Palicie papierosy?

Awatar użytkownika
Hien

Re: Palicie papierosy?

Post 08 cze 2009 00:38

Dziwna ta Twoja historia :roll:
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
astiz

Post 08 cze 2009 00:57

Pod jakim względem?
Kolesiówa wyjęła szluga no i się zawiodła,bo ja nie cierpię takich.
Awatar użytkownika
Hien

Post 08 cze 2009 01:08

To po cholere umawiasz się z laskami na czatach?
Żeby potem je w ten sposób spławiać jak wyciągną fajke? Nie czaje tego zupełnie ale spoko, każdy robi po swojemu ale jak już się człowiek głupio wpakował to wypada chociaż zostać z twarzą. Takie moje zdanie.
Tak mi się przypomniał ten dowcip z dzielnym rycerzem "tu się nie ma co zastanawiać, tu trzeba spi....lać" :twisted:
astiz

Post 08 cze 2009 01:16

Jakbym wiedział że pali,to bym się nie umawiał.Daję tylko do zrozumienia,że kobiety które palą (przynajmniej przy mnie) w ogóle mnie nie interesują.
Awatar użytkownika
Hien

Post 08 cze 2009 01:25

No to bądź teraz mądry Newdress po szkodzie i ustaw sobie na czacie nicka "GorącyNiepalący" i po sprawie.
No i dziwie się, że gadając na necie nie poruszyłeś kwestii papierosów skoro jest ona dla Ciebie taka istotna. Nie tolerujesz lasek, które smoczą i umówiłes się na realu nie wiedząc czy babka pali czy nie? To Stary, logika jak z Harlekina :D
astiz

Post 08 cze 2009 01:38

Ja zwykle tego nie mówię wprost,że nie toleruję palących,powinna sama się domyśleć.
Zresztą,to jej zapalenie szluga odebrałem jak zwykłe chamstwo i mogłem być dla niej nawet niemiły,jednak się powstrzymałem,a nawet się uśmiechnąłem na pa pa.
Awatar użytkownika
Hien

Post 08 cze 2009 01:51

newdress pisze:Ja zwykle tego nie mówię wprost,że nie toleruję palących,powinna sama się domyśleć.
Skąd domyslić? Z fusów? Z układu liter czy ich koloru? Miałeś to napisane na czole?
Ja się nie domysliłem, że nie tolerujesz palaczy, samo to że nie palisz o niczym nie świadczy.
newdress pisze: Zresztą,to jej zapalenie szluga odebrałem jak zwykłe chamstwo i mogłem być dla niej nawet niemiły,.
Brzmi jakbyś miał uraz z dzieciństwa, jakby wszyscy się nad Tobą pochylali i dmuchali dymem z petów. Czyli mam rozumieć, że każdy kto przy Tobie zapali papierosa jest automatycznie chamem i prostakiem? lol
Awatar użytkownika
Rajca

Post 08 cze 2009 09:51

Bo to jest jej święty obowiązek, żeby wiedziała już na czacie, ze obywatel X nie lubi fajek.
Popieram newdressa, to jest nie tyle chamstwo co prostactwo, wręcz wieś co tańczy, śpiewa a na dodatek w szambie się myje. Swołocz i gburstwo napędzane brakiem wychowania.
Ja bym poszedł dalej, z tego co wiem masz glany kolego, a wiadomo co się nimi robi- glanuje. Obijesz takiej raz i drugi mordę i nie sięgnie po fajkę w towarzystwie spotkanego na czacie koleżki, nigdy!
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 08 cze 2009 09:57

Wrze Twa stalowka. :mrgreen:
Awatar użytkownika
The Darkest Star

Post 08 cze 2009 12:41

Rajca pisze: Obijesz takiej raz i drugi mordę i nie sięgnie po fajkę w towarzystwie spotkanego na czacie koleżki, nigdy!
dobre. dobre.
niezła rada :8
taka.. resocjalizująca.. wychowawcza metoda wręcz ;(
astiz

