2009-05-23 Warsaw, Gwardia Stadium, Poland (CANCELLED)
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
Re: 23 maj 2009 - Warsaw, Gwardia Stadium
No i do tego na gwardii była jedyna w swoim rodzaju setlista

Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
Nati
- Ulubiony utwór: Stripped
Weź mi nawet tego cyrku nie przypominajstripped pisze:A ja się tak zastanawiam... może do zespołu doszły słuchy o zajściach na Gwardii, widzieli na YouTube bootleg i już uznali że PL mają z głowy?
-
SinnerInMe
- Ulubiony utwór: Higher Love
Właśnie mnie dziwi to że wszyscy zagranicą są tą "akcją" zachwyceni. 
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
No właśnie nie wiem czemu w topicu o setlistach nie ma Gwardii, powinno być że zagrano 2 utwory, Enjoy the Silence i Black Celebration, oba w wersjach nawet nie acoustic a acapellamarcindreszcz pisze:No i do tego na gwardii była jedyna w swoim rodzaju setlista![]()
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Jari
I było jeszcze zabawa publiczności w skandowanie imion i nazwisk muzyków... tylko co wpisać w liczbie osób w opisie koncertów? 100? Trochę lipa w porównaniu z takim Lipskiem...
-
Nati
I ewrybady!!!!....żenada 
-
astiz
Właśnie. DM zobaczyli na youtube ten koncert,byli tak zachwyceni,że stwierdzili iż "fani" odjebali za nich ten koncert,co z tego,że tylko dwa kawałki? Ważne,że się odbył,więc po co się fatygować?SinnerInMe pisze:Właśnie mnie dziwi to że wszyscy zagranicą są tą "akcją" zachwyceni.
-
em.
Aaaa..Ty skąd wiesz?bARREL pisze:zapewne MuzArt na poczatku deptaku?)
Ja się zgadzam w całej rozciągłości z Nati. Nic dodać, nic ująć.
I rozeszło się po sieci, że ułańska fantazja w narodzie nie ginie-cyrk na Gwardii był, to i teraz siara tam koncertować.
gwiazdy...
-
astiz
Już się nie mogę doczekać LHN z koncertu z Gwardii 
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Racja, Depeche Mode zobaczylo jaka lamerska parodie warshaffka (ktora notabete okazala sie zlodziejem w sprawie tego calego posranego, onanizujaco - obciagajaco - podnoszaco ego (f*uta) aftera) odstawila na Gwardii (slynne ewrybady loooo (h*j wie coooo)), tudziez pokazane 30-latki z Torunia z zespolem Downa, klaskajace w rytmie i wymawiajace "Depesz Mod, hehe", "Depeche Mode, hehe"...Nati pisze:Weź mi nawet tego cyrku nie przypominajstripped pisze:A ja się tak zastanawiam... może do zespołu doszły słuchy o zajściach na Gwardii, widzieli na YouTube bootleg i już uznali że PL mają z głowy?Może właśnie dlatego nie chcą przyjechać jak zobaczyli to pajacowanie
Gahan sie bal, ze mu warshaffska publika fuche wokalna zabierze, reszta zespolu sie bala, ze to wiesniackie klaskanie zagluszy syntetyzatory i perke Eignera - h*ja bedziecie mieli stoleczni zlodzieje.
Nie bedzie ani jednego koncertu w Polsce! Oby!
-
rafal
- Ulubiony utwór: Policy Of Truth
Co za pesymiz przez ciebie przemawia ciesz się że Dave jest zdrowy
-
slick
Nie kumasz mojego posta. Nogi mu nie amputowali, kindybala nie obcieli - jest dalej zdrowy i to jego psi obowiazek zeby darl sie dalej do mikrofonu, po to gosc 30 lat temu rzucil ukladanie cegiel na budowie w Epping / Basildon (Essex) zeby teraz byc gwiazda zespolu electro. Laski tutaj zadnej nie robi.
