami to jak w pszeczkolu
A kto by Cię tam chciał
-
Hien
Steven! Steven by chciał!
-
Jari
Marzyciel... Znam troszkę Steven'a i on by Cie nie chciał
Woli panny...
-
Hien
No to mnie równo zgasiliście 
Nawet na Wilsona liczyć nie mogę...
Nawet na Wilsona liczyć nie mogę...
-
Nati
- Ulubiony utwór: Stripped
A ja Wam powiem tak...
Jeśli Panowie nie pofatygują się jednak do Wawy a będą tłukli koncerty gdzie popadnie tylko u nas nie zagrają (a zanosi się na to) to dla mnie osobiście jest koniec z Depeche Mode. Koncert u nas sprzedał się błyskawicznie, był jedyny w Polsce i jeśli mimo wszystko wypną się na Polaków ja wypinam się na nich. Ktoś ma mnie w dupie...ja mam go dalej. Ja nie będę jechała do Berlina (jak zaproponował mi małżonek) ich zobaczyć i wpadać w spazmy na koncercie. Sorry, ale miejmy szacunku trochę do samego siebie. Kolejne koncerty wchodzą na listę a nas jak nie ma tak nie ma. Kochani, tak się nie robi! Jadą po bandzie i czasami mi się wydaje, że mają nas głeboko w dupie bo cokolwiek nie zrobią i tak pobiegniemy po płytę i tak pójdziemy na koncert nawet jakby Gahan miał nam pokazać zawartość rozporka.
A wcześniej zobaczycie mnie na bluzgatorze jak ich błogosławię. To tyle z osobistych żali Natusi...

Jeśli Panowie nie pofatygują się jednak do Wawy a będą tłukli koncerty gdzie popadnie tylko u nas nie zagrają (a zanosi się na to) to dla mnie osobiście jest koniec z Depeche Mode. Koncert u nas sprzedał się błyskawicznie, był jedyny w Polsce i jeśli mimo wszystko wypną się na Polaków ja wypinam się na nich. Ktoś ma mnie w dupie...ja mam go dalej. Ja nie będę jechała do Berlina (jak zaproponował mi małżonek) ich zobaczyć i wpadać w spazmy na koncercie. Sorry, ale miejmy szacunku trochę do samego siebie. Kolejne koncerty wchodzą na listę a nas jak nie ma tak nie ma. Kochani, tak się nie robi! Jadą po bandzie i czasami mi się wydaje, że mają nas głeboko w dupie bo cokolwiek nie zrobią i tak pobiegniemy po płytę i tak pójdziemy na koncert nawet jakby Gahan miał nam pokazać zawartość rozporka.
A wcześniej zobaczycie mnie na bluzgatorze jak ich błogosławię. To tyle z osobistych żali Natusi...
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
A ja się tak zastanawiam... może do zespołu doszły słuchy o zajściach na Gwardii, widzieli na YouTube bootleg i już uznali że PL mają z głowy? 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Jari
Może być... ty masz kurde rację... TV pokazała - znaczy można odfajkować...