Post 08 cze 2009 22:10

Hien pisze:
Skąd domyslić? Z fusów? Z układu liter czy ich koloru? Miałeś to napisane na czole?
Ja się nie domysliłem, że nie tolerujesz palaczy, samo to że nie palisz o niczym nie świadczy

Brzmi jakbyś miał uraz z dzieciństwa, jakby wszyscy się nad Tobą pochylali i dmuchali dymem z petów. Czyli mam rozumieć, że każdy kto przy Tobie zapali papierosa jest automatycznie chamem i prostakiem? lol
Nie mam urazu do palaczy jako takich,wielu mam takich znajomych.
Jednak ona się ze mną umówiła jako potencjalna "przyszła partnerka życiowa",a od swojej partnerki wymagam,żeby nie paliła papierosów.
Rajca,rozbawiłeś mnie ;)
Awatar użytkownika
olz
Ulubiony utwór: in your room

Post 08 cze 2009 23:02

Trzeba sobie bylo, kur.wa, jak Hien radzil, na czole napisac, WY.PIERDALAJ Z FAJAMI, SUKO :|
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
astiz

Post 08 cze 2009 23:39

Na każdym portalu nieważne.
Awatar użytkownika
olz

Post 08 cze 2009 23:46

Nie mam slow, serio.
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 08 cze 2009 23:48

newdress pisze:Na każdym portalu na jakim mam konto,jest wyraźnie napisane: "Szukam niepalącej".
Jak chcesz to do kompletu ustawie Ci taka range tutaj na forum. :grins:
astiz

Post 08 cze 2009 23:52

Nienawidzę smrodu,czy to się komuś podoba,czy nie.Nie dbam o to.
slick,nie nabijaj się.
Awatar użytkownika
olz

Post 08 cze 2009 23:58

Nie chodzi o to, ze nienawidzisz smrodu, tylko o to, ze dyskrimnujesz osoby, ktore pala. Dwie rozne bajki, moj drogi.

To tak jakbym przeszla ciebie, kiedy np bylbys po duuuzym wysilku fizycznym i bys, nie owijajac w bawelne, smierdzial. Cieszyloby cie, gdybym zaczela wtedy generalizowac tak jak ty to robisz w swoim belkocie przez swoich ostatnie kilka postow? :)
Awatar użytkownika
DT

Post 09 cze 2009 08:01

niezła jazda z powodu fajki :lol:
fu..'em and their law
Awatar użytkownika
Rajca

Post 09 cze 2009 11:12

Dyskryminujecie chłopaka tylkod dlatego, że dopuszcza się dyskryminacji zawoalowanej dyskryminacji na tle nikotynowym, dyskryminacji dyskryminującej dyskryminowanych?
Wy...
Wy...
:haha: :haha: :haha:
Jaka beka. W sumie to ja bym se ino perdolnom na ramię taką opaskę jak nosili SSmani, tylko z dwoma złamanymi papierosami.
Awatar użytkownika
BL Zebub
Ulubiony utwór: Photographic

Post 09 cze 2009 11:41

newdress pisze:Ja zwykle tego nie mówię wprost,że nie toleruję palących,powinna sama się domyśleć.
Zresztą,to jej zapalenie szluga odebrałem jak zwykłe chamstwo i mogłem być dla niej nawet niemiły,jednak się powstrzymałem,a nawet się uśmiechnąłem na pa pa.
Ja nie jestem tak wyrozumialy jak Ty. Jesli kogos czestuje papierosem, a ten odmawia to od razu wypierd.lam z lokcia i poprawiam z laczka. Jesli to jest dziewczyna poznana na czacie to bez pytania z piety w czolo. Powiem ci dlaczego tak robie, otoz taka delikwentka napisze pozniej na czacie, ze BL Zebub nienawidzi tych, ktore nie pala. Bo po udanym seksie (tylko do takich celow szukam partnerek na czacie) lubie sobie zapalic, a po czlona mi taka, z ktora nie bede mogl sobie zajarac.