Piłka Nożna
-
Rajca
Re: [sport] Piłka Nożna
W tym całym bałaganie jedno wiem na pewno: dawno ta cała, głównie europejska, piłka nożna przestała nieść za sobą jakikolwiek sens, jeśli mowa o klubie pochodzącym z miejscowości x i y. Ba, nawet w Polsce niedługo więcej będzie czekolady na boiskach i innych kawowych karnacji niż polaków. Bo już o byciu reprezentantem swojego miasta to nawet nie wspominam.
Taki to kopany biznes i stąd dziwi mnie, jeśli ludzie są jakoś specjalnie przywiązani do jakiegoś zespołu, w którym często i gęsto rotacja zachodzi prędzej niż w sokowirówce.
Taki to kopany biznes i stąd dziwi mnie, jeśli ludzie są jakoś specjalnie przywiązani do jakiegoś zespołu, w którym często i gęsto rotacja zachodzi prędzej niż w sokowirówce.
-
FREE STATE
Ja powiem tylko jedno: gratuluję Barcelonie zwycięstwa! A meczu komentował nie będę, bo nie oglądałem. Pijany byłem...
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Za dwa dni Nasi kontra Argentyna. Jak obstawiacie?
Enjoy The Silence
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Albo wygra Polska, albo Argentyna, albo będzie remis. 
A tak na poważniej: z jednej obecny skład Argentyny jest ponoć jednym z najsłabszych w historii (ponoć powołano jakiegoś grajka z polskiej ligi, więc coś się dzieje!) i dostali od Nigerii w dupala 1:4, ale z drugiej strony, jakby nie patrzeć, to Argentyna - ciągle jedna z najlepszych drużyn na świecie.\
Meczy naszych kopaczy (ale rym) nie oglądam, ostatni mecz reprezentacji który widziałem, był jeszcze za Beenhakkera, ale i tak obstawiam, że przegrają 0:2, ale mówię to z perspektywy futbolowego ignoranta.
---
Jeśli czytasz tego posta, to wiedz, że coś się dzieje!
A tak na poważniej: z jednej obecny skład Argentyny jest ponoć jednym z najsłabszych w historii (ponoć powołano jakiegoś grajka z polskiej ligi, więc coś się dzieje!) i dostali od Nigerii w dupala 1:4, ale z drugiej strony, jakby nie patrzeć, to Argentyna - ciągle jedna z najlepszych drużyn na świecie.\
Meczy naszych kopaczy (ale rym) nie oglądam, ostatni mecz reprezentacji który widziałem, był jeszcze za Beenhakkera, ale i tak obstawiam, że przegrają 0:2, ale mówię to z perspektywy futbolowego ignoranta.
---
Jeśli czytasz tego posta, to wiedz, że coś się dzieje!
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
dejmien
Mintaj widzę, że ks. Natanek zawładną Twoją duszą.
A wracając do tematu to jakkolwiek słaba by nie była reprezentacja Argentyny to i tak myślę, że są faworytem w starciu z polskimi kopaczami. Obecny poziom gry polskiej reprezentacji to jest muł na dnie.
A wracając do tematu to jakkolwiek słaba by nie była reprezentacja Argentyny to i tak myślę, że są faworytem w starciu z polskimi kopaczami. Obecny poziom gry polskiej reprezentacji to jest muł na dnie.
-
Czez
A ja nie widze tego az tak czarno. Moze uznacie mnie za wariata, ale ja obstawiam 2-1 dla Polski.
Enjoy The Silence
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
To jest tylko mecz towarzyski, więc tak mało mnie interesuje, że nawet nie chce mi się chcieć o tym rozmyślać.
-
Czez
Mnie z kolei raczej irytuje, ze nie bede mogl jutro zobaczyc, bo mam zaplanowany wyjazd z rodzinka i znajomymi. No chyba ze sie cos zmieni.
Enjoy The Silence
-
dejmien
W polskich mediach sportowych słychać jęki zawodu i kpiny, że dziś Polska gra ze słabym przeciwnikiem (trzecim, może nawet czwartym składem Argentyny). Opinię tę podzielają nawet polscy piłkarze. I w tym miejscu mam dwa zastrzeżenia. Po pierwsze gdybyśmy grali na dobrym, bądź co najmniej przyzwoitym poziomie a nasi kibicie nie robili siary to moglibyśmy oczekiwać, że naprawdę silni rywale nie będą nas unikać jak diabeł wody święconej. Po drugie, polscy piłkarze sami tworzą kiepską reprezentację a narzekają przed meczem na poziom rywala??? Jakie to typowe. Jeśli przegrają, co wcale nie jest takie niemożliwe to będą się pewnie głupio tłumaczyć, że plamy na Słońcu, że trawa, że Smoleńsk.
-
Czez
Ale jesli nawet sie gra z drugim skladem: Czy myslicie ze oni nie chca sie pokazac, ze sa dosc dobrzy, zeby zagrac w pierwszym? To powoduje czasami, ze sa nawet grozniejsi od tych niby lepszych.
Enjoy The Silence
-
FREE STATE
2-1 do przodu. Ja się cieszę... 
-
Czez
Jeszcze cos?Czez pisze:A ja nie widze tego az tak czarno. Moze uznacie mnie za wariata, ale ja obstawiam 2-1 dla Polski.
Post Napisane: 04 cze 2011 09:47
Enjoy The Silence
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Wygrana w meczu towarzyskim z rywalem grającym na dodatek w którymś tam garniturze nie robi na mnie wstrząsającego wrażenia.
Ale dobre i to.
Ale dobre i to.
-
Czez
Shodan, tak jak mowisz.
Enjoy The Silence
-
Rajca
A ja z innej beczki. Naczelny nieGraczwPiłkę i naczelny piesjeba.łDepeszów tego forum grał w piłę na terenówkach ubrany w koszulkę Violatorkę. O taki shit 
-
Czez
A gola chociaz strzelil ? 
Enjoy The Silence
-
Rajca
Nie, bo nie ma zwyczaju zapuszczać się w rejony bramki przeciwnika. Obrona/bramka. O ile gram, co jest od kilku lat ewenementem 
-
Czez
W sumie tez bym pogral.
Enjoy The Silence
-
FREE STATE
No to kto Wam broni? Jak są chęci, to już połowa sukcesu... 
Czez, jasnowidzu. Zabaw się w ośmiornicę i powiedz, ile będzie w meczu z Francją.
Czez, jasnowidzu. Zabaw się w ośmiornicę i powiedz, ile będzie w meczu z Francją.
-
dejmien
Przegramy.