I jaki pesymizm? Zarowno Depeche Mode nie zasluzylo na zagranie u nas, polscy organizatorzy nie zasluzyli na zarobienie kasy z koncertu w Polsce (ktorego nie bedzie) oraz (co najwazniejsze) fani (za sprawa stadia baranow z gwardii)) swoim wiesniackim zachowaniem nie zasluzyli na koncert w tym kraju.
Niech sobie jeszcze 5 afterow pierd*lna, po ktorych sie poonanizuja (robiac przekret w wysokosci sredniej krajowej) i tyle bedzie z Depeche Mode na Tour Of The Universe w naszym kraju. Nikt nie zasluzyl!
PS. Czytaj miedzy wierszami.
I jaki pesymizm? Zarowno Depeche Mode nie zasluzylo na zagranie u nas, polscy organizatorzy nie zasluzyli na zarobienie kasy z koncertu w Polsce (ktorego nie bedzie) oraz (co najwazniejsze) fani (za sprawa stadia baranow z gwardii)) swoim wiesniackim zachowaniem nie zasluzyli na koncert w tym kraju.
Niech sobie jeszcze 5 afterow pierd*lna, po ktorych sie poonanizuja (robiac przekret w wysokosci sredniej krajowej) i tyle bedzie z Depeche Mode na Tour Of The Universe w naszym kraju. Nikt nie zasluzyl!
PS. Czytaj miedzy wierszami.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
No tu akurat źle mówisz, bo Gahan ma tyle kaski, że tak naprawdę już nic w życiu NIE MUSI.slick pisze:to jego psi obowiazek zeby darl sie dalej do mikrofonu
-
slick
To mogl juz przestac na Black Celebration Tour, wtedy juz mial krocie i zgarnial pokazne sumki (w sumie nawet od SGRT zaczela sie machina koncertowa z prawdziwego zdarzenia).
Bylby zespol z 5-letnia historia (81-85) i w 2009-tym rok u nikt by nie pamietal co to Depeche Mode. Nazwa bylaby porownywalna do "Rick Astley" (a moze i on bylby popularniejszy niz DM).
Jak nie zakonczyli kariery do tej pory a ja wydaje na rare winyle po dwie czy trzy stowy za sztuke to maja mi grac! Nalezy mi sie jak psu buda!
Bylby zespol z 5-letnia historia (81-85) i w 2009-tym rok u nikt by nie pamietal co to Depeche Mode. Nazwa bylaby porownywalna do "Rick Astley" (a moze i on bylby popularniejszy niz DM).
Jak nie zakonczyli kariery do tej pory a ja wydaje na rare winyle po dwie czy trzy stowy za sztuke to maja mi grac! Nalezy mi sie jak psu buda!
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
No w sumie tyż prawda. 
-
prey
A czy ma ktoś bootleg w 5.1 Surround bądź DTS?
Nie znam żadnej płyty z dyskografii Recoil, ale jestem jego fanem od wielu lat.
-
Jari
Wisi mi to... ma grać bo zapłaciłem za bilet! Jak taki chory był to mógł siedzieć w domu i nie robić tour. Widać nic mu już nie jest bo skacze sobie po stadionach u niemiaszków i kasiorkę trzepie...rafal pisze:Co za pesymiz przez ciebie przemawia ciesz się że Dave jest zdrowy
-
Nati
ale dzieki komu ma tą kasę? dzięki tobie, mnie etc. Zatem jest coś nam wszytkim winien...shodan pisze:No tu akurat źle mówisz, bo Gahan ma tyle kaski, że tak naprawdę już nic w życiu NIE MUSI.slick pisze:to jego psi obowiazek zeby darl sie dalej do mikrofonu
A gahan to nasza rodzina? Nikt mu źle nie życzy!rafal pisze:Co za pesymiz przez ciebie przemawia ciesz się że Dave jest zdrowy
-
Jari
Albo koncert albo 3 i pól stówy nazad - będzie na elektryka i Radiohead.
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
Ja oddaje w poniedzialek bilety 
I want your touches to scar me so I'll know where you've been