eves,nie masz juz czego sie czepiac,to szukasz bledow ortograficznych. Trudzisz sie nie potrzebnie - jest takie cos(bo moze nie zauwazylas): pisze sobie post i kazdy blad zostaje podkreslony(szalenstwo co?).Tylko tak sie sklada, ze mnie to malo obchodzi, rozumiem jakbym pisala wypracowanie,ale to tylko post.Moze jestes pedantka i trudno ci sie powstrzymac..nie wiem..ale daruj sobie juz,bo to troche nude sie robi.
Forum dyskusyjne-zgadzam sie,
Załóż sobie swoje forum i samotnie głoś swoje mundrości, to wtedy nikt nie będzie krytykował
- a co TO mialo byc?Ciekawe ilu (juz bylym) forumowiczom to powiedzialas..slaba ta aluzja, moglas sie wysilic bardziej..
Zarzucanie komuś "choroby"
-moglabys tak napisac,gdybym faktycznie jakiemus gejowi powiedziala ze jest chory-w zyciu czegos takiego nie zrobilam,bo WIEM ze Ci ludzie tez maja swoje uczucia.Moze Ciebie urazilam? Tylko caly czas na okretke probujesz mi to uswiadomic?
Strasznie mnie w dalszym ciągu bawi, że o mojej głupocie poucza mnie osoba, która sklecić zdania po polsku nie potrafi

Ani wnioskować per analogiam...
- bawi? chyba denerwuje,jakis kompleks nizszosci ..albo pedanteria..wybacz z polskiego zawsze bylam pieknie oceniana za jezyk i styl. Ale to byly prace do ktorych sie w miare przykladalam, POSTY TO NIE PRACE DYPLOMOWE - pedantko.
We wcześniejszych postach omawialiśmy oprócz tematu homoseksualistów również szereg innych zagadnień społecznych, jak i gospodarczych.
- omawialismy?jakos cie tam nie widze...
Ja też już dawno zwątpiłam w inteligencję niektórych

no brawo! Udana aluzja! Jesli tyczyla sie do mnie to niestety musze cie zacytowac : "Ja też już dawno zwątpiłam w inteligencję niektórych

".
Skończyłam studia o charakterze pedagogicznym, przeczytałam mnóstwo publikacji psychologicznych na ten temat, bo temat ten żywo mnie interesuje.
- a co mnie twoje studia obchodza? Znasz takie niemieckie powiedzenie?(napisze po polsku zebys zrozumiala) : WIEK NIE CHRONI PRZED GŁUPOTĄ - nie traktuj tego jako aluzje..,po prostu lubie to powiedzonko.Ja nie jestem jeszcze po studiach,ale zapewne studia skoncze ,nie jest to wyczyn,znam wielu studentow.., nawet prawa

(FRODO

)
Wracajac do mojej tezy..powiem ci skad sie tego dowiedzialam,chociaz nie uwazam telewizji za rzetelne zrodlo, dokumenty National Geographic za takie uwazam. Nie chcesz,nie wierz w to co ja pisze,ale :
Po co ktoś miałby udowadniać, że nie istnieje coś, co obiektywnie nigdy nie istniało?!?
- to nie jest obiektywne stwierdzenie..tylko deska ratunkowa(i to jakas z drzazgami)
Należy brać przykład z mądrzejszych od siebie, człowiek całe życie powinien się uczyć.
- dyskusja tez uczy,pod warunkiem,ze ktos nie ma "ciasnego rozumku" i nie neguje wszystkiego co slyszy nie dając zadnych argumentow,eves. Wykrecilas sie z sensownej odpowiedzi typową gadką .
Ale kolega wyżej porównał, a nie pisałam imiennie o kogo chodzi.
- ewidentnie tyczylo sie to do mnie, jesli sie myle to zacytuj kolege,ktory porownal gejow do pederastow.
Co ma WOS do statystyk organizacji lekarskich? NO CO?
- WIEDZA O SPOLECZENSTWIE ,dalej nic?twoje kochane statystyki(nie wazne czy to lekarskie czy jakies inne)mowia o jakis danych,o czyms konkretnym,o tym co jest i dzieje sie na terenie danego panstwa.Moze dla ciebie to piata woda po kisielu ale jednak z wosem sie laczy.
Definicje powinni konstruować ci, którzy pobrali odpowiednie nauki w tym zakresie i znają się na danej materii.
- i ty mowisz o abstrakcyjnym mysleniu..żal.
Mylisz inteligencję z kulturą osobistą. Typowy błąd rzeczowy.
- heheheheh dobre, ale nie zgadzam sie z tym,raczej tobie sie to myli..

kompletnie nie zrozumialas tego co ja napisalam.
Depechka, nie zabieraj głosu. W tym i każdym innym temacie gdzie ludzie dyskutują.
pimpf_101 - daruj sobie te zlote rady. A jak stwierdze ze mam z psycha cos nie tak to sie zglosze do specjalisty
Deserve, Ty byś się chyba podniecił słowami Depechki jakby napisała, że widziała różowe smoki
- a ciebie to podnieca eves?fajnie masz